Παρασκευή, 7 Δεκεμβρίου 2012

Αλαζών και έτοιμος για την πολιτική

Με τη σημερινή συνέντευξη Στουρνάρα στον Νίκο Χατζηνικολάου πειστήκαμε: οι υπουργός Οικονομικών ζήλωσε δόξα πολιτικού και θα εμπλακεί με την πολιτική. Ας λέει ό,τι θέλει. Κατηγορηματική και ΑΠΟΛΥΤΗ διάψευση δεν έκανε.

Κατά τα άλλα, αλαζών («Δεν ιδρώνει το αυτί μου»), κομπορρήμων («Όταν δεν θα γίνονται δεκτές οι εισηγήσεις μου θα παραιτηθώ»), αμετροεπής («ΕΓΩ κρίνομαι εκ του αποτελέσματος») και ανεξέλεγκτος (έφτασε στο σημείο να πει ότι το δικαστήριο που τους… άλλαξε τα φώτα με το χαράτσι της ΔΕΗ, δεν ήταν αρμόδιο να πάρει τέτοια απόφαση!) Ο Στουρνάρας ήρθε για να μείνει. Μας κατσικώθηκε και θα τον υποστούμε.

2 σχόλια:

 1. Βλέπω ότι η απομαγνητοφώνηση της συνέντευξης στα σάιτ σταματάει στο σημείο της δήλωσης Στουρνάρα που λέει «σας είπα ότι δεν είμαι πολικός, δεν θα πολιτευτώ».

  Δείτε όμως τα «ψιλά γράμματα» της συνέχειας και κρίνετε:

  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Αυτό ήθελα να σας ρωτήσω. Δεν θα πολιτευτείτε; Δεν θα ασχοληθείτε στο μέλλον με την πολιτική;
  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Τώρα δεν ξέρω το μέλλον τι μου επιφυλάσσει. Εγώ έχω έρθει να κάνω μια συγκεκριμένη δουλειά μου εδώ. Δεν βλέπω τίποτε άλλο.
  ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Σε ερωτώ επειδή οι τις τελευταίες εμφανίσεις σας στη Βουλή δημιούργησαν μια μυθολογία, μια φημολογία ότι ο Στουρνάρας ετοιμάζεται να μπει στην ενεργό πολιτική...
  ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: Ας πετύχω σε αυτό που κάνω τώρα, διότι αυτός είναι ο βασικός μου στόχος, και τα άλλα είναι τόσο μακρινά που ούτε καν τα βλέπω.

  (Προσωπικό κρίνω ότι είναι μια πολιτικάντικη απάντηση. Ναι μεν "δεν θα ασχοληθώ", αλλά από την άλλη μεριά "δεν ξέρω τι μου επιφυλάσσει το μέλλον"! Και "τα άλλα είναι τόσο μακρινά που ούτε καν τα βλέπω". Μακρινά, δεν τα βλέπει, αλλά υπάρχουν. Πουθενά δεν λέει ότι "θα τελειώσω τη δουλειά που έχω αναλάβει και μετά θα πάω στις τράπεζές μου, στις επιχειρήσεις μου, στους οργανισμούς μου". Πουθενά δεν είναι κατηγορηματικός, αλλά αφήνει παραθυράκι σε όποια πιθανότητα).

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Και μπαίνει πλέον το ερώτημα: Ο Στουρνάρας είναι χειρότερος υπουργός οικονομίας ή ο Βενιζέλος; Το σίγουρο είναι ότι κανέας από τους δύο δεν είναι καλός!

  ΑπάντησηΔιαγραφή