Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2013

Ανησυχία για το μέλλον του κ. Χωμενίδη

Ανάμεσα στις πολλές ανησυχίες μου για τη χώρα, τις δουλειάς μας, τα παιδιά μας, τις οικονομίες μας, το «αύριο» κλπ, προστέθηκε κι άλλη μία: για το πολιτικό μέλλον του κ. Χωμενίδη που παραιτήθηκε από την Κεντρική Επιτροπή τής ΔΗΜΑΡ σε ένδειξη διαμαρτυρίας για την αμφίθυμη στάση της στο θέμα της ΕΡΤ . Τη ΜΟΝΗ αμφίθυμη στάση τού κόμματός του (που αντιλήφθηκε ο ίδιος μόλις τώρα) στη διάρκεια της κυβερνητικής του πορείας. Αυστηρό, πολύ αυστηρό το «Σοφό Παιδί» της Αριστεράς. 

Υστερόγραφο. Με ανησυχεί, όμως, περισσότερο που φαίνεται να επιμένει με εκείνο το ακροτελεύτιο της ανανακοίνωσής του: «...και ελπίζω να συναντηθούμε ξανά στο μέλλον».

3 σχόλια:

 1. ΄Ντάξει!! Αλλάζει φανέλα από κοκκινοκοραλί μπορεί να γίνει μπλε, γαλάζια, σιέλ. Τι δεν καταλαβαίνεις???

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. ... κι ανωνύμως επώνυμος.13 Ιουνίου 2013 - 5:46 μ.μ.

  Να είναι βέβαιοι, τόσο ο κ. Χωμενίδης, όσο κι ο κ. Κουβέλης, πως δεν θα ξανασυναντηθούμε ποτέ στο μέλλον... Ο δοσιλογίστικος ρόλος τους τελείωσε. Το χρονοντούλαπο της πολιτικής ιστορίας τους περιμένει με ανοιχτά πορτάκια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ... κι ανωνύμως επώνυμος.13 Ιουνίου 2013 - 5:56 μ.μ.

  Γνωρίζει κανείς πόσο ήταν το ποσοστό της συμμετοχής στην σημερινή απεργία που κήρυξε η ΑΔΕΔΥ ; Υποψιάζομαι πως δεν πρέπει να υπερέβη το 1%... αν κρίνω από τις κανονικότατα λειτουργούσες σήμερα δημόσιες υπηρεσίες. Η λέξη "αλληλεγγύη" μεταξύ των εργαζομένων στον δημόσιο τομέα, πρέπει να είναι το νέο, πιο σύντομο ανέκδοτο.

  Αλλά τι να περιμένει κανείς από ανθρώπους που κάποτε έτρεχαν σε κομματικά γραφεία, φιλώντας και γλύφοντας κατουρημένες ποδιές λαμόγιων, για μια θεσούλα στο δημόσιο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή