Δευτέρα, 3 Φεβρουαρίου 2014

«Άδωνις ο Κυνικός»

Ο κυνισμός του Γεωργιάδη είναι η σφραγίδα του, το πιο χαρακτηριστικό του γνώρισμα. Είναι η ΦΑΤΣΑ του, είναι αυτό που λες και το γράφει η ταυτότητά του: Κυνικός! Είναι εκείνος ο κυνισμός που τον έχει κάνει να βρίζει τον Σαμαρά και μετά να τον ανεβάζει στα ουράνια, ο κυνισμός που τον οδηγεί να δηλώνει χωρίς… ερύθημα ότι είναι δόξα (που δεν θέλει να του την πάρει ο Τόμσεν) να απολύει από τις δουλειές τους ανθρώπους! Είναι ο ίδιος κυνισμός που τον έκανε να δηλώσει ότι ήξερε ότι το μνημόνιο – το προσωπικό του προσευχητάρι – ήταν καταστροφικό. Και το ήξερε από τον πρώτη στιγμή, όπως δήλωσε: +/- Δείτε τη συνέχεια

«Τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινα πολύ πιο αισιόδοξος από ό,τι πραγματικά πίστευα μέσα μου. Δηλαδή έλεγα, θα τα καταφέρουμε, μην ανησυχείτε δεν είναι τίποτα, ενώ ξέραμε όλοι ότι ήταν η καταστροφή».

Δεν καταλαβαίνω γιατί το twitter του μετά από αυτό «πήρε φωτιά». Τι τους παραξένεψε και του γράφουν; Γιατί ξαφνιάστηκαν; Μα αφού έχει περάσει ήδη στην στη ιστορία ως ο «Άδωνις ο Κυνικός» και ως «Γεωργιάδης ο Αδίστακτος».