Τρίτη 5 Νοεμβρίου 2013

Να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο

ΔΗΜΑΡίτες βουλευτές και συμπαθούντες προσπαθούν να σύρουν τον Φώτη Κουβέλη στον «διάλογο για την ανασυγκρότηση της προοδευτικής δημοκρατικής παράταξης». Δηλαδή; Είναι προοδευτικοί ΠΑΣΟΚ, Λοβέρδος, Μπίστης και λοιποί; Και ενδιαφέρονται πραγματικά για μια κεντροαριστερά; Έστω για κάτι στη μορφή της κάποτε λαοπρόβλητης Ένωσης Κέντρου; Μπορεί να πορευτεί ένα αριστερό κόμμα, όπως θέλει να είναι η ΔΗΜΑΡ, μαζί με το ΠΑΣΟΚ τών αμαρτιών; Το ΠΑΣΟΚ του πομπώδους και αρχομανούς Βενιζέλου; Γι’ αυτό ενδιαφέρονται ή για να σώσουν το πολιτικό τους σαρκίο από τον εκλογικό καταποντισμό;
Η ΔΗΜΑΡ έκανε λάθη και τελικά προδόθηκε στο θέμα της ΕΡΤ από τον «δημοκρατικό συνεταίρο», το ΠΑΣΟΚ. Που με περίτεχνες πιρουέτες έγινε από κατήγορος της απόφασης για το κλείσιμο, σε απροκάλυπτο υπερασπιστή! Με αυτό το ΠΑΣΟΚ καλείτε ο Κουβέλης να συνομιλήσει και πάλι. Το απαιτούν στελέχη του και βουλευτές. Μεταξύ τους και ο Ψαριανός. Ένας λόγος περισσότερο να αντισταθεί – μετά από τόσα λάθη και παλινωδίες του – ο αρχηγός τη ΔΗΜΑΡ.

3 σχόλια:

 1. Μια χαρά μπορούνε. Μπήκανε στην κυβέρνηση Σαμαρά, Άδωνη, Βορίδη, σ' αυτά θα κωλώσουνε; Και μην ξεχνάμε τι λέγανε προεκλογικά και ποιοι τους θέλανε για συνεργασία.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο... Μπέζος με ποιους είναι;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Με την Κεντροαριστερά που θα τον κάνει διευθυντή του Εθνικού. Επιτέλους!

   Διαγραφή