Σάββατο 24 Ιανουαρίου 2015

Αυτή τη φορά δεν τηλεφώνησε ο ίδιος ο Αλαφούζος στον… σταθμό του

Όχι πως μας διάβασε και ακολούθησε τη συμβουλή μας ο Γιάννης Αλαφούζος, ύστερα από όσα γράφαμε όταν έκανε παρέμβαση διαμαρτυρόμενος στην εκπομπή των Αντώνηδων (στον δικό του Sport Fm!) Του λέγαμε τότε ότι βρέθηκε ανενημέρωτος και θα ήταν καλύτερα να άφηνε κάποιον ενημερωμένο, ας πούμε τον Νικόλα Βασιλαρά (φωτό), να βγει μπροστά και να απαντήσει. Αλλά να που χθες, όταν Καρπετόπουλος και Πανούτσος (κυρίως Καρπετόπουλος) τα έχωναν στον Αναστασίου για τη δήλωσή του κατά της Ξάνθης, ο διευθυντής επικοινωνίας του Παναθηναϊκού βγήκε να απαντήσει. Και τα είπα καλά ο Βασιλαράς, μακριά από τις ψαρωμένες ευγένειες του προέδρου: +/- Δείτε τη συνέχεια

«Καταρχήν απ’ ότι έχω καταλάβει Αντώνη», είπε, «πριν βγάλουμε μια ανακοίνωση θα πρέπει να σε παίρνουμε τηλέφωνο, να σε ρωτάμε αν συμφωνείς ή διαφωνείς, σε ποιον να στοχεύσουμε. Διαφώνησες γιατί βγάλαμε ανακοίνωση κατά της Ξάνθης ενώ η Ξάνθη αναφέρθηκε στον προπονητή. Μήπως γνωρίζεις κάτι, αν ο προπονητής δεν είναι στην ομάδα; Γιατί εμείς με τον Αναστασίου είμαστε ένα και αν χρειαστεί απαντάμε εξ ονόματός του».

Η συμβουλή

Θυμίζουμε ότι στο θέμα της παρέμβασης του Αλαφούζου (διαβάστε εδώ) γράφαμε:
«Παιδιά της πιάτσας οι δυο Αντώνηδες, ήταν σαν να έκλεβαν εκκλησία! Πανεύκολη η αντιμετώπιση του Αλαφούζου. Ο οποίος άλλη φορά θα είναι καλύτερα στέλνει για παρεμβάσεις τέτοιου είδους κάποιο δικό του παιδί της πιάτσας. Ας πούμε με τον Νικόλα Βασιλαρά, διευθυντή επικοινωνίας του Παναθηναϊκού και καθ΄ ύλην αρμόδιο, οι Καρπετόπουλος-Πανούτσος δεν θα έκαναν τόσο εύκολο περίπατο εντυπώσεων. Ούτε θα τους έβαζε ρητορικές ερωτήσεις όπως ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού».