Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Η κωλοτούμπα του ΔΟΛ

«Μετά το πρωτοσέλιδο της 11ης Ιανουαρίου με τον τίτλο ''Η ευκαιρία της Αριστεράς'' και τα όσα επακολούθησαν, το Βήμα βάφτηκε ξανά ''κόκκινο'' (στην κυριολεξία). Στο φύλλο που κυκλοφορεί εκτάκτως το Σάββατο (λόγω εκλογών) το βασικό θέμα στην πρώτη σελίδα, το καλύπτει η αποκλειστική συνέντευξη του αρχηγού του ΣΥΡΙΖΑ. Μέσα σε κόκκινο φόντο και υπό τον τίτλο ''Το σχέδιο για την επόμενη ημέρα'', το Βήμα προβάλλει τον Αλέξη Τσίπρα που μιλάει για την κυβέρνηση, τον Πρόεδρο, την τρόικα, τη Μέρκελ, τις τράπεζες...
Μάλιστα όπως αναφέρεται στο πρωτοσέλιδο ο Τσίπρας προαναγγέλλει σαρωτικές αλλαγές στο κράτος για την πάταξη της διαφθοράς!»
Διαβάστε τη συνέχεια του παραπάνω κειμένου στους Zoornalistas. Έχει ενδιαφέρον.

Εμείς θα προσθέσουμε ότι ο χρόνος που πέρασε είναι ελάχιστος (ούτε μήνας) για να ξεχάσουμε μια από τις μεγαλύτερες οβίδες καταστροφολογίας που έριξαν οι μιντιακές συστοιχίες κανονιών. Ο λόγος για τον «Ρωσικό χειμώνα» (διαβάστε εδώ) που προπαγάνδιζαν τα «Νέα».
Τώρα φαίνεται πως οι προτιμήσεις αλλάζουν. Να δούμε και τον Χατζόπουλο να μπαίνει με τα σκίτσα του στη μάχη στήριξης του Τσίπρα και να κλείσουμε ως δημοσιογράφοι, πολίτες και αναγνώστες.