Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

Χατζηνικολάου: «Δεν θα γίνω λογοκριτής στα… γεράματα»

Από μηνύματα και τηλεφωνήματα διαμαρτυρίας κατακλύζεται, όπως φαίνεται, καθημερινά ο Real FM στη διάρκεια της εκπομπής τού (ξαφνικά, αλλά όχι ανεξήγητα) μεταλλαγμένου Γιώργου Τράγκα. Αυτό προκύπτει (και) από το σχόλιο του Νίκου Χατζηνικολάου στη δική του εκπομπή τής Παρασκευής, απαντώντας στις προφανείς αποδοκιμασίες για τις καθημερινές ύβρεις τού (ξαφνικά, αλλά όχι ανεξήγητα) μνημονιακού δημοσιογράφου. Ο Χατζηνικολάου είπε ότι αυτά (δηλαδή τις διαμαρτυρίες) δεν τα έλεγαν οι ενοχλημένοι ακροατές όταν έβριζε τη Μέρκελ, πρόσθεσε ότι ο Τράγκας σχολιάζει αρνητικά και τον σταθμό, χωρίς να εξαιρεί τον ίδιον («με λέει λάιτ») και τόνισε ότι όλοι οι παραγωγοί του Real FM είναι ελεύθεροι νa λένε ό,τι θέλουν. +/- Δείτε τη συνέχεια

Ανέφερε ενδεικτικά τα ονόματα διαφόρων παραγωγών, ανάμεσα στα οποία και εκείνο του Γιώργου Γεωργίου, που ορισμένες φορές καταφέρεται, είπε, κατά της αγαπημένης του ομάδας (Ολυμπιακός) «και με όσα ακούω μου πέφτουν τα μαλλιά».
«Δεν θα γίνω λογοκριτής στα… γεράματα», ήταν η κορυφαία ατάκα του Χατζηνικολάου για τα όσα ανέφεραν οι ακροατές του σχετικά με τον κωλοτούμπα (ξαφνικά, αλλά όχι ανεξήγητα) Τράγκα.