Τρίτη 2 Οκτωβρίου 2012

Φορτώνουν αδιάκοπα και άλλους επιβάτες σε ένα καράβι που βουλιάζει...

ΣΤΟ ΥΠΕΡΤΑΜΕΙΟ- ΚΑΙΑΔΑ ΠΡΟΣΤΙΘΕΝΤΑΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑΜΕΙΑ. Η ΥΠΟΓΕΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ Η ΙΣΟΤΗΤΑ ΟΛΩΝ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ 

Ο ΕΟΠΥΥ είναι ένα έκτρωμα βγαλμένο από το μυαλό και τις εμμονές πολιτικών Φρανκεστάιν. Είναι υπερχρεωμένο, χρεώνεται σε κάθε λεπτό που περνάει, χρωστάει σε ό,τι φοράει άσπρα – γιατρούς, φαρμακοποιούς, νοσηλευτές, νοσοκομεία –, αλλά του φορτώνουν συνεχώς ταμεία. Τελευταία φουρνιά οιονεί ασφαλισμένων που πετιούνται ακανόνιστα και απρογραμμάτιστα στον καιάδα τού θνησιγενή από τη γέννησή του φορέα, είναι γιατροί, μηχανικοί και δικηγόροι. Αυτοί που είχαν ασφάλιση και τώρα θα έχουν μερική ή και καθόλου.

Σημασία για τους εμπνευστές τού υπερταμείου είναι να μην υπάρχει τίποτα έξω από τον σκουπιδοτενεκέ. Όλα τα ταμεία σαρωμένα πέφτουν με το φαράσι εκεί μέσα, είτε είναι υγιή και βιώσιμα είτε όχι. Ισότητα όλων των πολιτών στην Υγεία αλλά προς τα κάτω, στο πάτωμα και πιο βαθιά από αυτό. +/- Δείτε τη συνέχεια

Η υπογειοποίηση άρχισε με τον Λοβέρδο και συνεχίζεται από τους επιγόνους του. Από τη Δευτέρα σταματούν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΕΟΠΥΥ συμβεβλημένες κλινικές, εργαστήρια και πολυϊατρεία όπου γίνονται σοβαρές επεμβάσεις (καρδιές κλπ) ή παρέχεται θεραπεία σε χρόνια πάσχοντες όπως, λόχου χάρη, οι νεφροπαθείς.

Τι θα γίνουν όλοι αυτοί οι άνθρωποι κανείς δεν ξέρει. Και φυσικά είναι αδύνατον να χωρέσουν στα δημόσια νοσοκομεία, ειδικά με τις τραγικές συνθήκες που επικρατούν κι εκεί. Αλλά είπαμε: συνεχίζουν να ρίχνουν στον ΕΟΠΠΥ – παρά τις φωνές διαμαρτυρίας – και τα τελευταία ταμεία που ήταν αυτοκέφαλα.

Η μέθοδος είναι καταπληκτική, θα αποδεχτεί και αποτελεσματική. Είναι σαν να βάζουν κι άλλους επιβάτες σε ένα καράβι που βουλιάζει. Σύντομα και οικονομικά πράγματα: με ένα ναυάγιο διπλάσιοι πνιγμένοι. Τώρα που βρήκαμε παπά (ΕΟΠΥΥ) ας θάψουμε καμιά πεντακοσαριά...