Τρίτη 26 Φεβρουαρίου 2013

Η βίλα Γκαγκάτση στα κακοτράχαλα βουνά κι ένα πωλητήριο αξίας 1.500.000

Τα «Παραπολιτικά» έγραψαν, με πολλές φανερές αιχμές, και ο Γκαγκάτσης δεν απάντησε εισέτι, ότι ο πρώην πρόεδρος της ΕΠΟ πουλάει τη βίλα του «στα κακοτράχαλα βουνά της Εύβοιας» έναντι 1.500. ευρώ. Ψίχουλα! Και με… ψίχουλα προφανώς την έκτισε, πετραδάκι πετραδάκι τής θητείας το τσαρδάκι. Τη δυνατότητα κατασκευής τού οποίου εκείνος αποδίδει στα τόσα χρόνια μάχιμης δικηγορίας. Τα «Παραπολιτικά», πάντως, ρίχνουν το γάντι και την ιδέα. Διαβάστε: +/- Δείτε τη συνέχεια

«Ανεξάρτητα από τις… κακόβουλες διαδόσεις, η βίλα του κ. Βασίλη Γκαγκάτση είναι υπαρκτή, η ανακοίνωση της πώλησης δηµοσιοποιηµένη και το ποσό ικανό να καλύψει τους κόπους µιας ζωής. Εκκρεµούν, βεβαίως, κάποιες λεπτοµέρειες, που συνδέουν άµεσα το κόστος πώλησης της βίλας, το (σχετικό µε το ύψος του προσδοκώµενου κέρδους) κόστος κατασκευής και τις φορολογικές δηλώσεις του προέδρου τις κρίσιµες περιόδους.

Αυτός ο συνδυασµός µπορεί και να δικαιώσει τον πρόεδρο για τη φανταστική επιλογή του να επενδύσει στα «κακοτράχαλα βουνά».

Να προχωρήσει, λοιπόν, κάποιος στον έλεγχο αυτό, για να σταµατήσουν οι κακές γλώσσες να λένε διάφορα και να αποδοθεί ένας έντιµος φορολογούµενος πολίτης, τα δηλωµένα εισοδήµατα του οποίου αντιστοιχούν (;) στις επενδύσεις του, καθαρός στην κοινωνία.

Αυτή την ευκαιρία της Πολιτείας υπάρχει κανείς που δεν επιθυµεί να τη δει να εξελίσσεται σύµφωνα µε τη νοµοθεσία; Τέλος, καλό είναι κάποιοι παλιόφιλοι του προέδρου να µη στεναχωριούνται για τις δικαστικές περιπέτειές του. Ανθρωποι όπως ο κ. Κουκοδήµος π.χ. (υποστηρικτής και θαυµαστής των καινοτόµων ιδεών για την αξιοποίηση του Αγίου Κοσµά…) ή ο κ. Καράογλου (που δήλωνε ότι o αθλητισµός έχει ανάγκη από τέτοιους ανθρώπους…) ή ακόµα και ο κ. ∆ιονύσης Ψωµιάδης (που έχει να λέει για την ευφυΐα του τωρινού φίλου του, µολονότι ο ίδιος δεν κατάφερε να του µάθει πέντε λέξεις στα αγγλικά τον καιρό που του έκανε φροντιστήριο…) δεν έχουν φιλοξενηθεί στη βίλα. Μπορούν ωστόσο να θαυµάσουν τις σχετικές φωτογραφίες, αφού ένα τέτοιο ακίνητο είναι απίθανο να το αποκτήσουν και δύσκολο και να το φανταστούν οι φανατικοί τους υποστηρικτές».