Σάββατο 9 Φεβρουαρίου 2013

Γιώργο, τι θα πεις - και τι θα γράψεις - για τις γυναίκες που εσύ κακοποίησες;

Ο Γ. Παπανδρέου, αφού μας έσωσε όλους - συλλήβδην, χύδην και ομαδικά - αποφάσισε να λύσει τα προβλήματα των γυναικών, ειδικά. Και σε άρθρο του σε ξένη ιστοσελίδα (παντού περιζήτητος ο μπαγάσας) , την Project Syndicate, γράφει για την… ημέρα τού Αγίου Βαλεντίνου (πάντα προχωρημένος ο άνθρωπος):

«Την ώρα που αμέτρητα ζευγάρια θα γιορτάσουν τον ρομαντισμό υπό το φως των κεριών, ένα εκατομμύριο γυναίκες και άνδρες παγκοσμίως αγωνίζονται για να ακουστούν οι φωνές κακοποιημένων γυναικών».

Ερώτηση: τι πρέπει να κάνουν τα εκατομμύρια των γυναικών που ο ίδιος κακοποίησε με την πολιτική του και πότε θα μιλήσει γι’ αυτές;

Απορία: Πόσον κόσμο πρέπει να καταστρέψω κι εγώ για να μου ζητάνε τις διαλέξεις μου, τα άρθρα μου και το πνεύμα μου – με το αζημίωτο; (Στο κομμάτια, ας μη ζητάνε και το σώμα μου).

Εικασία: Εκατομμύρια γυναίκες, κακοποιημένες και μη, θα προτιμούσαν τον… βασανιστή και τον δυνάστη τους παρά την υποστήριξη του Γ.Π.

Διαπίστωση: Φίλη, μου έλεγε ότι μετά το άρθρο υποστήριξης στο Project Syndicate ογκούται το κίνημα Γυναικών προς Αλλαγή Φύλου. Για να γλιτώσουν τη συνηγορία του Γ.Π.