Τρίτη 9 Οκτωβρίου 2012

Μίκη μπορούμε να τραγουδήσουμε;

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΔΕΝ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΟΙ... ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΕΣ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ

Την απαγόρευση της συγκέντρωσης στο κέντρο της Αθήνας για σήμερα, μέρα άφιξης της Αυτοκράτειρας, ακολούθησε ομοβροντία σχολίων σε facebook και twitter που φανέρωναν οργή, απορία και διάθεση διακωμώδησης μιας απόφασης παράξενης. Ανεξήγητης; Όχι απόλυτα. Η απαγόρευση δείχνει από φόβο έως πανικό. Συναισθήματα που δεν θα εγκαταλείψουν όσους πέταξαν για σήμερα ένα ριχτάρι πάνω στη λαϊκή δυσαρέσκεια για να την καλύψουν στα μάτια της Υφηλίου και της Μαρίας Αντουανέτας του 21ου αιώνα. Παρακάτω δημοσιεύουμε τέσσερα σχόλια φίλων στο fb (κι όχι απλά διαδικτυακών αλλά πραγματικών φίλων) που αναρτήθηκαν λίγο μετά τη γνωστοποίηση της απαγόρευσης: +/- Δείτε τη συνέχεια

** Ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντής Αττικής απαγόρευσε μόνο τις πορείες και τις συναθροίσεις στο κέντρο. Οι αυτοκτονίες επιτρέπονται κανονικά. Ούτε ένα «αποφασίζομεν και διατάσσομεν» της προκοπής δεν μπορούν να βγάλουν (Νίκος Σαρίδης). 

** Εγώ γιατί πιστεύω ότι η απαγόρευση κυκλοφορείν και συναθροίζεσθαι είναι προβοκάτσια; Όταν η λογική δεν έχει εξηγήσεις, σειρά έχουν τα X -Files (Κατερίνα Νικολοπούλου) 

** Γεια σου ρε Φώτη Κουβέλη "αριστερέ". Όσες αποφάσεις και να πάρετε για να απαγορεύσετε συγκεντρώσεις και πορείες, την αυριανή μέρα θα τη θυμόσαστε για καιρό (Γιώργος Κογκαλίδης) 

** Θεοδωράκη μπορούμε να τραγουδήσουμε; (Γιάννης Φιλέρης)

3 σχόλια:

 1. Σχόλιο Μανώλη Γρηγοράκη στο fb

  Οι εύζωνοι που απέδιδαν τιμές στη Μέρκελ κατά την άφιξή της στο προεδρικό μέγαρο θα μπορούσαν, ειδικά για την περίσταση, να είναι γερμανοτσολιάδες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Ο Karnik φανταζομαι οτι συμφωνεί με την απαγόρευση. Έχει άρωμα από το παρελθόν

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. http://1.bp.blogspot.com/-BA9_kQunR0o/UHQ43345PNI/AAAAAAAAzeM/flO42-hwkTk/s1600/416895_479482895416301_683942373_n.jpg

  ΑπάντησηΔιαγραφή