Κυριακή 12 Οκτωβρίου 2014

H Live θα είναι πάντα εκεί! (Η μεγάλη δημοσιογραφική μαγκιά...)

Γράφει ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΜΗΝΔΡΙΝΟΣ 

Στα 2,5 χρόνια που η Live Sport βρίσκεται κρεμασμένη στα περίπτερα, υπήρξαν αρκετές φορές που όλοι όσοι δουλεύουμε σε αυτήν, νιώσαμε περήφανοι. Χθες ήταν μια από αυτές τις φορές. Αύριο θα είναι ακόμη μια. Απολύτως βέβαιο αυτό! Δεν μας πάει (γενικά) να ευλογούμε τα γένια μας... Δεν το κάναμε στις μεγάλες αποκλειστικότητες (συνεντεύξεις, θέματα, ρεπορτάζ) που φιλοξένησε αυτή εδώ η εφημερίδα στις σελίδες της. Θα μας επιτρέψετε, σήμερα, να κάνουμε μια... παρασπονδία. Απλούστατα γιατί θεωρούμε πολύ μεγάλη μαγκιά όλων όσων εργάζονται εδώ να βρίσκονται στην ΚΑΡΔΙΑ των γεγονότων, αναβιώνοντας το αληθινό ρεπορτάζ. +/- Δείτε τη συνέχεια

-Η LIVE ήταν η μοναδική εφημερίδα που βρέθηκε στο ΣΕΦ, το βράδυ της ήττας του Ολυμπιακού από τον Παναθηναϊκό, καταγράφοντας όλα όσα (απαράδεκτα) έγιναν εκεί εις βάρος του Γιώργου Μπαρτζώκα και των ερυθρόλευκων παικτών.

-Η LIVE ήταν η μοναδική εφημερίδα που έκανε αποστολή στη Λαμία, για το ματς της πρεμιέρας στη Football League, μεταξύ της τοπικής ομάδας και του Αγροτικού Αστέρα. Το αποτέλεσμα το απόλαυσαν οι αναγνώστες μας: Τρεις χορταστικές σελίδες, μαζί με το παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Φωστήρα.

-Η LIVE σήμερα το απόγευμα θα βρίσκεται σε τρία ακόμη γήπεδα της Football League. Όχι μόνο στο Αίγιο για την αναμέτρηση του Παναιγιάλειου με την ΑΕΚ, αλλά και στα Ψαχνά και στην Ερμιόνη. Και, φυσικά, αύριο (Δευτέρα) θα είμαστε και στη Λάρισα για το ματς της ΑΕΛ με τον Απόλλωνα 1926. Παρουσιάζοντας τα παιχνίδια με την ίδια σχεδόν προσέγγιση που παρουσιάζουμε και τα ματς της Super League.

Πέρσι τέτοιον καιρό, όταν η εφημερίδα έκανε την υπέρβαση καλύπτοντας την αγωνιστική κίνηση της Γ΄ Εθνικής με τρόπο που καμιά άλλη εφημερίδα δεν είχε κάνει μέχρι τότε, κάποιοι βιάστηκαν να συμπεράνουν πως το κάναμε επειδή στη Γ΄ Εθνική αγωνιζόταν η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ανέβηκε, αλλά η Γ΄ Εθνική εξακολουθεί να παρουσιάζεται σε ΠΕΝΤΕ (5) σελίδες.

Η LIVE, λοιπόν, προσπαθεί να είναι πάντα στην «καρδιά» των γεγονότων. Ακριβώς επειδή αυτό είναι το «πιστεύω» όλων όσων εργάζονται σ΄ αυτήν εδώ την εφημερίδα, αλλά κι επειδή –στην τελική- αυτή είναι η δημοσιογραφία. Κι όσο μπορεί κι όσο της επιτρέπουν οι δύσκολοι καιροί που ζούμε, η LIVE θα είναι πάντα εκεί!

Γιάννης Μηνδρινός 

(Δημοσιεύεται στη Live Sport της Κυριακής)