Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2013

Τι λένε οι (πραγματικοί) ιδεολόγοι;

Οι βουλευτές, πολιτευτές, φίλοι και οι όποιοι ιδεολόγοι που έχουν απομείνει στο ίζημα της άδειας δεξαμενής τού ΠΑΣΟΚ και, κυρίως, εκείνοι που διατηρούνται ως καθαροί, ζωντανοί, αναλλοίωτοι σπόροι σοσιαλιστικών ιδεών μέσα σε αυτό το ίζημα (κάτι σαν αρχαιοβοτανολογικό εύρημα), πώς νιώθουν με τη συμπόρευση του κόμματος στην επιστράτευση/επίταξη (πείτε την όπως θέλετε) των απεργών του μετρό;

Δεν θα κάνω το ίδιο ερώτημα για τους αντίστοιχους της ΔΗΜΑΡ. Αυτοί δεν υπήρξαν ποτέ δεξαμενή. Ένα κουβαδάκι της αριστεράς υπήρξαν που πήγε σε άλλη παραλία.

(Δεν θα αποκλείσω να γυρίσουν κάποια στιγμή στο δρόμο της πραγματικής τους ιδεολογίας – με όποιο σύμβολο και όποια σημαία θέλουν. Άλλωστε διαχρονικά οι αριστεροί δεν έπαψαν ποτέ να κάνουν από απλά σφάλματα έως εγκλήματα. Κάποιοι επανόρθωσαν, κάποιοι άλλοι πέρασαν στη Ιστορία ως εγκληματίες. Για τη ΔΗΜΑΡ πραγματικά εύχομαι να ενταχθούν στην πρώτη κατηγορία. Δεν τους αξίζει άλλη).

1 σχόλιο:

  1. Να την κάνεις την ερώτηση για την επιστράτευση και στο... κουβαδάκι, γιατί να μην την κάνεις; Στον Ψαριανό. Για να σου απαντήσει όπως απάντησε και στο ΒΗΜΑ FM: "Δεν σου κάθεται καλά. Είναι μια ακραία περίπτωση, ίσως αναγκαστική σε αυτή την περίπτωση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή