Τετάρτη, 17 Απριλίου 2013

Η αλητεία είναι ανίκητη, ο Άρης (Ασβεστάς) ένας ακόμα νικημένος…

Η αλητεία δέρνει, προσβάλλει, ταπεινώνει, προπηλακίζει και τελικά νικάει! Η παραίτηση ενός συναδέλφου, του Άρη Ασβεστά, από το Δ.Σ του (ανήμπορου) ΠΣΑΤ, ως έκφραση διαμαρτυρίας και ανησυχίας για τους ξυλοδαρμούς αθλητικών συντακτών, για την αδιαφορία, για την αδυναμία να αντιμετωπιστούν οι αλήτες, ήταν μια ακόμα νίκη τής γηπεδικής πλέμπας. Που έχουν διαχρονικότητα, αντοχή στο χρόνο και τη δύναμη επιβίωσης του σκορπιού στην έρημο – ικανού να ζει χωρίς νερό ακόμα και για τρία χρόνια! Αυτοί εδώ, οι γεννημένοι μακελάρηδες (έως και φονιάδες) βρίσκουν και νερό και φαγητό – ορισμένοι κυριολεκτικά: βρίσκουν (ή τουλάχιστον εύρισκαν πριν γίνουν άτρωτοι) χαρτζιλίκι και μάσα από τους προστάτες τους. Και ακούνε χαχανίζοντας γενιές και γενιές γενικών γραμματέων αθλητισμού, υπουργών και πρωθυπουργών που απειλούν ότι θα τους αφανίσουν – και τελικά αφανίστηκαν οι ίδιοι: Κουλούρης, Παπαγεωργόπουλος, Φλωρίδης, Λιάνης, Ορφανός και άλλοι– ένας σωρός από δαύτους πλάι στις σορούς που έβγαλε αυτή η αλητεία με τις διάφορες «Λαυρίου» . +/- Δείτε τη συνέχεια

Ο Άρης τα παράτησε γιατί βλέπει τα τέρατα να τριχοτομούνται, να αναπαράγονται και να αυξάνονται και να ξαναχτυπούν. Σχεδόν πάντα ατιμώρητοι. Γι’ αυτό αποθρασύνονται και επανέρχονται. Ποιος μας λέει ότι στο τάγμα των κουκουλοφόρων που μπούκαρε την Κυριακή στο ΟΑΚΑ δεν βρισκόταν και το καλόπαιδο που είχε χτυπήσει πριν από δυόμισι χρόνια στη Καλλιθέα τον Μπάγεβις και, από τότε, όλο τον εντοπίζουν, όλο των ταυτοποιούν και όλο τον… συλλαμβάνουν ασύλληπτο!

Σημαδεμένος ψυχικά και ο ίδιος από τους ανίκητους ο Ασβεστάς, με μια προσωπική εμπειρία τρόμου, γράφει στην επιστολή παραίτησής του: «Ευχαριστώ όσους μου στάθηκαν και με στήριξαν τη νύχτα που άλλαξε η ζωή μου για πάντα, όταν οι τραμπούκοι του ποδοσφαίρου με «επισκέφτηκαν» σπίτι μου».

Στη νύχτα του ελληνικού ποδοσφαίρου όταν οι αλήτες έρχονται οι σεμνοί φεύγουν. Κρατήστε τούς πρώτους. Μπορεί και να εκφράζουν το σύστημα που υπηρετείτε. Με σπουδή και αφοσίωση.

** Μπορείτε να βρείτε στο διαδίκτυο ολόκληρη την επιστολή παραίτησης του Ασβεστά. Εμείς τη διαβάσαμε στον πάντα καλά ενημερωμένο με τα «δικά» μας Zoornalistas. Δείτε την εδώ.

2 σχόλια:

  1. Πάντως τι περίμενε κι αυτός από τον ΠΣΑΤ, να κατατροπώσει τους γκάνγκστερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Βέβαια θα μπορούσαμε να πούμε τα αντίστοιχα και για πολλούς "δημοσιογράφους". Για τις φυλλάδες και τα εξώφυλλά τους. Για το μαγικό τρόπο που παίρνουν πληροφορίες οι δημοσιογράφοι, για το μαγικό τρόπο που βγάζουνε στον αέρα άτομα ενώ δεν τους το έχουνε πει, για το μαγικό τρόπο που ηχογραφούν συνομιλίες και εκβιάζουνε... για όλα τα καλά του επαγγέλματος με πρώτο και καλύτερο την απόλυτη εξάρτηση των δημοσιογράφων από αυτούς που πληρώνουν και τους οπαδούς κλπ κλπ κλπ.

    Ο συγκεκριμένος μπορεί να ήτανε θύμα, αλλά όπως υπάρχουνε οπαδοί που πληρώονται, υπάρχουνε και δημοσιογράφοι που λαδώνονται. Όλοι στο ίδιο καζάνι βράζουμε, σκύβουμε και λέμε ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή