Παρασκευή 9 Ιανουαρίου 2015

Έκοψε την πίτα της η νεοτέρα των αθλητικών εκδόσεων...

H Live Sport είναι μια ομάδα όλο χαρά και υγεία! Χαίρεται γι’ αυτό που είναι, γι αυτό που πέτυχε και γι’ αυτό που προσδοκάει ότι θα πετύχει στη συνέχεια: τα μεγαλύτερα κυκλοφοριακά ύψη. Η νεοτέρα των αθλητικών εκδόσεων (κατά το… η αρχαιοτέρα που έγραφε παλιά κάτω από το λογότυπό της η «Αθλητική Ηχώ») καθιερώθηκε μέσα σε λιγότερο από τρία χρόνια ως μία από τις κορυφαίες ανεξάρτητες ημερήσιες αθλητικές εφημερίδες και έγινε η μοναδική που το 2014 είχε αύξηση της κυκλοφορίας της (διαβάστε εδώ), αντίθετα με όλες τις άλλες που παρουσίασαν πτώση και σε κάποιες περιπτώσεις, μάλιστα, θεαματική. +/- Δείτε τη συνέχεια


Η Live εξαργύρωσε με κάθετη κυκλοφοριακή άνοδο όλα τα ποιοτικά στοιχεία της:
Την απαλλαγμένη από κάθε δέσμευση ιδιοκτησία (γι’ αυτό η συντακτική της ομάδα ανέδειξε ανεμπόδιστα θέματα-καυτές πατάτες), τα διευθυντικά της στελέχη που είχαν ιδέες, εμπνεύσεις και ικανότητα να τις μεταδίδουν, τους ρεπόρτερ (ειδικά των λεγομένων μεγάλων ρεπορτάζ) που δίνουν διάσταση και κύρος στην πληροφορία, όλο το συντακτικό προσωπικό που δουλεύει με το παλιό δημοσιογραφικό μεράκι συνδυασμένο με νεανική εγρήγορση και τη δυνατή αρθρογραφία της με έγκυρες υπογραφές του χώρου.

Γι’ αυτό στην κοπή της πίτας που έγινε το μεσημέρι της Παρασκευής, η ευφορία όλων ήταν έκδηλη – σαν να κέρδισαν συνολικά και μαζικά το φλουρί! Άσχετα αν τυπικά τυχερός ήταν μόνο ένας, ο Βρασίδας Ράπτης, ένα από τα παιδιά της Live Sport που «τρέχουν» πολύ σε τούτη την εκδοτική προσπάθεια.

Την πίτα έκοψε ο Γιάννης Μηνδρινός (φωτό), ο άνθρωπος που είχε την παράτολμη ιδέα γι’ αυτήν την εφημερίδα και κατόρθωσε να πείσει (δεν είναι καθόλου εύκολο αυτό σήμερα!) για την έκδοσή της, μπαίνοντας στην κεφαλή (…των επικεφαλής) αυτού του όμορφου δημοσιογραφικού Μαραθώνιου.

Και του χρόνου ψηλότερα, πάντα με δημοσιογραφική και – το κυριότερο – σωματική υγεία!