Τρίτη 27 Ιανουαρίου 2015

Η Άννα Καραμανλή βρήκε δουλειά! (Όλες οι ανθρωπίνως δυνατές εξηγήσεις για τα «γιατί» της επανεκλογής)

** Η Άννα Καραμανλή επανεκλέγεται. Είναι βαθιές οι ρίζες του Καραμανλισμού στην Ελλάδα.

** Πολιτική και δημοσιογραφία ερίζουν για το ταλέντο της, αλλά, συνάδελφοι, χάσαμε!

** Πρέπει να το πάρουμε απόφαση: την Άννα Καραμανλή την κέρδισε για πάντα η πολιτική και την έχασε η μάχιμη δημοσιογραφία. Χαλάλι αν είναι για το καλό της πατρίδας. +/- Δείτε και άλλα περί Άννας εδώ

** Με την εκλογή της κυρίας Άννας εξασφαλίζεται η συνέχεια της ποιότητας, της αισθητικής και της μαχητικής αθυροστομίας στη Βουλή των Ελλήνων. Θα ήταν απώλεια για την πολιτική ζωή του τόπου αν χανόταν η παρουσία τής κυρίας «Πείτε στον κύριο Χαρδούβελη να πάει να γαμηθεί».

** Τη δεκαετία του '50 οι γυναίκες ψήφιζαν Κωνσταντίνο Καραμανλή γιατί (έλεγαν) ήταν όμορφος. Τη δεκαετία του 2010 οι άνδρες ψηφίζουν Άννα Καραμανλή γιατί βρίζει ευγενικά και πρόστυχα.

** Να δεις που το 45% των 5.582 που ψήφισαν Άννα Καρανανλή, πιστεύουν ακράδαντα ότι είναι κόρη του Κώστα και το 45% εγγονή του εθνάρχη Κωνσταντίνου. Το άλλο 10% πιστεύει ότι είναι κόρη του Γιάννη Διακογιάννη που την έβαλε στην Αθλητική Κυριακή για την επάξια εκπροσώπησή του. Δεν έχω άλλη ΛΟΓΙΚΟΤΕΡΗ εξήγηση.

** Για πρώτη φορά μετά από 93 χρόνια δεν θα υπάρχει το όνομα «Παπανδρέου» στη Βουλή. Ενώ το «Καραμανλής» διασώζεται χάρη στη δική μας, την Άννα.

** Η σπουδαιότερη πολιτική της τοποθέτηση στην προηγούμενη θητεία, η επίθεση κατά Χαρδούβελη, συνοδεύτηκε και με βαθιά ανησυχία για «τον λαό που υποφέρει» και για το μέλλον: «Με αυτά που κάνετε δεν θα επανεκλεγούν πολλοί βουλευτές και εγώ θα μείνω άνεργη!», είχε πει. Αλλά η Άννα βρήκε ξανά δουλειά!