Τρίτη, 25 Ιουνίου 2013

Τι έκανε ο Άδωνις όταν ο Σαμαράς τάχθηκε κατά της… θεατρικότητας

** Όταν ο Σαμαράς τελείωσε την πρώτη ομιλία του στο υπουργικό συμβούλιο ζήτησε τον λόγο ο Βενιζέλος, αλλά τότε ακριβώς «έπεσε» (λένε) το κύκλωμα. Και μαζί έπεσε στο 0% το ποσοστό τής τηλεθέασης. Είναι ένα νούμερο που πρέπει να συνηθίζει ο Κωλοτούμπας αντιπρόεδρος.

** Στην ίδια ομιλία ο Σαμαράς δήλωσε αρνητικός στις συχνές εμφανίσεις στην τηλεόραση και τάχθηκε κατά της θεατρικότητας! Τότε ακριβώς, υποψιάζομαι, ο Άδωνις κρύφτηκε με κατάδυση κάτω από το τραπέζι.

** Ο Τζήμερος κατατάσσει με ανάρτηση στο facebook τον Γεωργιάδη στους φερέλπιδες της νέας κυβέρνησης και αναφέρει ότι ο περί ού «εξέφραζε μεταρρυθμιστικές απόψεις». Η τοποθέτηση του Τζήμερου μειώνει κι άλλο τη σοβαρότητα της υπουργοποίησης Αδώνιδος…

** Ο Μπίστης τάχθηκε κατά της αποχώρησης της ΔΗΜΑΡ από το κυβερνητικό σχήμα. Πολύ σημαντική άποψη από έναν άνθρωπο που έχει, γενικά, ποικίλη κομματική εμπειρία: συνήθως φεύγει το πρωί από το σπίτι του όντας στο Α΄ κόμμα και όταν γυρίζει το βράδυ ανήκει στο Β΄. Και το κάνει πολύ συχνά.

** Ξανά περί Αδώνιδος: σίγουρα θα έπιανε περισσότερο τόπο αν γινόταν υπουργός Τουρισμού. Οι ατραξιόν αρέσουν πάντα στους τουρίστες. (Θα τον στέλναμε και στα λιμάνια ή τα αεροδρόμια να τους υποδέχεται. Θα πουλούσε και κάνα τουριστικό οδηγό).

** Το έγραψε στο fb o φίλος και συνάδελφος Νίκος Σαρίδης: «Κυκλοφορεί σε γενόσημο ο Λεωνίδας Γεωργιάδης»