Τετάρτη 6 Φεβρουαρίου 2013

«Συνωμοσία εναντίον της Ελλάδος»

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Η ΔΗΜΑΡ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ! ΕΝΑ ΣΕΝΑΡΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΑΝ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΕΝ ΕΧΑΝΕ Ο ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗΣ

Γράφει ο BADDOG 

Στη «Συνωμοσία εναντίον της Αμερικής» ο Φίλιπ Ροθ επινόησε την επόμενη ημέρα της πατρίδας του στην περίπτωση που στις εκλογές του 1940 κατέβαινε ως ανθυποψήφιος του Ρούζβελτ και κέρδιζε την προεδρία ο Λίντμπεργκ. Ένας αεροπόρος που πέρασε πρώτος με σόλο πτήση τον Ατλαντικό κι αργότερα διακρίθηκε ως αντισημιτιστής και φιλοναζιστής. Ταπεινώς, λοιπόν, δανείζομαι την ιδέα από τον διάσημο συγγραφέα, για τη δική μου μυθοπλασία: τι θα συνέβαινε εάν στις εκλογές του Ιουνίου στη Βουλή, αντί της ΔΗΜΑΡ, έμπαινε -και συνακόλουθα συναπάρτιζε την εσωτερική τρόικα- ο ΛΑΟΣ. Καταρχάς, θ' αναβίωνε το μετεμφυλιακό κράτος. Ή μήπως το σίκουελ του μετεμφυλιακού κράτους; Επί της ουσίας, δεν υπάρχει διαφορά. Η Δεξιά και το Κέντρο νέμονταν την εξουσία τότε, είτε μαζί είτε χώρια, η Δεξιά με το Κέντρο τώρα. Η δεσπόζουσα κυβερνητική «συνιστώσα» θα επέσειε τον κίνδυνο «της αναρχίας και της τρομοκρατίας», των «κομμουνιστών που θα έρχονταν για να διαλύσουν το κράτος και το έθνος και να φέρουν το χάος». Θα ζητούσε επιτακτικά δηλώσεις νομιμοφροσύνης από τους αριστερούς, θα «πείραζε» βίντεο για να συκοφαντήσει τους αντιπάλους της και θα έκανε photoshop σε μπλαβιασμένους κρατούμενους της Ασφάλειας. +/- Δείτε τη συνέχεια

Αντίθετα, θα εποιούσε τη νήσσαν εάν ο υπαρχηγός του ΛΑΟΣ, Γιώργος Γεωργίου, παρίστατο στην κηδεία ενός αμετανόητου φασίστα (Ντερτιλή) και δεν θα απαιτούσαν από την Εκκλησία σθεναρή δήλωση αποκήρυξης του μητροπολίτη που χοροστάτησε στην κηδεία, εξυμνώντας το βίο και την πολιτεία του αποθανόντος. Ούτε θα εγκαλούσε τον εν λόγω ιεράρχη για εγκωμιασμό αδικήματος / εγκληματία. Σιγά! Και τι έγινε; Ή... ό,τι έγινε έγινε.

Όπως δεν θα μιλούσε δυνατά εφόσον η δημοτική αστυνομία τού (καθ' υπόδειξιν της ΔΗΜΑΡ) δημάρχου Αθηναίων προκαλούσε τη θανάσιμη πτώση στις γραμμές του Ηλεκτρικού ενός Σενεγαλέζου μικροπωλητή. Σιγά μην έσκουζε το κόμμα τού Καρατζαφέρη. Μαύρος ήταν...

Οπως δεν θα ερχόταν και η συντέλεια του κόσμου, αν παρακρατικές συμμορίες -με ισχυρά ερείσματα στην αστυνομία- έσφαζαν πού και πού κανέναν μελαψό...

Όπως δεν θα απέρριπτε διαρρήδην τίποτα «σύγχρονους Παρθενώνες» για μη Έλληνες το γένος...

Επίσης, το χωροφυλακίστικο κράτος θα ξαμόλαγε τα λυσσασμένα καρακόλια του για να τσακίζουν διαδηλωτές. Σε συνεργασία με μεγαλοεκδότες και άλλους μεγαλοσχήμονες θα ενοχοποιούσε τον συνδικαλισμό, βυσσοδομώντας εναντίον των εκπροσώπων του και θα μοίραζε φύλλα πορείας σε απλήρωτους εργαζόμενους. Θα νομοθετούσε με διαδικασίες εξπρές και κατά παράβαση του συντάγματος. Θα «πάγωνε» τους νόμους που η φυγόκεντρός τους θα (ξ)έφευγε προς τ' αριστερά (όπως για την Ιθαγένεια). Θα χειραγωγούσε τη Δικαιοσύνη ή θα την «έγραφε» κανονικότατα και όποτε της κάπνιζε (όπως για το χαράτσι μέσω ΔΕΗ). Θα γινόταν της... ζαρντινιέρας, αφού, καταπώς λέει και ο υπουργός Δικαιοσύνης, δεν γίνεται να «κρατάει η αστυνομία λουλούδια όταν έχει να κάνει με επικίνδυνα στοιχεία». Θα εξίσωνε τον αριστερισμό με τον Χιτλερισμό. Και στα ντοκουμέντα για προβοκάτορες της αστυνομίας που όντες σε διατεταγμένη υπηρεσία παρεισφρέουν στις πορείες, θ' απαντούσε με κατηγορίες για... αντιποίηση αρχής (σε όποιον τόλμησε ν' αμφισβητήσει την ιερότητα του «ένδοξου σώματος» και να ξεσκεπάσει την αθλιότητα).

Η ίδια Δεξιά θα εξαπέλυε πρωτοφανούς βαναυσότητας επίθεση στα λαϊκά εισοδήματα και παράλληλα θα προσπαθούσε, κατασκευάζοντας διάφορα μορμολύκεια, να εκφοβίσει και να μετατρέψει σε ανδράποδα τους μισθοσυντήρητους, τους άνεργους, τους συνταξιούχους και όλους τους καθημερινούς ανθρώπους, μια και δεν θα υπήρχε ένας αριστερός εταίρος που να πατάει πόδι, να θέτει βέτο και ν' απειλεί με έκπτωση το κυβερνητικό μόρφωμα. Και χωρίς το αριστερό αντίβαρο η Δεξιά θα υπέθαλπε τον αρχηγό του Κέντρου όταν θα αναφύονταν ενδείξεις παράβασης καθήκοντος (τουλάχιστον αυτό) κατά τη διαχείριση μίας λίστας ύποπτων καταθέσεων. Άσε που χωρίς την αριστερή πίεση, η Δεξιά θα ετοιμαζόταν να εκποιήσει οργανισμούς και να τους στείλει στην αγκαλιά ποινικά υπόλογων επιχειρηματιών. Και βέβαια, στο τέλος θα έβγαζε... ψυχάκια όποιον δεν «συνεμορφώνετο προς τα υποδείξεις» κι αυτοκτονούσε!

Ευτυχώς, όμως, μπήκε στην κυβέρνηση η ΔΗΜΑΡ και όχι ο ΛΑΟΣ. Ευτυχώς, γλιτώσαμε! Ευτυχώς, Παναγία μου!

(Τις προάλλες, στην τηλεόραση, ο καλός και πιστός σύντροφος Μπίστης είπε, παρόντος τού... άλαλου εκπροσώπου του ΣΥΡΙΖΑ, ότι θα συζητούσε η ΔΗΜΑΡ μία κυβερνητική συνεργασία με την Κουμουνδούρου εφόσον οι πρώην σύντροφοι πλησίαζαν κι άλλο στις θέσεις της. Προφανώς, όπως πλησίασε η ΝΔ στις αριστερές θέσεις τού Κουβέλη...).

7 σχόλια:

 1. Πλάκα έχει: ο Baddog ανεβάζοντας το άρθρο του με ενημέρωσε μέσω fb: «Είναι γραμμένο βιαστικά, αν μπεις στον κόπο και το διαβάσεις και κάτι δεν σου κολλάει, κάνε ό,τι νομίζεις...».

  Πλάκα έχει δηλ. το «αν μπεις στον κόπο» κλπ! Γιατί, α) στα κείμενα του Baddog νιώθεις προνομιούχος αν μπαίνεις πρώτος και τα διαβάζεις και β) κόπος η ευχαρίστηση;

  (Κι αυτά που γράφω δεν είναι λόγω εσωτερικής αβρότητας. Σας διαβεβαιώνω)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Μηπως ηταν καλυτερα να ειχε μπει στην Βουλή ο ΛΑΟΣ? θα είχε κόψει... .. βαθμούς από τη χρυση αυγη και θα είχε την αξιοπρέπεια της η ΔΗΜΑΡ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Σωστή ανάπτυξη στο θέμα αλλά όλα συνοψίζονται σε μια ερώτηση και μια απαντηση: Τι θα ήταν διαφορετικό αν αντί της ΔΗΜΑΡ είχε μπει στη Κυβέρνηση ο ΛΑΟΣ; Απολύτως ΤΙΠΟΤΑ . Άσε που έχω μια υποψία ότι μπορει να ήταν και καλύτερα γιατί ο Καρατζαφέρης θα ήθελε να πουλήσει και λίγο ηρωισμό στον κόσμο του.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης της Κοινότητας Ελλήνων Δανίας που πραγματοποιήθηκε το περασμένο Σάββατο 2 Φεβρουαρίου συζητήθηκε το θέμα και ομόφωνα κατέληξαν στην έκδοση του ψηφίσματος.
  «Η Κοινότητα Ελλήνων Δανίας, ενημερωμένη για τη δραστηριότητα της νεοναζιστικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή στην Ελλάδα και την προσπάθειά της να απλωθεί και σε χώρες με Έλληνες μετανάστες, όπως η Γερμανία, καταδικάζει την ίδρυση παραρτήματός στη Νυρεμβέργη. Το γεγονός αυτό αποτελεί ύψιστη προσβολή για μας ως μετανάστες, Έλληνες πολίτες και ανθρώπους. Αποτελεί όνειδος για την Ελλάδα και την Ευρώπη. Εξοργίζει δε και ο συμβολισμός που επιχειρείται με την επιλογή της Νυρεμβέργης, όπου ψηφίστηκαν το 1935 οι διαβόητοι ρατσιστικοί νόμοι του Γ' Ράϊχ»

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Αναρχομπούλης ΒΠ7 Φεβρουαρίου 2013 - 12:25 μ.μ.

   Δεν μπόρεσα να κοιμηθώ όλη τη νύχτα! Τόσο πολύ με ενόχλησε η απόφαση της Γενικής Συνέλευσης των Ανθελλήνων Δανίας!
   Μετά την συνέλευση έκαναν και δανέζικες πιτσικουλίτσες? Έβγαλαν και ψήφισμα μήπως για τα καημενούλια της επανάστασης των ΒΠ, που θα στερηθούν το καθημερινό τους αυγουλάκι στον Κορυδαλλό που κατέληξαν?

   Διαγραφή
 5. Υπογράψτε για την Ευρωπαική Πρωτοβουλία Πολιτών για το νερό ως δημόσιο αγαθό.

  Φτάνουμε τις 1.000.000 υπογραφές και χθες μας ενημέρωσαν από την εκστρατεία ότι η Ελλάδα είναι λίγο πίσω από το στόχο.

  Παρακαλoύμε δημοσιοποιήστε ευρέως για τη συλλογή υπόγραφών με στόχο την αλλαγή της νομοθεσίας.

  Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα!
  Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα! Καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προτείνει νομοθεσία που να υλοποιεί το ανθρώπινο δικαίωμα πρόσβασης σε ύδρευση και αποχέτευση, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ, και να προωθεί την παροχή ύδρευσης και αποχέτευσης ως απαραίτητων δημόσιων υπηρεσιών για όλους. Η νομοθεσία τής ΕΕ πρέπει να απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εξασφαλίζουν και να παρέχουν σε όλους τους πολίτες πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα καθαρού, πόσιμου νερού και σε δίκτυο αποχέτευσης. Προτείνουμε:
  1. Τα θεσμικά όργανα και τα κράτη-μέλη τής ΕΕ να είναι υποχρεωμένα να εξασφαλίζουν ύδρευση και αποχέτευση για όλους τους πολίτες.
  2. Η υδροδότηση και η διαχείριση των υδάτινων πόρων να αψηφούν τους «κανόνες τής εσωτερικής αγοράς» και να απαγορεύεται η απελευθέρωση της αγοράς των υπηρεσιών ύδρευσης.
  3. Η ΕΕ να εντείνει τις προσπάθειές της για να έχουν όλοι πρόσβαση σε ύδρευση και αποχέτευση.
  http://www.right2water.eu/el

  Προτεινόμενη Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών:
  Η ύδρευση και η αποχέτευση είναι ανθρώπινο δικαίωμα! Το νερό είναι δημόσιο αγαθό, όχι εμπόρευμα!
  Αντικείμενο:
  Καλούμε την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να προτείνει νομοθεσία που να υλοποιεί το ανθρώπινο δικαίωμα πρόσβασης σε ύδρευση και αποχέτευση, το οποίο είναι αναγνωρισμένο από τον ΟΗΕ, και να προωθεί την παροχή ύδρευσης και αποχέτευσης ως απαραίτητων δημόσιων υπηρεσιών για όλους.

  Κύριοι στόχοι:
  Η νομοθεσία τής ΕΕ πρέπει να απαιτήσει από τις κυβερνήσεις να εξασφαλίζουν και να παρέχουν σε όλους τους πολίτες πρόσβαση σε επαρκή ποσότητα καθαρού, πόσιμου νερού και σε δίκτυο αποχέτευσης. Προτείνουμε: 1. Τα θεσμικά όργανα και τα κράτη-μέλη τής ΕΕ να είναι υποχρεωμένα να εξασφαλίζουν ύδρευση και αποχέτευση για όλους τους πολίτες. 2. Η υδροδότηση και η διαχείριση των υδάτινων πόρων να αψηφούν τους «κανόνες τής εσωτερικής αγοράς» και να απαγορεύεται η απελευθέρωση της αγοράς των υπηρεσιών ύδρευσης. 3. Η ΕΕ να εντείνει τις προσπάθειές της για να έχουν όλοι πρόσβαση σε ύδρευση και αποχέτευση.

  Ιστότοπος της παρούσας προτεινόμενης πρωτοβουλίας πολιτών στο μητρώο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής:
  http://ec.europa.eu/citizens-initiative/public/initiatives/ongoing/details/2012/000003/el

  Για να υποστηρίξετε μια Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών, πρέπει να είστε πολίτης της ΕΕ (πολίτης κράτους μέλους της ΕΕ) και σε ηλικία που να σας παρέχει δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (18 ετών, εκτός από την Αυστρία όπου η ηλικία απόκτησης δικαιώματος ψήφου είναι τα 16 έτη).

  Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους κανόνες και όρους που ισχύουν για την Ευρωπαϊκή Πρωτοβουλία Πολιτών: http://ec.europa.eu/citizens-initiative
  http://ec.europa.eu/citizens-initiative/files/guide-eci-el.pdf

  Ηλιόσποροι - δίκτυο πληροφόρησης και ενεργοποίησης νέων για την κοινωνική και πολιτική οικολογία /// www.iliosporoi.net /// www.myspace.com/iliosporoi /// iliosporoi facebook /// iliosporoi twitter

  iliosporoi - infoaction youth network on social and political ecology /// www.iliosporoi.net /// www.myspace.com/iliosporoi /// iliosporoi facebook /// iliosporoi twitter
  --
  --
  ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΩΡΑ και ΠΑΝΤΟΥ

  Για να δημοσιεύσετε σε αυτήν την ομάδα, στείλτε μήνυμα ηλεκτρονικού
  ταχυδρομείου στη διεύθυνση ad1213noe@googlegroups.com

  ---
  Λάβατε αυτό το μήνυμα επειδή έχετε εγγραφεί στην ομάδα ad1213noe των Ομάδων Google.

  Για να καταργήσετε την εγγραφή σας από αυτή την ομάδα και να σταματήσετε να λαμβάνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από αυτή, στείλτε ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ad1213noe+unsubscribe@googlegroups.com.
  Για περισσότερες επιλογές, επισκεφτείτε τη διεύθυνση https://groups.google.com/groups/opt_out.

  ΑπάντησηΔιαγραφή