Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Η καλύτερη άμυνα για το Άμυνας

Οι άντρες της Ζ ΜΑΚ, που θεωρούνται οι πλέον σκληροτράχηλοι κομάντος του ελληνικού στρατού, κλήθηκαν να ενισχύσουν τις φρουρές του Πενταγώνου. Εκτός αυτών στο υπουργείο Αμυνας μεταφέρονται ακόμη δύο διμοιρίες καταδρομέων από την 71η Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχία. Οι συγκεκριμένοι «κοκκινοσκούφηδες» είναι ειδικοί στην αντιμετώπιση διαδηλωτών αφού έχουν εκπαιδευτεί από το ΝΑΤΟ σε επιχειρήσεις καταστολής πλήθους.

Λόγια! Υπάρχουν πιο εκπαιδευμένοι από τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια; Ας ζητούσαν βοήθεια από την κατασταλαγμένη εμπειρία των επιχειρησιακών διοικητών Γερμενή, Ηλιόπουλου, και Μπαρμπαρούση/Καραϊσκάκη. Διαθέτουν ταξιαρχίες ιδιαίτερα εκπαιδευμένες για επιθέσεις σε ξύλινους πάγκους, σε απειλητικές μεγάλες χαρτόκουτες και σε μάχες εκ του συστάδην εκατό προς έναν στα στενοσόκακα της Αγησιλάου, της Ευριπίδου και της Μάρνη.

Και για να μιλήσουμε σοβαρά: Όλες αυτές οι κινητοποιήσεις για την άμυνα του υπουργείου μπορεί και να στοιχίζουν περισσότερο απ’ το να έδιναν κάνα δυο μηνιάτικα από τα έξι που χρωστάνε στους εργαζόμενους των ναυπηγείων. Δεν θα υπήρχε καλύτερη άμυνα για το Άμυνας και για τη χώρα.

5 σχόλια:

 1. Προφανώς υπάρχουν πιο εκπαιδευμένα από τα παιδιά με τα μαύρα μπλουζάκια, κατάλληλα για την φύλαξη του ΥΠΕΘΑ. Είναι τα παιδιά με τα κόκκινα μπλουζάκια του ΠΑΜΕ, που έχουν κι εμπειρία από φύλαξη δημοσίων κτιρίων, όπως όλοι είδαμε από την επιτυχή επιχείρηση φύλαξης του κτιρίου της Βουλής, από τους επελαύνονταες διαδηλωτές που επιχειρούσαν να την καταλάβουν, τον περσινό Οκτώβριο. Επίσης υπάρχουν και τα ΚΝΑΤ με μακρά παράδοση κι υπερτριακονταετή εμπειρία, στην καταστολή και στην διατήρηση της τάξης στους πανεπιστημιακούς χώρους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Το ΠΑΜΕ φύλαξε τη βουλή από τους άπλυτους και τα ΚΝΑΤ παίζουν τόσα χρόνια ξύλο με τους αναρχικούς εθνομηδενιστές. Δείξε μια συνέπεια και μια συνέχεια σ' αυτά που λες. Με ποιους είσαι τελικά; Θα προτιμούσες μια "σταλινικού τύπου δικτατορία" ή ένα "πολυπολιτισμικό νεοταξικό μόρφωμα" με υπουργο παιδείας την κ. Ρεπούση, υπουργό πολιτισμού τον κ. Τατσόπουλο και υπουργό μειονοτήτων τον κ. Βαλλιανάτο;

   Διαγραφή
  2. Είσαι υπερβολικός. Δεν ήταν μόνο οι "άπλυτοι" που επιχείρησαν την εισβολή. Μπορεί να πρωτοστάτησαν, αλλά έτσι και δεν ήταν το ΠΑΜΕ να αντικαταστήσει τα κουρασμένα κι αποδιοργανωμένα ΜΑΤ, μέσα στην Βουλή θα είχε μπεί όλος ο κόσμος. Κι έπρεπε να είχε γίνει...

   Τα ΚΝΑΤ δεν έδερναν μόνον αναρχικούς. Τους έδερναν όλους αδιακρίτως, εκτός των πανσπουδαστικάριων. Κι εγώ έχω φάει ξύλο από τους "φοιτητές" - οικοδόμους των ΚΝΑΤ.

   Δεν καταλαβαίνω γιατί θα πρέπει να επιλέξω μεταξύ δύο μορφωμάτων (πολιτικών εκτρωμάτων), εναντίον των οποίων ευχαρίστως θα έπαιρνα τα όπλα...

   Διαγραφή
 2. Απαντήσεις
  1. Με εξέπληξες ευχάριστα για την λεβεντιά του "συμφωνώ"...

   Γι αυτό σου αφιερώνω ένα από τα αγαπημένα μου κομμάτια...
   http://www.youtube.com/watch?v=mwyhxoCIa-U&feature=fvwrel

   Διαγραφή