Πέμπτη 18 Οκτωβρίου 2012

Οι... απροσάρμοστοι ήταν εκεί

Οι Έλληνες που «δεν προσαρμόστηκαν», κύριε Σπηλιωτόπουλε, και κατέβηκαν διαμαρτυρόμενοι και οργισμένοι στο κέντρο της Αθήνας, ήταν σήμερα πολλοί. Όχι όσοι θα έπρεπε, αλλά πολλοί. Γι’ αυτό πιθανόν οι προστάτες τής «προσαρμογής», ξαναχτύπησαν με χημικά, με κρότους και με λάμψεις την ώρα που το ποτάμι φούσκωνε στο Σύνταγμα. Γιατί ήταν ασύγκριτα περισσότεροι από την προηγούμενη φορά, που η συγκέντρωση έδωσε σε εσάς, και άλλους, την ευκαιρία να αναπτύξετε τη θεωρία ότι οι «Έλληνες προσαρμόζονται» και ότι έχουν προχωρήσει σε μια «επανάσταση νοοτροπίας», γι’ αυτό και δεν διαδηλώνουν μαζικά.

Το ότι ο Έλληνας, ο απλός πολίτης που θέλει να διαδηλώσει, μένει κλεισμένος σπίτι του γιατί οι μπαχαλάκηδες – το δεκανίκι σκοτεινών κατασκευαστών κόλασης – και τα ΜΑΤ πυρπολούν την Αθήνα με μολότοφ οι μεν, με δακρυγόνα οι δε, δεν ελήφθη υπόψη στη διαμόρφωση της θεωρίας σας. Και σήμερα που περισσότερος κόσμος αποφάσισε να πάρει τα πόδια του και να κατέβει στη διαδήλωση, επιχειρήθηκε μεθοδικά και συντονισμένο να τον πανικοβάλουν και να τον διαλύσουν.

Αλλά κι έτσι οι… απροσάρμοστοι ήταν πολλοί. Λίγοι βέβαια για το μέγεθος της συμφοράς που έχει φέρει στην Ελλάδα η τρόικα και οι εκφραστές της, αλλά αρκετοί για να ανατρέψουν την… επιστημονική θεωρία τής προσαρμογής.

2 σχόλια:

 1. τη εγεινε ρε παιδια;;;;
  πολη μουγκα!!
  στο θεμα ..1ιας +το βλεπα απο τον ''μακη''..το πανιγιρη...οντος ..πρεπει να ναι η 1τη φορα που τα χοιρινα...+τα 'φεντικατους....πρεπει να φοβιθηκαν πραγματικα...
  την προηγουμενη φορα ξηγηθικαν τα κνατ-παμε
  τωρα ..10κα 15ντε μπουκαλια δεν λενε κατι...μικρη η συνισφορα τους στην δυαλιση της πορεια-διαμαρτιριας...γνωμημου εε!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Τα κανάλια και τα sites το έθαψαν το θεμα της μαζικότητας!! Για να δουμε αύριο οι εφημεριδες τους τι θα γραφουν.

  ΑπάντησηΔιαγραφή