Τρίτη 7 Οκτωβρίου 2014

Οι «επίορκοι» να κάνουν τη δουλειά τους

Το ελληνικό ποδόσφαιρο στα γήπεδα και στα δικαστήρια αναστενάζει! Ο Οκτώβριος για την Ευελπίδων θα είναι «καυτός» και γεμάτος από δίκες. Το θέμα ανέδειξε χθες η Live Sportάλι η Live Sport), η… αιρετική, η «απροσάρμοστη» και η ανάδελφη – χωρίς δηλαδή αδελφά μέσα, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις ή σάιτ. Όπως είχε αναδείξει πολλά άλλα, μαζί με τα οποία τη νέα φουρνιά που έβγαλε ο υπερκοριός της ΕΥΠ και η οποία δεν έτυχε ιδιαίτερης δημοσιότητας. +/- Δείτε τη συνέχεια

Η Live μάς θύμισε ότι πέρα από τρομοκρατικά σχέδια, που προφανέστατα δεν έχουν καμιά σχέση με το ποδόσφαιρο, υπάρχουν από το 2011 εκκρεμότητες που, έστω και αργά, νωχελικά, βγαίνουν από την αναμονή και οδεύουν προς τα δικαστήρια. Και, ακόμα, μας θύμισε ότι υπάρχει δικαστική έρευνα, με καταγεγραμμένες – επίσημα και νόμιμα – συνομιλίες που έχουν (τουλάχιστον) πονηρούς διαλόγους. Και τις οποίες συνομιλίες κάποιοι «αλήτες» δημοσιογράφοι αποκάλυψαν και κάποιοι άλλοι καθωσπρέπει τις άφησαν να περνούν αδιάφοροι.

Οι μέρες για την Αλήθεια είναι κρίσιμες. Διαμορφωτές της κοινής Γνώμης έχουν πιάσει δουλειά και κάνουν ενέσεις ακριβώς στο κέντρο τής κοινής Νοημοσύνης. Ανακατεύουν αλήθειες και ψέματα, ρίχνουν στο μίξερ διαφορετικά περιστατικά, ντύνουν με ίδια κοστούμια παράταιρους αντίπαλους και προσπαθούν να κατασκευάσουν ένα μείγμα-μπέρδεμα, κατάλληλο για τη διαιώνιση της σύγχυσης.

Όμως αυτή τη φορά η όποια Αλήθεια πρέπει να λάμψει σταθερά και όχι μόνο ελάχιστα, μέσα από το φως των αστραπών όπου προλαβαίνεις να δεις μόνο περιγράμματα πριν τα καταπιεί το σκοτάδι. Γι’ αυτό, οι «επίορκοι» δικαστικοί να κάνουν τη δουλειά τους απερίσπαστοι, ανεπηρέαστοι και… σύμφωνα με τον όρκο τους! Και οι «αλήτες» δημοσιογράφοι να συνεχίσουν με αποκαλύψεις αν αυτές δεν έχουν σχέση με την εμπάθεια αλλά μόνο με την ΑΛΗΘΕΙΑ και αν υπηρετούν το ΡΕΠΟΡΤΑΖ που ενημερώνει αλλά ΔΕΝ δικάζει.

Τελειώνοντας: Στα συλλαλητήρια λέμε «ναι» για τα θύματα του «αντάρτικου πόλης» και για να μην υπάρξουν άλλα θύματα από την τρομοκρατία των όπλων. Η οποία έχει τόση σχέση με το ποδόσφαιρο σήμερα, όση είχε το κτύπημα με ρουκέτα στη θωρακισμένη Μαρσεντές του Βαρδή Βαρδινογάννη πριν από 24 χρόνια.

(Το άρθρο δημοσιεύεται στη Live Sport της Τρίτης)