Σάββατο, 20 Δεκεμβρίου 2014

«Ο Μπραουδάκης πέρασε πάρα πολύ δύσκολη διετία στον Sentra»

«Την τελευταία διετία ο Βαγγέλης Μπραουδάκης πέρασε πάρα πολύ δύσκολες ώρες σε αυτόν τον σταθμό». Αυτά είπε, μεταξύ άλλων, ο Άρης Λαούδης για τον (απερχόμενο...) διευθυντή του Sentra fm το μεσημέρι της Δευτέρας, στην αποχαιρετιστήρια εκπομπή «Παλτά και παικταράδες», την οποία παρουσίαζε με τον Βαγγέλη Μίχο (φωτό). Όπως σε όλες τις εκπομπές που την Παρασκευή ήταν οι τελευταίες όχι μόνο της εβδομάδας αλλά και του σταθμού, υπήρξε έντονη συγκινησιακή φόρτιση και σε εκείνη της ζώνης 11-1.
O Sentra από το βράδυ της Κυριακής σταματάει να εκπέμπει το αθλητικό του πρόγραμμα για γίνουν οι προετοιμασίες ώστε ο νέος σταθμός, με την καινούργια διεύθυνση και τη νέα ονομασία, να βγει στον αέρα στα μέσα του Ιανουαρίου (διαβάστε εδώ). Οι αποχαιρετισμοί είχαν ακόμα και κλάματα, συγκρατημένα ή και πολύ έντονα, με συνεχείς παύσεις από τη συγκίνηση (Μίχος), γρέζι στη φωνή (Αντώνης Κυρίκος το πρωί), ολοφάνερη συγκίνηση (Λαούδης, όπως αναφέραμε, και αργότερα Δημάτος, που προσπάθησε να είναι ψύχραιμος, αλλά δεν τα κατάφερε όταν διάβασε συγκινητικό μήνυμα ακροατή ο οποίος περιέγραφε τις δυσκολίες που πέρασε στη ζωή του, με απώλεια αγαπημένων προσώπων, χωρίς κανένα φίλο και με μόνιμη συντροφιά τη συχνότητα 103,3!). +/- Δείτε τη συνέχεια

Η διετία με τις «δύσκολες ώρες», στην οποία αναφέρθηκε για τον Μπραουδάκη ο Λαούδης, αφορά το χρονικό διάστημα κατά το οποίο σταθμός επαναλειτούργησε με αμισθί εργασία των συντακτών τού Goal News, για την οποία μίλησαν και άλλοι παραγωγοί. Πολλές αναρτήσεις υπήρξαν στο facebook, με πρώτη εκείνη του Βαγγέλη Μπραουδάκη τη νύχτα της Πέμπτης προς τη Παρασκευή και με την οποία ανακοίνωνε την παύση λειτουργίας του σταθμού από το βράδυ της Κυριακής.
Ο διευθυντής του Goal News Ανδρέας Δημάτος, έγραψε μεταξύ άλλων στον λογαριασμό του: «Εμείς, με αυτήν την ομάδα, το φέραμε μέχρις εδώ. Και αυτό δεν μπορεί να το απαξιώσει κανείς! Ελπίζω, εύχομαι και πιστεύω ειλικρινά ότι πλέον θα υπάρξουν πολύ καλύτερες προϋποθέσεις για έναν ακόμα καλύτερο ραδιόφωνο. Εμείς μπορούσαμε να το πάμε μέχρι εδώ. Ευχαριστώ τους πάντες, την πιο καταπληκτική δημοσιογραφική ομάδα, τους καλύτερους συνεργάτες που είχα ποτέ, τους παρτενέρ που... άλλαζα προφανώς γιατί δεν με άντεχαν! Θα είμαι πάντα περήφανος για αυτό το ταξίδι».
Ο σταθμός που θα εκπέμψει στην ίδια συχνότητα (103,3) θα ονομάζεται Sport24 Radio. Η ονομασία παραπέμπει στη ναυαρχίδα του ομίλου Μάρη, το Sport24, ο οποίος ανέλαβε το μάνατζμεντ.