Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Πάμπλο πρόεδρος του ΠΑΟΚ!

Αν και ο Ιβαν Σαββίδης δεν φαίνεται να είναι «εύκολο παιδάκι», μαζεύει ήδη υπογραφές για να περάσει στους αναλώσιμους μεγαλομετόχους τού ΠΑΟΚ. Οι λαϊκοί δικαστές τής Τούμπας φόρεσαν για μια ακόμα φορά την τήβεννο και προπηλάκισαν, απείλησαν, στιχούργησαν βρίζοντας: «Ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ…..ια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια». Πριν στεγνώσει η υπογραφή τού Σαββίδη για τα χρέη που φορτώθηκε, ανασύροντας την ομάδα από το οικονομικό τέλμα που πνίγει σχεδόν όλο το ελληνικό ποδόσφαιρο, άρχισε να δέχεται τα πυρά των άτεγκτων της «4». +/- Δείτε τη συνέχεια

Γιατί δεν έκανε υπερομάδα μέσα σε ένα εξάμηνο. Ή έστω ομάδα ικανή να νικάει, και εύκολα μάλιστα, σύνολα δεμένα, δουλεμένα όπως ο Ατρόμητος που έχει μάθει φέτος να ανάβει φωτιές: ισοπαλία νωρίς νωρίς στη Λιβαδειά με Παναθηναϊκό και γκρίνιες, νίκη στο Φάληρο και ολοφυρμοί για το μοναδικό ουσιαστικό όνειρο – το αήττητο –, ταφόπλακα και τυπικός υποβιβασμός της ΑΕΚ στο φινάλε.

Αλλά οι Τουμπαμάρος τής Θεσσαλονίκης δεν καταλαβαίνουν από τέτοια. Βιάζονται. Ξεχνούν το τέλμα και δεν βλέπουν στα πόδια τους τις ξεραμένες λάσπες που καθάρισε ο Σαββίδης. Ξεχνούν την αφραγκία, την ανέχεια, τις απώλειες επειδή δεν είχαν λεφτά. Και θέλουν να κάτσουν στο σκαμνί τον χρηματοδότη – για όποιους λόγους αποφάσισε αυτός να γίνει χρηματοδότης.

Ο ΠΑΟΚ είναι αυτήν την εποχή η μόνη ομάδα που έχει και το ειδικό βάρος και το χρήμα και τον άνθρωπο να σταθεί ως ανταγωνιστής πλάι στον Ολυμπιακό. Η μόνη! Αλλά οι μίζεροι τηβεννοφόροι λαϊκοδικαστές ασχολούνται με τον φορτωμένο από τα χρόνια Πάμπλο και υποχρεώνουν το αφεντικό να διώξει το προπονητή λίγο πριν από τα πλέι οφ επειδή δεν σεβάστηκε (λένε αυτοί) τον ΠΑΟΚάρχη για να τον χρησιμοποιεί βρέξει χιονίσει και η ομάδα να παίζει με δέκα.

Ας προτείνουν, λοιπόν, τον Γκαρσία για πρόεδρο! Είναι ο μόνος τρόπος για να γίνει ομόθυμα αποδεκτός ο Σαββίδης. Και επίσης ο μοναδικός για να απογκαρσιοποιηθεί με τον καιρό ο ΠΑΟΚ. Γιατί θα τον ρίξουν κι αυτόν στην πηγάδα. Όπως έριξαν και τον προηγούμενο λαϊκό ήρωά τους, τον Ζαγοράκη – που τον υποδέχονταν στο αεροδρόμιο σαν σωτήρα και τώρα τον βρίζουν. Οι άνθρωποι ξέρουν καλά τη δουλειά τους: καταναλώνουν προέδρους και είδωλα.

Υγ.: Άλλωστε ο Γκαρσία αυτήν την εποχή είναι ο μόνος που ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές τού συνθήματος «ο ΠΑΟΚ θέλει πρόεδρο με αρ…..ια και όχι κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια»: γιατί γ….ει και θα δέρνει.

3 σχόλια:

  1. Ομως εβριζαν και παίκτες. Δε λετε τιποτα! Γιατί ηταν μαζί τους και ο Σαλπιγγίδης???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λήσταρχος Νταβέλης30 Μαΐου 2013 - 12:35 μ.μ.

    δεν υπάρχουνε οι άνθρωποι

    ΑπάντησηΔιαγραφή