Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Συνεχίζεται ο γύρος θριάμβου τού Στουρνάρα, σε λίγο στην Real FM!

Ο Γιάννης Στουρνάρας, ο σίριαλ κίλερ τής τσέπης, των αποθεματικών, της Υγείας και της καθημερινότητας τού Έλληνα, συνεχίζει να πανηγυρίζει για τις επιτυχίες που πραγματοποίησε, περιφέροντας τις λυσιτελείς απόψεις του σε τηλεοπτικά στούντιο, ραδιοφωνικούς σταθμούς και δημοσιογραφικά γραφεία.

Σε λίγη ώρα, στις 11 δηλαδή, ο γύρος θριάμβου του Στουρνάρα συνεχίζεται στον Real FM, απέναντι στον Νίκο Χατζηνικολάου που, φανταζόμαστε, θα κάνει αυτό που ξέρει καλά και το έχει αποδείξει: να βρίσκεται απέναντι – στη δημοσιογραφική κυριολεξία – στους συνομιλητές τους.

Εμείς, ως ακροατές, δεν έχουμε παρά να στείλουμε κατακλυσμό μηνυμάτων ευγνωμοσύνης στον Στουρνάρα που έχει όλα τα στερητικά «α» του κόσμου: άτεγκτος, αδίσταχτος, αδυσώπητος, ατσαλάκωτος αλλά ΟΧΙ άσχετος. Ήξερε πολύ καλά τι έκανε, πώς το έκανε, για ποιους το έκανε. Εγώ, μαζί με τις ευχαριστίες μου θα στείλω στον σταθμό δυο ερωτήματα για τον θριαμβευτή:

1. Πόση βαθιά ευτυχία, στα όρια της ηδονής, ένιωσε όταν – όπως δήλωσε – το καλοκαίρι πήρε μια λίστα από τον Σόιμπλε για το τι δεν έχει γίνει στην Ελλάδα και πριν λίγες μέρες δέχτηκε τα συγχαρητήρια του Γερμανού επειδή τα είχα κάνει όλα;

2. Αφού έτσι κι αλλιώς πέφταμε που πέφταμε, γιατί ήρθε κι αυτός να μας σπρώξει με τόση δύναμη, έξαρση, έπαρση και πάθος;