Κυριακή 16 Δεκεμβρίου 2012

Όσο κόβει από εμάς ο... παράνομος Στουρνάρας τόσο ανεβαίνει το κασέ του

Η Ένωση εισαγγελέων βγάζει μέχρι και παράνομο, με ποινικές ευθύνες, τον Στουρνάρα για τη γνωστή εντολή του στη ΔΕΗ να αγνοήσει δικαστική απόφαση. Σκορδοκαΐλα του! Εδώ και τρία χρόνια η Ελλάδα διοικείται μέσα από διαρκείς παρανομίας και γελοίες εφαρμογές των νόμων με δικές τους ερμηνείες, όπως έκανε ο Βενιζέλος. Ο οποίος δεν… διάβασε τη λίστα Λαγκάρντ που είχε στα χέρια του για να μη παρανομήσει. Εξευτελισμός της νοημοσύνης δεν έχει όρια.

Ο Στουρνάρας πήρε τη σκυτάλη από τον Βεμνιζέλο σε μια εθνική ομάδα σκυταλοδρομίας που καταρρίπτει τα ρεκόρ αυθαιρεσίας. Τρομερός σπριντ ο οικονομολόγος «άνθρωπος των τραπεζών» (ο Νικήτας Κακλαμάνης το είπε) γράφει στα παλιά του υποδήματα (που δεν προλαβαίνουν να παλιώσουν, βέβαια) νόμους και αποφάσεις. Δεν φοβάται κανέναν. Και ούτε το ενδιαφέρει. Αυτόν το μόνο που τον νοιάζει είναι παίρνει τα εύσημα από τα τακίμια της Ευρώπης και να έρχεται μετά με χαρά παλίμπαιδα να δηλώνει ότι εισέπραξε τα συγχαρητήρια του Σόιμπλε επειδή έγιναν όλα όσα του είχε ζητήσει – με λίστα – όταν ανέλαβε. Καμιά αισχύνη, κανένας δισταγμός.

Ο Στουρνάρας ξέρει ότι όσο πιο σκληρός είναι τόσο πιο πολύ ανεβαίνει το κασέ του στη αγορά των μάνατζερ όταν με το καλό (καλό δικό μας!) θα πάρει δρόμο από το υπουργείο και αν, φυσικά, δεν μας κατσικωθεί κατεβαίνοντας στην πολική. Όσο ο Σρουρνάρας κόβει από εμάς τόσο προστίθενται ευρώ στον μελλοντικό μισθό που θα έχει ως πρόεδρος, διοικητής, διευθύνων σύμβουλος κλπ. Και δεν πα να φωνάζουν εισαγγελείς, δεν πα να αποφασίζουν πρωτοδίκες. Ο Σόιμπλε και η Μέρκελ να μη φωνάζουν κι άλλοι οι άλλοι να πα να…. – κατά τη γνωστή κλασική ρήση του Σπάθα.

2 σχόλια:

 1. Μεταφορέας κειμένων16 Δεκεμβρίου 2012 - 11:38 μ.μ.

  Το κείμενο της ανακοίνωσης της Ενωσης Εισαγγελέων Ελλάδος εχει ως εξής:

  «Σε γνώση των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος περιήλθαν δημοσιεύσεις στον Τύπο, σύμφωνα με τις οποίες, ο Υπουργός Οικονομικών φέρεται να καλεί τη Δημόσια Επιχείρηση Ηλεκτρισμού να συνεχίσει να εισπράττει το τέλος ηλεκτροδότησης (Ε.Ε.Τ.Η.Δ.Ε.), μέσω των λογαριασμών κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος, χωρίς να λάβει υπόψη της όσα αντίθετα έκρινε το Πολυμελές Πρωτοδικείο Αθηνών, με την υπΆ αριθμ. 1101/2012 απόφασή του, που εκδόθηκε επί συλλογικής αγωγής και η οποία παράγει δεσμευτικότητα έναντι πάντων, έχει δε κηρυχθεί προσωρινά εκτελεστή ως προς τις καταψηφιστικές διατάξεις της.

  Η Ένωση Εισαγγελέων Ελλάδος, –εάν οι δημοσιεύσεις αληθεύουν- θεωρεί απαράδεκτο το γεγονός, μέλος της Κυβέρνησης να εμφανίζεται ότι ενεργεί παρά το Σύνταγμα και να εντέλλεται ή να παροτρύνει τη διοίκηση ή τρίτους φορείς να μη συμμορφωθούν με εκτελεστές δικαστικές αποφάσεις, παρά το νόμο και το άρθρο 95 § 5 του Συντάγματος, πράγμα που δεν είναι δυνατόν να συμβαίνει σε συντεταγμένη, ευνομούμενη Πολιτεία.

  ο Δ.Σ. της Ένωσης Εισαγγελέων Ελλάδος μόλις απαιτείται να υπενθυμίσει, τέλος, ότι είναι αυτονόητη και αναμενόμενη η αναζήτηση ποινικών ευθυνών εκείνων, που ενδεχομένως το πράττουν, εφΆ όσον συντρέχουν προς τούτο οι προϋποθέσεις του νόμου».

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Διοικητής ταγμάτων ξύλου Χρυσής Αυγής17 Δεκεμβρίου 2012 - 10:06 π.μ.

  Να επισημανθεί κι η ποιοτική αναβάθμιση του ξύλου που ρίχνει η Χρυσή Αυγή. Ο "αγρίως ξυλοδαρμένος" βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ (Εδώ βουλευτής Στρατούλης , με σκοτώνει η Χρυσή Αυγή) περιέργως δεν φέρει το παραμικρό σημάδι από τον άγριο ξυλοδαρμό που υπέστη. Ούτε μια αμυχή βρε αδερφέ, έτσι για την τιμή της γάζας... Παρακαλούνται τα αρμόδια εισαγγελικά όργανα να εξετάσουν το ενδεχόμενο να ρίχνουν άγριο ξύλο κι η μαλακία με την προπαγάνδα, εκτός της Χρυσής Αυγής...

  ΑπάντησηΔιαγραφή