Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

Ο Φαήλος βάζει το… πτώμα στην χαρτόκουτα της τηλεόρασης!

Από αυτούς, τους πρωταγωνιστές του δράματος, τους δεύτερους ρόλους και τους χειροκροτητές τους, δεν περιμένεις οίκτο. Σε πατάνε στο λαιμό με την μπότα τους και (κάποιοι) σου δίνουν την εντύπωση ότι το κάνουν από ευχαρίστηση. Ότι ο πόνος σου είναι η διασκέδασή τους. Σαν τα ζωάκια που βασάνιζαν παιδιά. Μην λέμε πολλά: Φαήλος Κρανιδιώτης. Γνωστός και μη εξαιρετέος. Μπαρουτοκαπνισμένος κυνισμός στο πλάι του στρατάρχη φίλου του. Δεν του έδωσαν πόστο (γιατί τα ρούχα του είχαν έντονη αποφορά Ναπάλμ από τις προκλήσεις και θα τους έκανε κακό), αλλά είναι δημόσιο πρόσωπο. Και πολιτικό. Και κομματικό. Και με σημειολογική φιλία: πρωθυπουργική. Και με βεβαρημένο παρελθόν προκλήσεων της κοινωνικής αξιοπρέπειας. Τι έκανε πάλι; Διαβάστε: +/- Δείτε τη συνέχεια

Στο Twitter ένας από τους πολλούς που τον «ακολουθούν», και που έχει το ψευδώνυμο «Ρασκόλνικοφ», του έγραψε:

«Βία είναι ο γέρος μου που πάει στο γιατρό και βρίσκει ταμπελάκι τελείωσαν οι 10 δωρεάν επισκέψεις! Αν πεθάνει θα στον φέρω!» 

Ο Κρανιδιώτης, θιγείς από την… ανωνυμία, όπως εξήγησε αργότερα, άρπαξε το πληκτρολόγιο και το έκανε μυδράλιο. Απάντησε:

«Ευχαρίστως αλλά πού να τον βάλουμε; Α, έχω όμως μια κούτα από τηλεόραση (ασπρόμαυρη). Αν τον διπλώσεις πριν παγώσει θα χωράει». 

Αυτό λέγεται χιούμορ; Χυδαιότητα; Βλακεία; Ή «σας γράφω/φουμε όλους στα αμελέτητά μου»;

Ο κυνισμός στις υψηλότερες τιμές του.