Παρασκευή, 21 Σεπτεμβρίου 2012

Η κριτική στο βιλαέτι τού Σάββα

ΟΙ… ΚΟΚΚΙΜΑΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΑΠΟΣΠΟΥΝ, ΚΡΙΤΙΚΑΡΟΝΤΑΣ, ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗΣ: ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ… ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟ

Σάββας Θεοδωρίδης: η μεζούρα που μετράει το σπιθαμιαίο ύψος τού ελληνικού ποδοσφαίρου, τη σοβαρότητά του και την ΑΙΣΘΗΤΙΚΗ των ανθρώπων του. Το τι έχει πει το στόμα του και τι έχει βγει στον αφρό τού θυμικού δεν περιγράφεται σε έναν τόμο.

Σήμερα ο μαχητής τής ερυθρόλευκης καθαρότητας επιτίθεται εναντίον κάποιων που είναι «ενδεδυμένοι με κόκκινο μανδύα και επιμένουν να χτυπούν τον Ολυμπιακό». Δηλαδή αυτών που κάνουν κριτική για τις εμφανίσεις του και κυρίως εκείνη της περασμένης Τρίτης που προοιωνίζει ευρωπαϊκό κόντεμα της ομάδας μετά από μια χρονιά που είχε ρίξει μπόι στην Ευρώπη.

Στο βιλεάτι της ερυθροφροσύνης τού Σάββα η κριτική δεν χωράει, ακόμα κι αν προέρχεται από ερυθρόφρονες. Ισοδυναμεί με εχθρική επίθεση, κυρίως την στιγμή που «όλη η ομάδα μας έχει επικεντρωθεί στο επόμενο παιχνίδι με τον Πανθρακικό». +/- Δείτε τη συνέχεια

Μάλιστα: το ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΙΧΝΔΙ με τον Πανθρακικό είναι ο επόμενος στόχος του Ολυμπιακού. Και, κατόπιν, ο τίτλος τού πρωταθλήματος, όπως διαβεβαιώνουν από προχθές στην ΠΑΕ. Δεν βαρέθηκε ο Ολυμπιακός να είναι μια ζωή ΚΟΙΝΟΤΑΡΧΗΣ και δεν νοιάζεται να γίνει κάποια στιγμή δήμαρχος, νομάρχης – κάτι παραπάνω τέλος πάντων από «ισόβιος πρωταθλητής» ενός ψωροκωστέικου πρωταθλήματος.

Γι αυτό ο Σάββας Θεοδωρίδης φωνάζει πως ο Ολυμπιακός «δεν έχει ανάγκη από ανθρώπους που ασκούν τη δριμύτατη κριτική τους». Άκου κριτική! Και το κάνουν πότε οι αφιλότιμοι; Όταν (αυτός είναι ο πόνος και η έγνοια του Σάββα) «ο κύριος αντίπαλος μας έχει υποστεί οδυνηρή ήττα και όλα τα ΜΜΕ ασχολούνται μαζί του». Τι μυαλό, τι μυαλά!

Υγ.: Όσα άλλα αναφέρει ο αντιπρόεδρος στη δήλωσή του (ότι η ομάδα κάνει ανανέωση, ότι μπολιάζεται με ελληνικό στοιχείο, ότι το εγχείρημα θέλει χρόνο κλπ) είναι και ενδιαφέροντα και, εν πολλοίς, σωστά. Αλλά ακυρώνονται με όσα λέει περί κριτικής, περί ενδεδυμένων με κόκκινη μανδύα και περί αντιπάλου σε μέρα οδυνηρής ήττας. Η ανόητη τακτική τού «εγώ μεγάλη μύτη, αλλά κι εσύ τεράστια αυτιά».

1 σχόλιο:

  1. Μερικοί άνθρωποι κάνουν ότι μπορουν γα να στραπατσάρουν το πορτρέτο τους. Ο Θεοδωρίδης υπήρξε ένας μεγάλος τερματοφύλακας αλλά σαν παράγοντας είναι αυτό που είναι. Σε ποιον μπορει να αρέσει το οπαδιλίκι του εκτός από τους οπαδούς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή