Τρίτη 19 Φεβρουαρίου 2013

Σιωπή (...αγωνίας)

Εκτός (δικαστικού) απροόπτου ο κόσμος τού Τύπου σήμερα απεργεί. Οι δημοσιογράφοι μετέχουν από τα ξημερώματα της Τρίτης με τη σιωπή τους στην αυριανή απεργιακή φωνή αγωνίας εκατομμύριων. Τη σιωπή του στη σιωπή του κλάδου προσθέτει και το μπλογκ.

6 σχόλια:

 1. kai τι μας νοιάζει????

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Οι δημοσιογράφοι απεργούν κι όχι οι μπλόγκερ. Δηλαδή αν κάποιος μπλόγκερ είναι γιατρός, πρέπει να σταματήσει να ανεβάζει θέματα στο μπλογκ του την ημέρα που απεργεί ο κλάδος του?

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. αν η ανωνυμία είναι φασισμός, τότε ναι, ναι, ναι μήτσουμ19 Φεβρουαρίου 2013 - 11:03 μ.μ.

  το ρεπορτάζ συνεχίζεται όμως

  Ερευνα για την κάρτα υγείας του ποδοσφαιριστή

  Ερευνα για χιλιάδες εικονικές εξετάσεις σε ποδοσφαιριστές παρήγγειλαν οι οικονομικοί εισαγγελείς Γρ. Πεπόνης και Σπ. Μουζακίτης. Ειδικότερα, στο πλαίσιο της περιβόητης κάρτας υγείας και παροχής ιατρικών υπηρεσιών για τους αθλητές κυρίως των ερασιτεχνικών ομάδων το Δημόσιο φέρεται να ζημιώθηκε εκατομμύρια ευρώ για «μαϊμού εξετάσεις».

  Η εν λόγω σύμβαση υπογράφηκε στις 22 Σεπτέμβρη 2005 μεταξύ της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας και της ιδιωτικής εταιρείας OPEDEK AE. Η σύμβαση προέβλεπε τη δημιουργία κεντρικού συστήματος παρακολούθησης αθλητών σε θεραπευτήρια υγείας και 53 σταθμούς σε όλη την επικράτεια της χώρας, καθώς και τουλάχιστον 250.000 μετρήσεις σε αθλητές. Μάλιστα, η ΕΠΟ γι' αυτή τη δραστηριότητα είχε επιχορηγηθεί από την ΟΥΕΦΑ με 1 εκατομμύριο ευρώ.

  Σύμφωνα, όμως, με δημοσιεύματα η ΕΠΟ πλήρωσε 9,7 εκατ. ευρώ που αντιστοιχούν σε 1,5 εκατ. μετρήσεις για την περίοδο 2006-2011, ενώ οι πραγματικές μετρήσεις δεν ξεπερνούσαν τις 15.530.

  Η εντολή των οικονομικών εισαγγελέων είναι να διερευνηθεί αν έχει διαπραχθεί και από ποιους το αδίκημα της απιστίας στην υπηρεσία, ενώ υπό διερεύνηση είναι και οι διοικήσεις Β. Γκαγκάτση και Σ. Πιλάβιου στην ΕΠΟ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Σαλπιγκτής της Αγωνιώδους Σιωπής20 Φεβρουαρίου 2013 - 1:38 π.μ.

  http://www.youtube.com/watch?v=e6Nwbl4iRWQ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. ρε παιδιά,ποιό είναι το e-mail του blog?

  ΑπάντησηΔιαγραφή