Πέμπτη, 9 Μαΐου 2013

Το κουμμούνι, το κορίτσι κι ο νταής

Είναι ώρες –γίνονται όλο και περισσότερες – που θα ήθελες για κάποιες εγκληματικές πράξεις να ισχύει ο άγριος νόμος των αιμοδιψών φανατικών του Ισλάμ.
** Για τον πατέρα που βιάζει το κοριτσάκι του κι υποχρέωνε τον γιο να βιάζει τη μάνα.
** Για τον επίδοξο ληστή που πετούσε χειροβομβίδες ανάμεσα στον κόσμο προκειμένου να διαφύγει.
** Γι' αυτόν που κρεμασμένος από το παράθυρο στο αυτοκίνητο της διαφυγής του γάζωνε μια ανυποψίαστη κοπέλα στα Ίσθμια – για να γλιτώσει το τομάρι του, το τομάρι!
** Για τον άντρα τον πολλά βαρύ που σκότωσε με μπουνιές την κοπέλα του. Και που πριν από κάποιους μήνες είχε επιτεθεί εναντίον… πολιτικών αντιπάλων με πιτ μπουλ, γροθιές και κραυγές: «Θα πεθάνετε κουμμούνια». +/- Δείτε τη συνέχεια

Τώρα δεν πέθανε κανένα κουμμούνι. Πέθανε μια κοπέλα 23χρονών που είχε την ατυχία να κάνει σχέση με έναν ιερέα της βίας. Και που θα κριθεί από την επιεική Δικαιοσύνη τού πολιτισμένου κόσμου, όπως κι άλλοι. Μια Δικαιοσύνη στην οποία δεν προβλέπεται τιμωρία να κοπεί το όσχεο (με ό,τι περιέχει το σακουλάκι της αντροσύνης) σε αυτόν που βιάζει, είτε να ακρωτηριαστεί το χέρι από τη μασχάλη σε αυτόν που πετάει χειροβομβίδες μέσα στον κόσμο ή γαζώνει αδιακρίτως, τυφλά, με το Καλάσνικοφ.

Ούτε προβλέπει να πολτοποιηθεί με βαριοπούλα η παλάμη που γίνεται γροθιά και σκοτώνει με την κτηνώδη δύναμή της. Εδώ, στον πολιτισμό, δεν υπάρχει καν αυτό της λαϊκής εκτόνωσης: «Να σαπίσει στη φυλακή». Γιατί τα «μπουμπούκια», σαν τους περί ού ο λόγος, βγαίνουν γρήγορα ξανά στον κόσμο. Ποτισμένα με νέες ιδέες, δροσερά κι έτοιμα να ξανανθίσουν ανάμεσά μας, στον κήπο των ανοχών.

** Οι Φωτογραφίες είναι από το Έθνος της Κυριακής.

24 σχόλια:

 1. Το πολιτικοποιείτε....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Εμβρόντητος αναγνώστης9 Μαΐου 2013 - 2:52 μ.μ.

   Και φυσικά ούτε κουβέντα για τον "προοδευτικό" καθηγητή, που βέβαια δεν δημοσιεύεται τ΄ όνομά του στα ΜΜΕ, που αποπειράθηκε ν΄ ασελγήσει σε μαθήτριά του. Φαίνεται πως στην ιεραρχία της αξιολόγησης της βίας, πρέπει να υπάρχει νεκρός με θύτη ακροδεξιό, για ν΄ αρχίσουν τις τσιρίδες οι υπέρμαχοι της ροζέ επιλεκτικής ευαισθησίας, λες κι η εγκληματικότητα έχει πολιτικό χρώμα ή λες κι η εγκληματικότητα αποτελεί προνόμιο έκφρασης συγκεκριμμένης πολιτικής πτέρυγας. Μια ακόμα παπαριά, που θέλει να περάσει στο μυαλό υπογείως, την παιδαριώδη κι αφελή αντίληψη των κακών δεξιών και καλών αριστερών, καταλήγοντας σε βάναυση προσβολή της νοημοσύνης του αναγνώστη.

   Διαγραφή
 2. Μια χαρά τα γράφεις Harddog. Κι άσε τα φασισταριά στα αποπάνω σχόλια να κλάιγονται. Πρέπει να τύχει κάτι ανάλογο στις οικογένειές τους για να μάθουν...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "...Πρέπει να τύχει κάτι ανάλογο στις οικογένειές τους για να μάθουν..."

   Κι οι ναζί έκαιγαν τα χωριά κι εξόντωναν τις οικογένειες για τον ίδιο λόγο. Για να μάθουν...
   Έχεις πολύ δρόμο ακόμα ανώνυμε δημοκράτη του γλυκού νερού, μέχρι να μάθεις να υποτάσσεις τον φασίστα που κρύβεις μέσα σου. Ο φασισμός, νεόκοπο δημοκραταριό της συμφοράς, ξεκινάει από μέσα μας κι είναι πρωτίστως θέμα προσωπικής συμπεριφοράς.

   Διαγραφή
  2. Καλα όλα αυτά αλλά γιατι νιώθεις πάντα την ανάγκη να υπερασπίζεσαι μια οργάνωση που είναι φασιστική και δεν το κρύβει. Και άλλοι εδώ μεσα είναι το ένα ή το άλλο κόμμα αλλα ναγνωρίζουν τα στραβά τους. Εσύ δεν βρίσκεις μισό στραβό στη Χ.Α.? Μισό και να το γραψεις!!!!

   Διαγραφή
  3. Μπορείς κάπου να υποδείξεις σε ποιό σημείο του σχολίου μου υποστηρίζω μια φασιστική οργάνωση ; Ένα μόνο και να το γράψεις. Επίσης μπορείς να μου εξηγήσεις τι σχέση έχει αυτό που έγραψα με την ΧΑ ;

   Μήπως σπεύδεις να με κατατάξεις αυθαίρετα στον χώρο της ΧΑ, σπιλώνοντάς με, με μια συμπεριφορά που μπορεί να χαρακτηριστεί εξόχως ρατσιστική και φασιστική προς το πρόσωπό μου, στα πλαίσια της προσωπικής σου άγνοιας κι αδυναμίας να κατανοήσεις τις έννοιες του φασισμού και του ρατσισμού ;
   Αν πραγματικά είσαι αντιφασίστας και θέλεις να πολεμήσεις τον φασισμό, ξεκίνα από μέσα σου και πάλεψε για τον εκμηδενισμό και την ταπείνωση του υπερτραφούς Εγώ σου. Αν ο καθένας μας πολεμήσει τον φασίστα που θρέφει μέσα του, αυτόματα ο φασισμός θα πάει κατά διαβόλου, χωρίς κόπο, θυσίες κι αιματηρούς αγώνες.

   Διαγραφή
 3. Το άρθρο είναι πολύ καλό κανένα ψεγάδι. Δεν διαπιστωνω πολιτικη διασταση. Τα περί ισλαιμικου Δικαίου είναι μια υπερβολη για να δοθεί η διάσταση της αγανάκτησης που έχει η κοινή γνώμη. Είναι φοβερό να σου σκοτώνουν τον δικό σου άνθρωπο με το ξυλο ή με τις σφαιρες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. "...Και που πριν από κάποιους μήνες είχε επιτεθεί εναντίον… πολιτικών αντιπάλων με πιτ μπουλ, γροθιές και κραυγές: «Θα πεθάνετε κουμμούνια»..."

   Τελικά πως ορίζεται η πολιτική διάσταση ;

   Φοβάμαι πως η υπερβολή περί Ισλαμικού Δικαίου δεν είναι και τόσο υπερβολή σε κάποιους κύκλους, "προοδευτικού" ενδιαφέροντος. Είναι πολλοί αυτοί που εργάζονται νυχθημερόν για τη μελλοντική εφαρμογή της Σαρία στην Ελλάδα.

   Παράλληλα δε μπορώ να μην επισημάνω, πως σ΄ ένα τόσο ευαίσθητο μπλόγκ σε θέματα ζωής και κοινωνίας, δεν διάβασα ΠΟΤΕ ένα άρθρο για τους αδικοχαμένους κι αγρίως δολοφονηθέντες συμπατριώτες μας, από εγκληματικά στοιχεία που κρύβονται μέσα στις στρατιές των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα. Αναρωτιέμαι μερικές φορές αν η αξία μιας ζωής συναρτάται άμεσα με τις πολιτική θέση του θύματος, βλέποντας τις επιλεκτικές και κατευθυνόμενες ευαισθησίες των επαγγελματιών των Μ.Μ.Εξαπάτησης Αν σταθώ στα σχετικά άρθρα που κατά καιρούς δημοσιεύονται, φαίνεται πως η ζωή των Ελλήνων συμπατριωτών μας, δεν έχει καμιά αξία, μπροστά στην βίαιη προσπάθεια εθνολογικής αλλοίωσης της χώρας μας και της επιβολής του πολυπολιτισμικού δόγματος μέσω της λαθρομεταναστευτικής τρομοκρατίας.

   Διαγραφή
 4. "Παράλληλα δε μπορώ να μην επισημάνω, πως σ΄ ένα τόσο ευαίσθητο μπλόγκ σε θέματα ζωής και κοινωνίας, δεν διάβασα ΠΟΤΕ ένα άρθρο για τους αδικοχαμένους κι αγρίως δολοφονηθέντες συμπατριώτες μας, από εγκληματικά στοιχεία που κρύβονται μέσα στις στρατιές των λαθρομεταναστών που εισέρχονται στην Ελλάδα"

  Μα και στο σημερινό άρθρο, αγαπητέ, τα δυο από τα τέσσερα περιστατικά που αναφέρονται, αφορούν σε εγκληματίες αλλοδαπούς. Αφού δεν το πρόσεξες αυτό (ή το πρόσεξες και το παρακάμπτεις) πώς να έχω απαίτηση να θυμάσαι και να μη γράφεις "δεν διάβασα ποτέ ενα άρθρο" κλπ

  1) http://harddog-sport.blogspot.gr/2012/08/blog-post_8636.html

  2) http://harddog-sport.blogspot.gr/2012/06/blog-post_912.html

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λήσταρχος Νταβέλης10 Μαΐου 2013 - 11:53 π.μ.

  Ως antifa-φούτης δεν εχει διαβασει. Αυτα που παραθετεις ειναι της εποχης Karnik......

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Η επίθεση στον κομμουνιστή ήτανε πολιτική. Στην νεκρή, ήταν άλλο θέμα. Όταν όμως νομιμοποιείς μια οργάνωση εμπόρων σάρκας, όπλων κλπ. και δίνεις σε μια συμμορία το πολιτικό άλλοθι να δρα ανεξέλεγκτα, αναμενόμενο είναι να πάρουν θάρρος.

  Τις διαθέσεις τους τις έχουνε δείξει με κάθε τρόπο. Και με ανακοινώσεις και στη βουλή και με πράξεις εκτός βουλής. Όποιος δεν καταλαβαίνει ότι είναι βαλτοί, φτιαγμένοι από το σύστημα και στόχος είναι να σπέρνουν φόβο και να θερίζουνε ανοργάνωτο και τρομοκρατημένο λαό που δεν αντιδρά σε τίποτα, μάλλον βρίσκεται σε άλλον πλανήτη.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος11 Μαΐου 2013 - 1:52 π.μ.

  Με αφορμή όσων περγράφονται από τον μΒ έχω να πω τούτα :

  Το σύστημα που αναφέρεσαι, αυτό που έχει φτιάξει -όπως λες- αυτούς που τρομοκρατούν και σπέρνουν φόβο, εννοώντας τους χρυσαυγίτες, είναι αυτό που έπαιρνε δανεικά κι αγύριστα από τις τράπεζες. Είναι τα δανεικά που πήραν και που φόρτωσαν στην πλάτη του λαού. Τα κόμματα του συστήματος αυτού είναι τα εξής πέντε :
  Νέα Δημοκρατία, ΛΑΟΣ, ΠΑΣΟΚ, ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ...

  Αυτή η στάνη (σύστημα), αυτό το τυρί (ΧΑ) βγάζει.

  Αν το σύστημα είχε πραγματικά δημοκρατικά αντανακλαστικά, με πραγματικά δημοκρατικούς θεσμούς λειτουργίας, ασφαλώς δεν θα παρήγετο το φαινόμενο της ΧΑ. Από την στιγμή που μπήκε στον χορό των δανεικών εκατομμυρίων (ειδικά οι αριστερές δυνάμεις) ήταν επόμενο να διαφθαρεί, να αλλοιωθούν οι δημοκρατικοί θεσμοί και να καταστεί έρμαιο των δανεικών του κι όμηρος των δανειστών, δηλαδή όμηρος του μεγάλου καπιταλιστικού κεφαλαίου, τοποτηρητής των συμφερόντων του κι εκτελεστής των εντολών του.

  Ο λαός όμως -δυστυχώς για τους κατ΄ επάγγελμα υπερασπιστές του- έχει αλάνθαστο κριτήριο και γνωρίζει να τιμωρεί. Ειδικά αυτούς που του πιπίλαγαν τ΄ αυτιά με μαρξιστικές ορολογίες και θεωρίες του τύπου... "η οικονομική εξάρτηση φέρνει την υποτέλεια"... την στιγμή που τα ηρωϊκά κι αδάμαστα στελέχη των, υποτίθεται, αριστερομαρξιστικών κομμάτων υπέγραφαν στα γκισέ των τραπεζών, τις συμβάσεις των δανείων που έπαιρναν, βάζοντας στρογγυλή κι ανεξίτηλη σφραγίδα στην δική τους υποτέλεια.

  Δάσκαλε που δίδασκες και νόμον δεν εκράτεις...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος11 Μαΐου 2013 - 1:52 π.μ.

  Επόμενο ήταν λοιπόν να στραφεί στο κόμμα, που μέχρι τότε δεν κυβερνούσε, δεν σπαταλούσε χρήματα φορολογουμένων και δεν ήταν καν στην αντιπολίτευση, ώστε να μπορεί να κατηγορηθεί, ότι έβλεπε, αλλά έκανε τα στραβά μάτια, όπως όλη η υπόλοιπη αντιπολίτευση, που στο τέλος, απασχολημένη καθώς ήταν με το μέτρημα και την κατασπατάληση του δανεικού παρά, ξέχασε εντελώς τι σημαίνει δεξιά... και τι σημαίνει οικονομική εξάρτηση από τις τράπεζες κι υποτέλεια στο καπιταλιστικό κεφάλαιο και στους ναούς του καπιταλισμού, που υποτίθεται πως πολεμούσε.

  Έτσι σταδιακά, ο ΣΟΦΟΣ ΛΑΟΣ τους πήρε χαμπάρι, αντιλαμβανόμενος τον εμπαιγμό και το βόλεμα των στελεχών των "προοδευτικών" κομμάτων κι απελπισμένος αγκάλιασε αυτούς ακριβώς που φοβούνται και τρέμουν, τα δεξιά κι αριστερά λαμόγια της ελληνικής κομματικής ντημόκρασυ. Τους αγκάλιασε, όχι γιατί ενστερνίστηκε την ιδεολογία τους, αλλά γιατί η εικόνα που βγάζουν προς τα έξω δείχνει απλούς λαϊκούς ανθρώπους κι όχι ψευτοδιανοούμενος του καναπέ και του βολέματος, ανθρώπους που μιλάνε την απλή καθημερινή λαϊκή γλώσσα κι όχι τις ψεύτικες και ξύλινες πολιτικές γλώσσες των πολιτικών σχηματισμών, των περίτεχνων πολιτικών και οικονομικών όρων, που φτιάχνονται από διαφημιστικά και κομματικά επιτελεία, με στόχο την παραπλάνηση του πολίτη και την κατάκτηση της εξουσίας ή την είσοδο στην Βουλή και διατήρηση του κοινοβουλευτικού μπακάλικου, των αρχιβολεμένων του συστήματος.

  Ο λαός μέσα από την γνήσια λαϊκή του σοφία, γνωρίζει καλά πως η ΧΑ δε μπορεί να κυβερνήσει καν γιατί δεν έχει εκείνα τα στελέχη (μέχρι τώρα) που θα μπορούσαν να το κάνουν κι ότι δεν είναι δυνατόν ο Μιχαλολιάκος να γίνει ο νέος Φύρερ που θα κάψει την Ευρώπη και τον κόσμο όλο. Ούτε η Ελλάδα του σήμερα μπορεί να έχει κάποια σχέση με την Βαϊμάρη εκείνης της εποχής. Αυτά τα πιπιλάνε κάποιοι ηλίθιοι, που ναι μεν μπορεί να διαβάζουν ιστορία και να θυμούνται, αλλά δεν έχουν την δυνατότητα οι δύστυχοι να συγκρίνουν τις διαφορετικές συνθήκες που επικρατούσαν τότε, τα διαφορετικά μεγέθη, τα υπόλοιπα κοινωνικά γεγονότα και πολλά άλλα, που όλα μαζί καταδεικνύουν το μέγεθος της πολιτικής μπαρούφας και της πολιτικής εξαπάτησης που επιχειρείται. Ο λαϊκός κόσμος τους στηρίζει γιατί τους βλέπει να βρίσκονται δίπλα του ειδικά στις γειτονιές που στενάζουν από την ανεξέλεγκτη λαθρομετανάστευση και με τον τρόπο εκδικείται αυτούς που αδιαφορούν για τα προβλήματά του. Ο λαός υποσυνείδητα ψηφίζει τους χρυσαυγίτες γιατί θέλει να κάνουν αυτό που δε μπορεί να κάνει ο καθένας μας. Να σπάσει δηλαδή στο ξύλο και να σύρει στην δικαιοσύνη και στο ικρίωμα όλους αυτούς που δυστυχώς εξακολουθούν να μας εμπαίζουν κι ακόμη χειρότερα εμείς εξακολουθούμε να εμπαιζόμαστε από αυτούς, ενώ ξέρουμε καλά ποιοι είναι…

  Καλώς ή κακώς, η εκδίκηση του λαού είναι ένα πιάτο που τρώγεται κρύο, που συνήθως σερβίρεται στις εκλογές. Ο λαός δεν είναι τρομοκρατημένος από αυτούς που ισχυρίζεσαι αναμασώντας την καραμελίτσα που μοιράζουν δωρεάν στον κόσμο οι κομματικοί μυαλοπώλες..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος11 Μαΐου 2013 - 1:53 π.μ.

  Ο λαός είναι τρομοκρατημένος από τα λαμόγια με την αριστερή φρασεολογία και τις δεξιές πρακτικές, από τους βολεμένους αστούς που το παίζουν αριστεροί, γιατί βλέπεις είναι γκλαμουριά σήμερα να έχεις φράγκα, να μένεις στα πανάκριβα βόρεια προάστεια, να έχεις Πακιστανό ή Μπαγκλαντεσιανό κηπουρό, που δεν τον φιλοξενείς όμως στην γειτονιά σου, να κυκλοφορείς επιτηδευμένα «άπλυτος», να είσαι φορέας μιας γενικής κι αόριστης θολοκουλτούρας, να απελευθερώνεσαι μ΄ ένα γαϊδουροφόρτι μπάφο ημερησίως συμμετέχοντας σε gay pride, να δηλώνεις υπέρμαχος της γυναικείας απελευθέρωσης και παράλληλα να κατεβαίνεις σε διαδηλώσεις για τα δικαιώματα των Ταλιμπάν, να αποκαλείς πούστη τον Κολοκοτρώνη, να κολλάς την ρετσινιά του φασίστα σ΄ όποιον τολμήσει να κάνει αναφορά σε έθνος ή εθνικό σύμβολο, να έχεις ευαισθησίες για τον αόμματο, ομοφυλόφιλο κορμοράνο της Νικαράγουα, την κουτσή μπεκάτσα της Περαδώθε Ανωκάτω Ραχούλας που δεν βρίσκει γαμπρό, να δηλώνεις αριστερός, να παρακολουθείς συστηματικά την πολιτική δράση του Τζήμερου και στο τέλος να ψηφίζεις ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, γιατί τους έχεις δεμένους κι εξαρτώμενους, έτσι κι αλλιώς, με τα δάνεια…

  Ότι και να λέμε εμείς, η γκλαμουριά είναι γκλαμουριά… και βολεύει όλους, γιατί πέρα από την γκλαμουριά είναι και πολύ εύκολο και βολικό σήμερα να είσαι αριστερός… Κάποτε οι αριστεροί έκαναν αφισοκόλληση και διακινδύνευαν την ζωή τους. Κάποτε οι αριστεροί πήγαιναν φυλακές κι εξορίες κι έτρωγαν το ξύλο της αρκούδας. Σήμερα οι αριστεροί όχι μόνον δεν διακινδυνεύουν τίποτα, αλλά ως αριστεροί μπορεί να κάνουν πολύ καλή καρριέρα, να γίνουν υπουργοί κι ακόμα και πρόεδροι της Ντημόκρασυ. Σήμερα οι αριστεροί είναι όλοι σχεδόν βολεμένοι στο σύστημα και φυσικά δεν είναι εργάτες… Σήμερα οι νεολαίοι αριστεροί παίρνουν το Χάμερ του μπαμπά, γράφουν χαριτωμένες μαλακίες σε φρεσκοβαμμένους τοίχους και μετά τρέχουν να γιορτάσουν την επαναστατική τους δράση στα μπαράκια των Εξαρχείων, που είναι και το κέντρο της διαρκούς επανάστασης… εκεί που έπεσε νεκρός ο κορυφαίος σύγχρονος ήρωας της επανάστασης, ο Αλέξης… ο Τσε των βορείων προαστείων… Εννοείται πως το Χάμεςρ το παρκάρουν μακριά από την πλατεία, να μην τους το κάψουν οι άλλοι αριστεροί που έχουν κατέβει με το Τσερόκι του μπαμπά, που κι αυτοί με την σειρά τους το έχουν αφήσει μακριά από την πλατεία για τους ίδιους λόγους. Κι έτσι προχωράει σύντροφοι και γιγαντώνεται το εργατικό κίνημα… υπό την σκέπη και την προστασία της αριστεράς.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 10. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος11 Μαΐου 2013 - 1:54 π.μ.

  Την Χρυσή Αυγή την δημιούργησε όλο το πολιτικό σύστημα μαζί και κυρίως εκείνοι που την καταγγέλλουν με περισσότερη σφοδρότητα από τους άλλους. Είναι αυτοί που την έχουν περισσότερο ανάγκη, για να μπορούν με το φόβο του μπαμπούλα ή τη μέθοδο του σπηλαίου του Πλάτωνα, να διατηρούν το μαγαζάκι τους στην πολιτική γωνιά που τους έχει ορίσει το σύστημα, για να επιτελούν τον ομολογουμένως άχαρο κοινωνικό ρόλο, του να το καταγγέλλουν… Ο πραγματικός ρόλος κι ο κοινός στόχος όλων είναι να αποφορτίζουν τις μάζες. Όπως ακριβώς γίνεται και με τις πουτάνες… εννοώντας βεβαίως το κοινωνικό έργο που επιτελούν… Ακόμα κι αν δεν υπήρχε, τώρα θα έπρεπε α την ιδρύσουν. Η Χρυσή Αυγή είναι απαραίτητη στο σύστημα όσο είναι και το ΚΚΕ. Είναι δε τόσο απαραίτητοι κι οι δυό τους, όσο απαραίτητη είναι η οδική σήμανση των λωρίδων κυκλοφορίας, όσο απαραίτητη κι αναγκαία είναι η περίφραξη σ΄ ένα μαντρί…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. Καρνικόλα έχεις βαλτώσει. Δεν είναι ανάλυση αυτή. Δε σε πιστεύει ούτε ο χαμεράκιας κακομαθημένος που τον ταυτίζεις με όλη τη νεολαία της αριστεράς.

  Τέλος πάντων. Θέλω νέες ατάκες. Περιμένω κάτι πιο δημιουργικό από τους κορμοράνους και φρόντισε σύντομα να έχεις να πεις κάτι καινούριο.

  Δε θέλω από εσένα τη γνώμη σου για το Μαρξ και τη Χ.Α. Θέλω τα άλλα, τα καλά. Π.χ. τις εμπειρίες σου από τις σφαγές αιγών πάνω στις ταράτσες, τα σεξουαλικά των Πακιστανών που μας έλεγες κλπ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος12 Μαΐου 2013 - 11:04 π.μ.

   Αν θέλεις να διαβάσεις κάτι καινούριο, τότε διάβασε εδώ :

   http://www.aixmi.gr/index.php/koyrasthkapolitically-correct/

   Ενδεικτικά καταλήγει...

   " …Κουράστηκα να είμαι «politically correct»! Αφού δεν είμαι ελεύθερος να ζήσω όπως θέλω και δικαιούμαι στην ίδια μου τη χώρα, στην ίδια μου την πόλη, αφήστε με τουλάχιστον να μπορώ να μιλώ…

   …Χωρίς να ξερνάτε πάνω στα λόγια μου – κι ας μην είναι άξια όσο των ποιητών που δεν σας προσκύνησαν! "

   Διαγραφή
  2. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος12 Μαΐου 2013 - 2:09 μ.μ.

   Γελιέσαι αν νομίζεις ότι γράφω για να με πιστέψει ο κακομαθημένος χαμεράκιας. Αυτός με αφήνει τραγικά αδιάφορο, γνωρίζοντας ότι μετά από λίγο καιρό, όταν ενηλικιωθεί, θα στραφεί εναντίον μου με την γνωστή σφοδρότητα της ταξικής του προέλευσης.

   Γράφω για να κατανοήσει ο νεολαίος της αριστεράς, ότι έχει γίνει αντικείμενο εμπαιγμού από την ηγεσία του.

   Γράφω για το ανώνυμο πιόνι που μαζί με άλλα συνθέτουν μια ευρύτερη μάζα, που θα εδραιώσει το βόλεμα της ηγεσίας στην καρέκλα, της όποιας εξουσίας της παρέχεται από το σύστημα.

   Γράφω γι αυτούς, που ακόμα πλέουν στην υπέροχη γαλήνια θάλασσα των ονείρων και της επιθυμίας ν΄ αλάξουν τον κόσμο, οι οποίοι παρασυρμένοι από τις ανιδιοτελείς τους επιθυμίες να παλέψουν για έναν κόσμο καλύτερο, εκχωρούν την προσωπική τους δυνατότητα να σκέπτονται και να ενεργούν, σε ιδιοτελείς κομματικούς μυαλοπώλες, άριστους τεχνικούς διαχείρισης του θυμικού των μαζών κι οι οποίοι αποτελούν μέρος του συστήματος, το οποίο δικαίως επιθυμεί ν΄ ανατρέψει κάθε υγιής νεολαίος, ασχέτως πολιτικών αντιλήψεων.

   Γράφω, για να αναδείξω και να καταδείξω στους νεολαίους, τις αντιφάσεις των δήθεν προοδευτικών ηγετών.

   Γράφω για να τους κεντρίζω και να βγάζω από πάνω τους τα ροζ πέπλα της θολούρας, που έντεχνα τους ρίχνει το αριστερό και δήθεν προοδευτικό κομμάτι του συστηματος, για να τους αποκοιμίζει και να τους καθιστά άβουλους κι υπάκοους εντολοδόχους, ώστε να εκτονώνεται πιο αποτελεσματικά το θυμικό των μαζών κι όλοι να παραμένουν βολεμένοι στις θέσεις τους, συντηρώντας κι υπηρετώντας συνειδητά το σύστημα, παίρνοντας την θέση του αριστερού ψάλτη, της εκκλησίας του συστήματος...

   Δεν γράφω για να διασκεδάζω ανερμάτιστους χαβαλέδες, που περνάνε χαζά τις ώρες τους στα κοινωνικά φατσομπούκια, διαβάζοντας και διασκεδάζοντας με παπαριές κι ατάκες.

   Αν επιθυμείς να έχεις πολιτιστικές εμπειρίες από τον πολιτισμό άλλων λαών, μην περιμένεις από εμένα να σου τις μεταφέρω. Μπορείς να πας να ζήσεις μαζί τους κι αν σου αρέσει και ικανοποιεί τις ψυχικές και πνευματικές σου ανάγκες, μπορείς ελεύθερα να ασπαστείς το λαμπρό μεγαλείο του πολιτστιικού τους γίγνεσθαι και να υιοθετήσεις τις πρακτικές του πολιτισμού τους.

   Αν όμως επιθυμείς να γνωρίσεις τα πολιτιστικά επιτεύγματα των άλλων λαών απαιτώντας να εφαρμοστούν στην δική σου αλλά και δική μου χώρα, πολιτιστικές συνήθειες που προσβάλουν εμένα, τότε ο φασίστας είσαι εσύ, γιατί αγνοείς, αδιαφορείς και δεν σέβεσαι την δική μου οντότητα. Έτσι λοιπόν μοιραία καθίστασαι εχθρός μου κι υπέυθυνος για την εμφύλια διαμάχη, που νομοτελειακά θα ξεσπάσει, αφού είμαι υποχρεωμένος να προστατέψω τον δικό μου πολιτισμό, που περιέργως κάποιοι θαυμάζουν αλλά εξ ίσου περιέργως, θέλουν να μου επιβάλουν άλλους... κατώτερους του δικού μου.

   Διαγραφή
 12. Καρνικόλα κανείς δε σου είπε να είσαι πολιτικά ορθός και κανείς δε θα στο ζητήσει. Σε θέλω μαχητικό ρε. Να λες αυτά που βλέπεις.

  Π.χ. Θέλω να κράξεις τον γκόμενο-αράχνη της χρυσής αυγής, που γυρνάει με ακριβά αυτοκίνητα σε γυμναστήρια,καφέ και κλαμπ...και δολοφονεί και μένει ελεύθερος. Με το δικό σου τρόπο. Πώς είπες για τον λεφτά ψευτοεπαναστάτη; Έτσι και για το μπατριώτη.

  μΒ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος12 Μαΐου 2013 - 2:21 μ.μ.

   Πόσο περισσότερο θα μπορούσα να τον κράξω, απ΄ όσο μόνος είναι κραγμένος...;
   Ακριβά αυτοκίνητα, καφέ, κλαμπ, γκομενιλίκια, φουσκωμένα υπερεγώ, σχεδόν τα πάντα... Όλα. Τι άλλο θα μπορούσε να προσθέσει κανείς ;

   Προσοχή όμως στα γυμναστήρια... Δεν είναι κακό και δεν αποτελεί χαρακτηριστικό και προνόμιο κάποιου πολιτικού ή κοινωνικού φορέα η γυμναστική. Δεν είναι φασίστες όσοι γυμνάζονται... Μην τρελλαθούμε εντελώς και φύγουμε εντελώς εκτός των ορίων της λογικής...

   Διαγραφή
 13. Iπταμενη Φαρμακερη Καρνια12 Μαΐου 2013 - 3:00 μ.μ.

  Ενδεδειγμένη επιχειρηματολογία εναντίον ασπόνδυλου που σε κατηγορεί για φασισμό επειδή έχεις μηδενική ανοχή για φασιστόμουτρα, χριστιανούληδες, δημαρίτες, δεξιούς, πασόκους και άλλα μιάσματα: κλωτσιά στο κεφάλι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος12 Μαΐου 2013 - 4:00 μ.μ.

   Στους υπόλοιπους του συστήματος, που δεν αναφέρεις, για ποιόν λόγο η παραπάνω ανοχή ;

   Διαγραφή
  2. Επωνύμως Ανώνυμος κι Ανωνύμως Επώνυμος12 Μαΐου 2013 - 4:08 μ.μ.

   Διατυπώνω και διαφορετικά την προηγούμενη ερώτησή μου...

   Θέλεις να πεις πως πρέπει να δείχνουμε ανοχή στους ισλαμούληδες, κουκουεδούληδες και συριζούληδες και για τους υπόλοιπους μηδενική ανοχή και κλωτσιά στο κεφάλι...;

   Διαγραφή
 14. "Τη βιαιότητα του χαρακτήρα του Στεφανάκη επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο πατέρας του καταθέτοντας στον ανακριτή. «Ο γιος μου είναι ιδιαίτερα νευρικός και πολλές φορές έχει έρθει σε αντιπαράθεση με πολλούς. Πηγαίνει σε γυμναστήριο και κάνει κικ μπόξινγκ, ενώ παίρνει συμπληρώματα διατροφής σε σκόνη και χάπια. Δεν γνωρίζω αν είναι αναβολικά...Εμένα δεν με έχει χτυπήσει, αλλά έχει χτυπήσει δύο φορές την αδερφή του, η οποία μάλιστα είχε καλέσει την αστυνομία στο σπίτι», είπε"

  ΑπάντησηΔιαγραφή