Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2013

Ο κύριος με τον κωδικό «Rocos»

Οι Γερμανοί πριν μπουν καβάλα σε ελληνικά άλογα στην Ελλάδα, είχαν εισβάλει και είχαν αλώσει τη χώρα με τις εταιρίες τους. Όπως τη Ζίμενς που έκανε πλούσιους μερικούς Έλληνες για να φτωχύνει αργότερα όλους τους άλλους. Η έναρξη της δίκης Μαντέλη (για να μη παραγραφεί το αδίκημα και πέσουν τα τσιμέντα!) μας θυμίζει ότι: +/- Δείτε τη συνέχεια

«Ο πρώην υπουργός κατηγορείται ότι έλαβε από τα λεγόμενα ‘‘μαύρα ταμεία’’ της γερμανικής εταιρείας συνολικό ποσό 450.000 γερμανικών μάρκων. Τα χρήματα είχαν κατατεθεί σε δύο δόσεις σε λογαριασμό στην Γενεύη, τον οποίο είχε ανοίξει -όπως ο ίδιος παραδέχεται- χρησιμοποιώντας την κωδική ονομασία ROCOS, ο συγκατηγορούμενος του κ. Μαντέλη, Γιώργος Τσουγκράνης». 

Συνθηματικά, μαύρο χρήμα, ελβετικές τράπεζες και στη μέση το… καλό ΠΑΣΟΚ του εκσυγχρονιστή Σημίτη (αυτού που οραματίζεται τη μεγάλη Κεντροατιστερά μαζί με μερικούς ακόμα που γεμίζουν ένα θέατρο και ένα πεζοδρόμιο στην Ιπποκράτους και μετά πανηγυρίζουν για την πλατιά αποδοχή).

Ο Μαντέλης θα υποστηρίξει πάλι αυτό που διακηρύσσει από τη αρχή. Ότι τα εκατοντάδες χιλιάδες γερμανικά μάρκα δεν ήταν δώρο για την υπογραφή, το 1997, της σύμβασης του ΟΤΕ για την ψηφιοποίηση των κέντρων του, αλλά προεκλογική χορηγία για το κόμμα του. Αυτού το κόμματος (του επιχορηγούμενου) που μας έβαλε δεμένους χειροπόδαρα στο μνημόνιο. Και μετά αυτό το ονόμασε αναγκαστική και γρήγορη επιχείρηση για τη εθνική σωτηρία. Ακόμα «επιχειρεί», και όχι μόνο του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου