Τρίτη 16 Ιουλίου 2013

Ανελέητος ταλιμπανισμός

Ο εκλεπτυσμένος τρόπος που ο Στουρνάρας πυροβολεί τη ζωή μας έχει εμπεδωθεί και στα στελέχη του. Παράγοντας του υπουργείου Οικονομικών χαρακτήρισε «Ταλιμπάν» τους δημάρχους με τους οποίους συνδιαλεγόταν. Μιλάνε αυτοί που ασκούν ανελέητο φορομπηχτικό ταλιμπανισμό στον κόσμο και στον κοσμάκη.

1 σχόλιο:

  1. ... κι ανωνύμως επώνυμος.16 Ιουλίου 2013 - 2:29 π.μ.

    Μου προκαλεί απίστευτη απορία το θράσος τους. Δεν φοβούνται ότι κάποια μέρα μπορεί να εξελιχθούν αλλιώς οι πολιτικές καταστάσεις και να βρεθούν αιωρούμενοι σε κάποιο στύλο της πλατείας Συντάγματος...; Από που άραγε αντλούν την τόση αλαζονεία τους ; Να οφείλεται απλά σε άγνοια κινδύνου ή κάποιοι τους έχουν εξασφαλισμένη την προστασία σε περίπτωση που κάτι δεν ποάει καλά...;

    Πιθανότερο να συμβαίνει το δεύτερο. Αυτοί οι "κάποιοι" απέδειξαν πως προστατεύουν κι ανταμείβουν τους ανθρώπους τους. Ο διορισμός του ήρωα του πολυτεχνείου Παπουτσή στην Παγκόσμια Τράπεζα, με τον ταπεινό μισθό των 10.000 ευρώ/μήνα, αφού έχει προηγηθεί ο διορισμός της κόρης του, αποτελεί μια τρανή απόδειξη της λειτουργίας των φαύλων του συστήματος. Λειτουργούν με την τελειότητα της κάλυψης και της αλληλεγγύης των μηχανισμών της Μαφίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή