Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2012

Η σωτηρία θα ΄ρθει απ’ τον Λοβέρδο…

Μου το είπε φίλος γιατρός: «Πολλοί ασθενείς μου σταμάτησαν να παίρνουν φάρμακα γιατί δεν έχουν γιατρό να τους τα γράψει, φαρμακείο να τους τα προμηθεύσει και χρήματα να μας στείλουν όλους στον αγύριστο και να τα αγοράσουν μόνοι».

Ο Έλληνας περνάει από την άκρατη πολυφαρμακία στην… α-φαρμακία. Ο ΕΟΠΥΥ αφού έκανε την παρέλασή του ως φέρελπις χαζοχαρούμενος νέος που βγήκε από το εργαστήριο των μεταρρυθμιστών, σηκώνει τα χέρια παραδομένος στην κάνη των προβλημάτων. Είναι ένα σύμφυρμα ταμείων που κατασκευάστηκε για να ρίξει στάχτη στα μάτια τής τρόικας, αλλά κινδυνεύει από στιγμή σε στιγμή να γίνει στάχτη από την έλλειψη εισροών χρήματος.

Το ποσοστό του ΑΕΠ για την Υγεία μειώθηκε δραστικά, τη στιγμή που μειώθηκε – και συνεχίζει να μειώνεται – το ΑΕΠ. Ένας συνδυασμός, δηλαδή, που σκοτώνει την Υγεία και τους μη υγιείς. Το έλλειμμα του ΕΟΠΠΥ στο ελάχιστο διάστημα της ζωής του έφτασε το ενάμισι δισ. και συνεχίζει ακάθεκτο. Γι’ αυτό οι φαρμακοποιοί (είναι σαν να) απεργούν, οι γιατροί (είναι κι αυτοί σαν να) απεργούν και οι ασθενείς κάνουν κανονικά… απεργία φαρμάκων – όπως θα λέγαμε «απεργία πείνας».

Και περιμένουν τη σωτηρία (λέμε και καμιά... βλακεία να περάσει η ώρα!) από το κόμμα που ετοιμάζει ο Λοβέρδος. Αυτός ξέρει να στήνει ετοιμόρροπα μαγαζιά. Έργο του ο ΕΟΠΥΥ. Και καμάρι του…

47 σχόλια:

 1. ΤΟ ΠΑΣΟΚ είναι ΙΣΤΟΡΙΑ δεν έιναι ΣΚΕΛΕΤΟΙ. Σεβαστείτε την ΙΣΤΟΡΙΑ!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Το σχόλιο μου καταχωρήθηε από ΛΑΘΟΣ εδω. Είναι για το προηγούμενο ΑΡΘΡΟ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. ... τον Λοβέρδο που είναι πιο επικίνδυνος φασίστας κι από τον σκληρότερο φασίστα της Χρυσής Αυγής.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. *Η σωτηρία θα έρθει από εθνικιστικό κόμμα, σύμφωνα με την τάση που διαμορφώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα (προς το παρόν) είναι η Χρυσή Αυγή, που μας αρέσει - δεν μας αρέσει, είναι το μόνο κόμμα που τολμά να αρθρώσει εθνικιστικό λόγο.

  http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=53970&Itemid=139

  Η τακτική που βλέπουμε να εφαρμόζεται, από το φερόμενο ως δημοκρατικό, σημερινό καθεστώς κατά της Χρυσής Αυγής (διώξεις, κλούβες έξω από γραφεία κ.α.), η οποία νομίμως εκπροσωπείται στο Κοινοβούλιο, εκφράζοντας ένα πολύ μεγάλο ποσοστό του ελληνικού λαού, που ολοένα αυξάνεται… προκαλώντας και τον ανάλογο πανικό στα κομματικά επιτελεία, όπως βλέπουμε από την αγωνία που διακατέχει -εκτός των κομμάτων- και τα ΜΜΕ των κρατικοδίαιτων μεγαλοεργολάβων… είναι ακριβώς αυτό που εφήρμοζε το καθεστώς της περιόδου που επικρατούσε η αποκαλούμενη μαύρη δεξιά… κατά της αριστεράς εκείνης της εποχής, που την εκπροσωπούσε κατ΄ αποκλειστικότητα τότε, το ΚΚΕ. Τα πρόσωπα – κλειδιά που εκείνη την εποχή διαμόρφωναν την πολιτική της μαύρης δεξιάς είναι τα ίδια με αυτά που βλέπουμε σήμερα να διαμορφώνουν την πολιτική της δήθεν δημοκρατίας. Όπως γνωρίζουμε όλοι από την ιστορία οι εξωφρενικές διώξεις εκ μέρους των πανικόβλητων καθεστώτων, οδηγούν σε τρανταχτές πτώσεις, φέρνοντας τους διωκόμενους στην εξουσία.  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Λήσταρχος Νταβέλης12 Σεπτεμβρίου 2012 - 8:38 μ.μ.

  Δηλαδή επειδή κάνει μία εκτίμηση του κώλου ένα απίθανο site που ανακατεύει την Καταλωνία με τη Θράκη να βάλουμε τα κλάματα? Είναι ''φερόμενο ως δημοκρατικό το σημερινό καθεστώς'' και είναι πραγματικοί δημοκράτες οι χρυσαύγουλοι? Το άλλο με τον Χίτλερ το ξέρεις; Νεοναζί είσαι φίλε. Τιποτε παραπανω και τιποτε παρακάτω. Ειτε το έχεις καταλάβει, ειτε όχι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 6. Παρατηρώ ότι ήρθαν οι οικοδεσποτες και εφυγε ο Karnik!!! Μονος του το θέλει το σπιτι....

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Είναι μεγάλο λάθος να προσπαθείς να χτυπήσεις τον φασισμό, χαρακτηρίζοντας φασίστα, αυτόν που ψήφισε ΧΑ ή εξέφρασε διάθεση να ψηφίσει ή διατύπωσε φιλική προς την ΧΑ άποψη. Το μοναδικό αποτέλεσμα που έχει αυτή η τακτική είναι να σπρώχνει όλο και περισσότερους να συσπειρώνονται γύρω της.

  Εάν θέλεις να χτυπήσεις τον φασισμό, τότε κατέβα στον δρόμο και στις γειτονιές, αναπτύσσοντας την ανάλογη δράση, που θ΄ ανακουφίσει τους ταλαιπωρημένους πολίτες ανακόπτοντας το ρεύμα που κινείται προς την Χρυσή Αυγή.
  ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.

  Με την τακτική της απονομής φασιστόχαρτων, καλλιεργείς και θυμίζεις, σε μέθοδο και πρακτική, τα συγχωροχάρτια του Πάπα, τροφοδοτώντας τον φασισμό και προσφέροντάς του τις καλύτερες υπηρεσίες.

  Εάν θέλεις να πολεμήσεις τον φασισμό, ξεκόλλησε από ιδεολογικά νεφελώματα και αγκυλώσεις, σήκωσε το κεφάλι από τα τεφτέρια των μικροκομματικών υπολογισμών, προτίμησε ν΄ ακούσεις την φωνή του γείτονα αντί να προσπαθείς να του επιβάλεις τις πολιτικές σου αντιλήψεις, δράσε δίπλα του βοηθώντας τον να βγει από τ΄ αδιέξοδα. Όσο θα παραμένεις κλεισμένος στην αποκλειστική επίτευξη των πολιτικών σου στόχων, όσο θα θεωρείς πως το κόμμα σου και το προσωπικό σου συμφέρον είναι πάνω από την πατρίδα και το έθνος στην ιεράρχηση των αξιών σου, τόσο περισσότεροι θα μαζεύονται έξω από την πόρτα σου, απαιτώντας να βγεις και να δράσεις υπεύθυνα στους τομείς ευθύνης σου. Κι αν δεν θέλεις, τότε θ΄ αναλάβουν αυτοί να κάνουν αυτά που εσύ έπρεπε να είχες κάνει… Κι εσένα θα σε κλειδώσουν κάπου, να συνεχίσεις τις βαθυστόχαστες ιδεολογικές σου αναζητήσεις… Και καλά θα κάνουν... Φτάνει που ο πολίτης θα έχει απαλλαχθεί από εσένα, τον φαύλο πολιτικό, που ασέλγησες πάνω σε όλο το αξιακό επίπεδο αναφοράς του μέσου έλληνα. Όταν θα έχει ξεμπερδέψει μ΄ εσένα, τότε θα κοιτάξει πως θα ξεμπερδέψει με το φασίστα που του ανέθεσε να καθαρίσει την κόπρο και θα πολεμήσει για να επαναφέρει την δημοκρατία, απαλλαγμένη όμως από εσένα και την άρρωστη κομματική νοοτροπία σου. Η δική σου αδράνεια, η δική σου ανικανότητα κι οι δικές σου ιδεολογικές αγκυλώσεις, είναι που θα φέρουν τον φασισμό στην εξουσία.

  Η στρατηγική των χαρακτηρισμών και της απονομής φασιστόχαρτων, δεν είναι απλά μια λάθος στρατηγική.

  ΕΝΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΗΛΙΘΙΟΤΗΤΑ
  ΕΙΝΑΙ ΨΥΧΟΠΟΛΙΤΚΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Η πολιτική επένδυση στην στρατηγική του εκφοβισμού των πολιτών, με τον πολιτικό χαρακτηρισμό «φασίστας», με σαφή στόχο τον κοινωνικό αποκλεισμό και τον κοινωνικό υποβιβασμό, όποιου τολμά να εκθέσει ελεύθερα την άποψή του, που σκέπτεται εθνικά κι αντιλαμβάνεται τον ελλαδικό χώρο σαν το μεγάλο του σπίτι, μέσα στο οποίο υπάρχει κι ένας δικό του χώρος γι αυτόν και την οικογένεια και που αντιλαμβάνεται σαν συγγενείς του, όλους όσους βρίσκονται γύρω του και μιλάνε την ίδια γλώσσα, έχοντας κοινή ιστορία και παραδόσεις, καταδεικνύει την πραγματική φασιστική νοοτροπία ανθρώπων και πολιτικών ομάδων που ισχυρίζονται πως παλεύουν, δήθεν για την δημοκρατία.

  Είναι πολιτική και κοινωνική υποκρισία να χρησιμοποιείς και ν΄ απειλείς με τον ΦΟΒΟ, το χαρακτηριστικό όπλο του φασισμού, για να αποτρέψεις τον φασισμό…

  Κάποτε κάποιοι που υποτίθεται πως πολεμούσαν τον φασισμό, δεν απειλούσαν απλά για εκφοβισμό. Τότε αντί της λέξης «φασίστας» χρησιμοποιούσαν την λέξη «αντιδραστικός» κι ο χαρακτηρισμός αυτός σήμαινε εκτέλεση με συνοπτικές διαδικασίες... Αυτοί οι κάποιοι σήμερα, προσμετρώνται περιέργως στο δήθεν αντιφασιστικό μπλοκ ενώ χρησιμοποίησαν ακριβώς τις ίδιες βίαιες κι αιματηρές μεθόδους αναρρίχησης στην εξουσία, με την ίδια ακριβώς περιφρόνηση προς την ανθρώπινη ζωή που επιδεικνύουν οι φασίστες, στρατηγική την οποία εξακολουθούν να πιστεύουν έως σήμερα ως ορθή, ως antifa… βεβαίως βεβαίως, που είναι και της μόδας ο διεθνιστικός όρος… και που βοηθάει στην ταχύτερη εμπέδωση κι εξάπλωση της παγκόσμιας ενιαίας επαναστατικής ιδεολογίας και συνείδησης….

  Σκότωσε το φασίστα μέσα σου και τότε μίλησέ μου για δημοκρατία… Όσο θα τον συντηρείς και θα τον τροφοδοτείς, μοιραία θα με οδηγήσεις στην σκέψη στο πως ν΄ απαλλαγώ από εσένα. Για να απαλλαγώ από έναν φασίστα που με απειλεί, πρέπει να του αντιπαρατάξω έναν φασίστα που θα κάνει την δουλειά μου…

  Μπροστά στην απειλή του σοσιαλφασισμού της παγκοσμιοποίησης που προσπαθείς να μου επιβάλεις -από τη μια- και τον εθνικό φασισμό -από την άλλη- θα επέλεγα ξεκάθαρα τον δεύτερο, γιατί αυτός είναι που υπερασπίζεται το μεγάλο μου σπίτι – Ελλάδα. Είναι θέμα ιεράρχησης αξιών κι οι Έλληνες που έχουν αυτήν την ιεράρχηση αποτελούν την συντριπτική πλειοψηφία. Το αποδεικνύει η επιβίωση του έθνους των Ελλήνων και τα δύσκολα περάσματά του μέσα από τους αιώνες. Άλλωστε αν δεν είχαν αυτήν την ιεράρχηση, δεν θα υπήρχαν σήμερα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 9. Εάν θέλεις να χτυπήσεις τον φασισμό, τότε κατέβα στον δρόμο και στις γειτονιές, αναπτύσσοντας την ανάλογη δράση, που θ΄ ανακουφίσει τους ταλαιπωρημένους πολίτες ανακόπτοντας το ρεύμα που κινείται προς την Χρυσή Αυγή.
  ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΤΟΤΕ ΠΟΛΕΜΑΣ ΤΟ ΦΑΣΙΣΜΟ.
  οτι ποιο σωστο εχει γραφτει εδω μεσα.....δεν χρειαζεται να σας πω τη εγεινε στο βραχωρι...οταν διαΤΥΠΟΣΑ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΟς ΤΟ ΠΡΑΜΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Δηλαδή τι ακριβώς έγεινε στο Βραχώρι...; Κατ΄ αρχήν κατάλαβαν ή δεν κατάλαβαν καν τι τους έλεγες ; Και πάλι όμως έκανες σκληρό φάουλ. Απομόνωσες μια και μόνο φράση. Αυτό από μόνο του, όπως λένε αυτοί που γνωρίζουν, είναι η τακτική που εφήρμοσε ο Γκαίμπελς, θεμελιώνοντας την "επιστήμη" της προπαγάνδας. Δικαίως λοιπόν μπορώ κι εγώ με την σειρά μου να καταλήξω στο συμπέρασμα, πως δεν είσαι... παρά ένας ανθρωπος χωρίς παιδεία, με παντελή άγνοια της έννοιας της ηθικής του διαλόγου.

   Διαγραφή
  2. 1ον....οχι δεν καταλαβαν...περιμενες κατι διαφορετικο;;..εγω οχι!
   σε επενω δεν σἀρεσει
   σε τρολαρω παλη δεν σἀρεσει
   τη θες απ'την ζωημου ρε ανθρωπε χχαχαχχαχαχαχα
   υγ:απορεια*****...πως δηχνεις στο κομπιουτερ οτι γελας;;
   υγ2: το ερωτημα ειναι γενικο

   Διαγραφή
 10. *Η σωτηρία θα έρθει από εθνικιστικό κόμμα, σύμφωνα με την τάση που διαμορφώνεται σε ολόκληρη την Ευρώπη. Στην Ελλάδα το μοναδικό εθνικιστικό κόμμα (προς το παρόν) είναι η Χρυσή Αυγή, που μας αρέσει - δεν μας αρέσει, είναι το μόνο κόμμα που τολμά να αρθρώσει εθνικιστικό λόγο.
  χαχαχχααχχαχαχααχαχχαχαχααχχχαχααχαχαχαχχχαχχααχαχαχαχ
  για ρωτα τους ολανδους...
  χαχαχαχαχαχαχααχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Διαβάζεις ένα κείμενο... διαφωνείς... κι αντί να αντιπαρατάξεις θέση αιτιολογώντας την, αποκόπτεις μία φράση αλλά ούτε καν σ΄ αυτή δεν διατυπώνεις κάτι, παρά περιορίζεσαι σ΄ ένα παιδαριώδες Χα χα χα.

   Ελπίζω να μη περιμένεις να σε πάρω ποτέ στα σοβαρά...

   Διαγραφή
  2. μπορεις;;
   τη αλο να πω βρε...σε λεω ..ρωτα τους ολανδους....
   δεν κτλβενεις τη σημενει;;;;

   Διαγραφή
 11. Nαι, οι σημαντικότερες νίκες που μπορούμε να πετύχουμε είναι εναντίον του δυναμικού τμήματος των φασιστών. Αν κόψεις αυτούς που βγαίνουνε στο δρόμο, αν τους νικήσεις εκεί, τότε προφανώς έχεις και λιγότερο φασισμό.

  Όμως, ο φασισμός δεν είναι μόνο στο δρόμο. Οι φαίστες αποκτάνε πάτημα από τις εκλογές, από τα ΜΜΕ, από το ίντερνετ, από παντού. Οπότε πολύ σημαντική μάχη είναι και η ιδεολογική. Ειδικά για όσους είναι σε μια μέση κατάσταση, που ψηφίζουνε ως τελευταία λύση τους φασίστες, αυτοί πρέπει να καταλάβουνε ότι υπάρχουνε κι άλλες λύσεις.

  Ειδικά όσοι χωρίς συμμετοχή ενεργή υποστηρίζουνε τους χρυσαυγίτες που "θα μπούνε στη Βουλή να χώσουνε σφαλιάρες, ειδικά αυτοί, πρέπει να βάλουνε καλά στο μυαλό τους ότι κανένας τσόγλανος δε θα τους σώσει αλλά μόνο οι ίδιοι, οργανωμένοι, θα σωθούνε από μόνοι τους.
  Άλλωστε, ο φασισμός εμφανίζεται με λαϊκιστικά συνθήματα και για να αποτρέψει την οργάνωση του κόσμου σε κοινούς αγώνες. Στρέφει την προσοχή αλλού από εκεί που πρέπει. Άρα, ενάντια στο φασισμό είσαι κι όταν οργανώνεσαι σε ομάδες επαγγελματικές, σε συνδικάτα, σε συλλογικότητες τέλος πάντων, που διεκδικούν το καλύτερο μέλλον.

  Η (δήθεν) εκδίκηση, τα ουρλιαχτά, οι σφαλιάρες και τα λοιπά γελοία συνθήματα μπορούν να καταρρεύσουν στο διάλογο πολύ εύκολα. Δυστυχώς, τα αυτιά είναι κλειστά, η ιστορία έχει ξεχαστεί, ο θυμός είναι πολύς, οι "μικροί" δεν έχουν ιδέα ότι τα ράσα δεν κάνουν τον παπά και είναι πολύ δύσκολη η προσέγγιση όσων αναθέτουνε σε σωτήρες "πατριώτες" να μας σώσουνε.

  Και το να αναθέτεις σε άλλους φουσκωτούς εκδικητές της κακιάς ώρας να σε σώσουν δεν είναι τίποτα παραπάνω από αυτό που τα ΜΜΕ προβάλουνε τον τελευταίο καιρό. Δεν καλούνε τον κόσμο να πάρει μόνος την τύχη στα χέρια του αλλά του δείχνουνε το δρόμο του καναπέ.
  Και φυσικά, όσοι ενεργά συμμετέχουνε, δεν τα βάζουνε με Μπόμπολες και "προδότες" αλλά με μικρές ομάδες ...αλλοδαπών.

  ...τέλος πάντων... πολύ το έχουμε καθυστερήσει το κομμάτι του δρόμου όσοι είμαστε εναντίον τους.

  Υ.Γ. : Η Χ.Α., στις εκλογές του 2009, συγκέντρωνε περίπου 100-500 ψήφους σε μικρούς νομούς. Τώρα συγκεντρώνει 4-5 χιλιάδες και πάνω. Αυτά για να δικαιολογήσω το αν προβάλεται από συγκεκριμένα κέντρα ως λύση.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος ούτε άγεται και φέρεται τόσο εύκολα όσο νομίζει η αριστερά.

  Ο λαός σιχάθηκε την αριστερή φρασεολογία που δεν είχε αντίκρυσμα και απηύδισε από την τακτική της αριστεράς, στα χρόνια του σοσιαλιστικού μετασηματισμού, που επιχειρήθηκε από το ΠΑΣΟΚ, βλέποντας συντρόφους να αναρριχώνται σε θέσεις με μεγάλες απολαβές, με αντάλλαγμα την συμπόρευση σε πολλά θέματα και αποσιώπηση πολλών άλλων σημαντικών θεμάτων.

  Η στροφή μεγάλου μέρους των πολιτών σ΄ ένα κόμμα το οποίο μέχρι τότε δεν λάμβανε στις εκλογές, παρά ένα αμελητέο 0,20% του εκλογικού σώματος, δεν είναι γιατί ασπάστηκε τις αρχές του εθνικοσοσιαλισμού ξαφνικά, ούτε γιατί ήταν κρυπτοφασίστες. Η Χρυσή Αυγή ψηφίστηκε για να μπει στην Βουλή για ν΄ αρχίσει να δέρνει τα λαμόγια της δήθεν πολιτικής ορθότητας, που στάζουν από παντού το μέλι που βούτηξαν από τα κρατικά βαζάκια. Την Χρυσή Αυγή την ψήφισαν, για να δώσει την δύναμη στους χρυσαυγίτες, να προβούν στον ακτιβισμό που αδυνατεί πλέον να προβεί η σοσιαλοβολεμένη αριστερά και ν΄ αντιτάξει αντίπαλο δέος στην επιχειρούμενη εθνολογική αλλοίωση, την οποία πριμοδοτεί η αριστερά, εξ αιτίας των ιδεολογικών της αγκυλώσεων.

  Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν το χαστούκι που ήθελε να δώσει ο κάθε έλληνας, στις δυνάμεις που ισχυρίζονταν ότι είναι προοδευτικές, ενώ είχαν κατρακυλήσει στον βούρκο και τα γρανάζια του συστήματος.

  Ο λαός είδε, με τα ίδια του τα μάτια, να ψηφίζονται αντεργατικοί νόμοι κι οι πρώτοι που έτρεχαν να τους εφαρμόσουν, ήταν τα στελέχη του ΚΚΕ και του ΠΑΜΕ στην Τυποεκδοτική και σε άλλες εταιρείες, που δείχνουν μια δραστηριότητα στον χώρο της επιχειρηματικότητας που δεν συνάδει με δραστηριότητα και ακτιβισμό κομμουνιστικού κόμματος.

  Αντί λοιπόν η αριστερά να δίνει ανόητες μάχες κατά του φασισμού πολεμώντας ανεμόμυλους, θα ήταν καλύτερα να κάνει την αυτοκριτική της γι αυτά που δεν έκανε και να σηκώσει τα χέρια, να ανασκουμπωυθεί, αναθεωρώντας την τακτική της γιγάντωσής της, μέσω της επιχειρηματικής πρωτοβουλίας, υπακούοντας πιστά στους νόμους ενός σάπιου συστήματος.

  Καταλήγοντας επιθυμώ να θέσω ένα ερώτημα :
  Πως είναι δυνατό η αριστερά να δανείζεται από τις τοκογλυφικές συμμορίες των τραπεζών που καταγγέλει ; Δεν γνωρίζει πως αυτού του είδους οι οικονομικές συναλλαγές, επιφέρουν και τις ανάλογες δεσμεύσεις με τις επακόλουθες εξαρτήσεις...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 13. Ο κόσμος δεν είναι ηλίθιος ούτε άγεται και φέρεται τόσο εύκολα όσο νομίζει η αριστερά. ----> Όχι και δεν άγεται και φέρεται εύκολα! Λεφτά υπάρχουν! Δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα κλπ κλπ. Τόσα πολλά έχει ανεχτεί. Ο κόσμος είναι και ανενημέρωτος, και αφελής, και πιάνεται κότσος, και ηλίθιος πολλές φορές, αμόρφωτος άλλες και σίγουρα πολύς κόσμος είναι φτωχός, φοβισμένος και απελπισμένος.

  Η ψήφος στην Χρυσή Αυγή ήταν το χαστούκι που ήθελε να δώσει ο κάθε έλληνας, στις δυνάμεις που ισχυρίζονταν ότι είναι προοδευτικές, ενώ είχαν κατρακυλήσει στον βούρκο και τα γρανάζια του συστήματος. -----> Ναι, θέλανε να δώσουνε χαστούκια, όχι επειδή προδώσανε προοδευτικά και σοσιαλιστικά όνειρα, όχι επειδή θέλανε μια καινούρια κοινωνία, αλλά επειδή άδειασανε οι τσέπες. Και θέλουν με την απευθείας ανάθεση να λυθούνε όλα τα προβλήματα.


  Και πριν περάσω στα κουκουέδικα να σου θυμίσω ή να σου πω 5 πράγματα που ίσως δεν έχεις ακούσει για τη ΧΑ.

  -Ο Τάκης Μιχαλόλιας -ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου- έχει υπάρξει δικηγόρος του Σαλιαρέλη, του Μιχαλόπουλου (αυτός που εκβίαζε με διάφορες πληροφορίες...πού να τις έβρισκε άραγε ο μεγάλος ρεπόρτερ???στην ΕΥΠ λες???), του Εφραίμ, του του Κόκκαλη και του Τσοχατζόπουλου. ... και του Κοσκωτά αν θυμάμαι καλά.
  Όλα τα καλά παιδιά, όλη τη σάρα και τη μάρα, την έχει υπερασπιστεί. Λες να έχει κονέ με το κράτος;;; Τους δικαστές κλπ;;;;

  - Ο άλλος αδερφός του Μιχαλολιάκου,ο Ιωάννης, έχει διατελέσει, Αντιστράτηγος και Β' Υπαρχηγός ΓΕΣ. Λες ένας τόσο μεγάλος στρατιωτικός να βρέθηκε στη θέση επειδή το άξιζε; Κι η πιο μικρή τρύπα του ζουρνά για να ανέβει στο στρατό χρειάζεται ΜΕΣΟ και συνεργασίες με το κράτος.

  Ο Νικόλας ο Μιχαλολιάκος είναι ένας υπάλληλος της ΕΥΠ. Ποτέ δεν έκανε μήνυση στην Αυγή γι' αυτό που του κατελόγισε, για το ότι παίρνει μισθό. Ο κόσμος το 'χει βούκινο...

  Αυτή η οικογένεια λοιπόν, φαίνεται πως έχει πολύ στενούς δεσμούς με το κράτος ... και φαίνεται να παίζει και κάποιο ρόλο στο παρακράτος.
  Παλιότερα η ΧΑ ήτανε μια βαλβίδα εκτόνωσης για όσους προσπαθούσανε να οργανώσουν ένα κίνημα εθνικιστκό. Φακέλωνε κανονικότατα όλα τα μέλη της (το λένε οι παλιοί της ΧΑ). Τώρα, αν χρειαστεί, δε θα μείνει στο ρόλο της βαλβίδας, αλλά μπορεί να αναλάβει το ρόλο να πορώσει τον κόσμο ώστε η κατάσταση να μείνει όπως ακριβώς έχει. Η Ελλάδα στην Ε.Ε., οι τραπεζίτες στη θέση τους, ο Αναστασιάδης κι οι λοιποί ρουφιάνοι στη θέση τους κι όλο το πανηγύρι στη θέση του.... και με το λαό να παλεύει για σώβρακα και φανέλες.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ακόμη, μπορεί να παίξει κι έναν άλλο ρόλο η ΧΑ, που συμφέρει πάαααρα πολύ τους επενδυτές-πλουτοκράτες-καπιταλιστές-λαμόγια πες τους όπως σκατά θέλεις.... Μπορεί να παίξει το ρόλο να ντοπάρει το λαό με πολεμοχαρή συνθήματα. Δήθεν για αγιές σοφιές, δήθεν για χαμένες πατρίδες κλπ. Ο κόσμος δήθεν θα παλεύει για ιδέες και στο πρώτο θερμό επεισόδιο, τα πετρέλαια θα μοιραστούν από εδώ κι από εκεί με κανένα κέρδος για το λαό..... όπως γίνεται και στην Αραβία και στο Κουρδιστάν και στον Καναδά και στη Νιγηρία .... κι οπουδήποτε τέλος πάντων έχουνε πετρέλαια.

   Ωραία τα συνθήματα -λέμε τώρα- αλλά ο ρόλος είναι αυτός.
   Εντελώς σύμφωνος με το σύστημα. Οι πλούσιοι θα γίνουνε πιο πλούσιοι με τη ΧΑ κι ο λαός πιο φτωχός. ... όμως το κράτος, αν έρθει η ΧΑ στην εξουσία, θα γίνει πιο στυγνό στο να επιβάλει δίκαιο του ισχυρού. Τίποτα περισσότερο.

   Διαγραφή
 14. ΚΚΕ : Δεν αποκλείω ποτέ, να είναι ένα πλήρως συστημικό κόμμα, με πρακτόρια μέσα, που αποτελεί κι αυτό μία βαλβίδα εκτόνωσης.

  ΟΜΩΣ : το ΠΑΜΕ έχει πετύχει ακόμη κι αυτή την εποχή κάποιες επιτυχίες σε μερικά εργοστάσια και άλλες επιχειρήσεις. Δυστυχώς δεν έχω χρόνο να αντρέξω, είναι συγκεκριμένες περιπτώσεις. Ακόμη κι η χρηματοδότηση των χαλυβουργών για εμένα είναι επιτυχία. Τώρα αν περιμένουμε πως θα κάνει ο μεγάλος τιμωρός Μιχαλολιάκος ντα στη ΝΔ και θα αλλάξει το "σύστημα" είμαστε χαμένοι. Αν λέμε σύστημα μόνο ότι είναι μέσα στη βουλή και περιμένουμε από το κράτος ή το παρακράτος να τα βάλει με τους εργοδότες, με τα λαμόγια, είμαστε γελασμένοι.

  Πέρα από το ΠΑΜΕ που έχει πετύχει όσα έχει πετύχει αυτό το δύσκολο καιρό (κι όταν έχω χρόνο θα στα δώσω) ανέφερες το ζήτημα τυποεκδοτικής. Αυτή η τυποεκδοτική κι ο 902 πόσους εργαζομένους έχουνε πια; 1.000? 5.000? 10.000? Κοντεύουμε στο 1.500.000 ανέργους και λέμε πως το ΚΚΕ κι οι επιχειρήσεις του είναι ο φταίχτης; ΚΙ ΕΣΤΩ ΟΤΙ ΤΟ ΚΚΕ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΜΠΟΜΠΟΛΑ, ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ, ΛΑΤΣΗ, CAREFOUR, EUROBANK ΚΛΠ ΚΛΠ, ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΣΑΡΩΣΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ;;;;
  ΣΥΣΤΗΜΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ (ΜΟΝΟ) Η ΒΟΥΛΗ!!! ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ. ΟΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕΣ!!!

  Κι αν τέλος πάντων στο ΚΚΕ υπάρχουνε τόσα λαμόγια και τρώνε λεφτά, πού τα ξοδεύουνε; Μη μου πεις το ipad της παπαρήγα, γιατί το πολύ να κάνει 1.000 ευρώ... δεν ξέρω και πόσο κάνει. Έχεις δει τις καταθέσεις τους;;; Κι αν έχουνε έξω καταθέσεις τί τις κάνουνε; Δεν είδα ποτέ κανέναν με πούρα, βίλες, αμάξια, πάρτυ, κόκες κλπ. Έχεις ψυλλιαστεί εσύ κάποιον που να τα ξοδεύει σε όλη την Αθήνα και στα νησιά όπως κάνουνε οι νεόπλουτοι; Έχεις ψυλλιαστεί καμιά διαμερισματάρα στο Κολωνάκι, στην Εκάλη ή έστω στην Άνοιξη βρεα αδερφέ; ......(μην πεις Κανέλλη, είναι η μία εξαίρεση, ξεχωρίζει και είναι γνωστές οι φιλίες της...και δεν είναι μέλος του κόμματος αλλά την χρησιμοποιούνε κανονικότατα). Αν υπάρχουνε κι άλλοι πραγματικά θέλω να το ξέρω. Δεν κάνω πλάκα. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΩ! Τους ψήφισα και θέλω να ξέρω ποιοι από αυτούς είναι χωμένοι και μέχρι πού.

  Και για την τυποεκδοτική υπάρχουνε και απαντήσεις από τους ίδιους. Γιατί να τα λέω εγώ;

  http://www.real.gr/DefaultArthro.aspx?page=arthro&id=140905&catID=1


  Τέλος πάντων. Μείνε σε αυτό που σου λέω, πως πάντα κρατάω την πατινή κι αν έχεις στοιχεία για λαμόγια και πραγματικούς εκμεταλλευτές μέσα στο ΚΚΕ να μου τα πεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ας μην ξεχνάμε ότι μιλάμε για το ΚΚΕ και το ΠΑΜΕ, που προστάτεψαν τα πολιτικά λαμόγια του συστήματος, όταν τα ΜΑΤ είχαν εξαντληθεί από τις πολυήμερες συγκρούσεις κι ο λαός ήταν έτοιμος να μπει στην Βουλή.

   Μιλάμε για το ΚΚΕ που παίρνει χρήματα του ελληνικού λαού ως επιχορήγηση, αλλά δεν δέχεται έλεγχο στα οικονομικά του...
   Τι να μου πουν και πως να με πείσουν λοιπόν, για την αγνότητα της πολιτικής τους δράσης και την επιχειρηματική τους δραστηριότητα, όταν δεν μου επιτρέπουν να τους ελέγξω. Τι έχει να φοβηθεί ένα καθαρό κόμμα από έναν τέτοιο έλεγχο ;

   Διαγραφή
 15. mpenoVgeno : Όχι και δεν άγεται και φέρεται εύκολα! Λεφτά υπάρχουν! Δεν θα πάρουμε άλλα μέτρα κλπ κλπ. Τόσα πολλά έχει ανεχτεί. Ο κόσμος είναι και ανενημέρωτος, και αφελής, και πιάνεται κότσος, και ηλίθιος πολλές φορές, αμόρφωτος άλλες και σίγουρα πολύς κόσμος είναι φτωχός, φοβισμένος και απελπισμένος.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Συμφωνώ με αυτά που λες κι έχεις απόλυτο δίκιο. Αυτοί όμως αποτελούν περίπου το 12% του εκλογικού σώματος. Είναι αυτοί που έδιναν κυβέρνηση στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ, που ανταγωνίζονταν ως κόμματα, ποιος θα τους παρέχει περισσότερα για να πάρει την εξουσία με το μέλι. Κι όλα αυτά σε βάρος μας… Δεν είναι «κόσμος» το ελεεινό 12%, που βρισκόταν σε συναλλαγές με την εξουσία με διάφορες κοινωνικοπολιτικές αντιπαροχές. Κόσμος είναι όλοι οι άλλοι, όλων των κομμάτων, που ψήφιζαν χωρίς προσμονή σε αντιπαροχές και χωρίς να αλλαξοκωλιάζονται περιχαρείς με πολιτικούς σε πολιτικά γραφεία και υπουργικούς διαδρόμους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. mpenoVgeno : Ναι, θέλανε να δώσουνε χαστούκια, όχι επειδή προδώσανε προοδευτικά και σοσιαλιστικά όνειρα, όχι επειδή θέλανε μια καινούρια κοινωνία, αλλά επειδή αδειάσανε οι τσέπες. Και θέλουν με την απευθείας ανάθεση να λυθούνε όλα τα προβλήματα.»

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Βεβαίως. Ήθελαν και τώρα θέλουν ακόμα περισσότερο… ΚΑΙ γιατί οι πολιτικοί πρόδωσαν ΕΘΝΙΚΑ, προοδευτικά και σοσιαλιστικά όνειρα, ΚΑΙ επειδή ήθελαν μια καινούρια κοινωνία , ΚΑΙ επειδή άδειασαν οι τσέπες τους… ΚΑΙ απ΄ ευθείας ανάθεση… για δράσεις, που θα κεντρίσουν το κράτος – βόδι, θα επικεντρώνονται σε προβλήματα ασφάλειας των περιοχών που υποφέρουν και θα τρομοκρατήσει τους πολιτικούς που σιωπούν κι αδρανούν στην επιχείρηση αποδόμησης του έθνους ΑΛΛΑ ΚΑΙ γιατί βλέπουν ότι εκτός του Τσοχατζόπουλου που είχε την ατυχία να μην εκλεγεί κι έτσι ήταν εύκολο στην δικαιοσύνη να κάνει αυτά που πρέπει, αφού έχασε όχι μόνο την βουλευτική ασυλία αλλά και την πολιτική, μετά την συντριπτική ήττα του ΠΑΣΟΚ, ουδείς άλλος, ως φαίνεται, πρόκειται να τιμωρηθεί για το συντελεσθέν έγκλημα. Οι ΓΑΠαπανδρέου και Παπακωνσταντίνου έπρεπε ήδη να συντροφεύουν τον Άκη στις δύσκολες ώρες που περνάει… Κι όμως. Κυκλοφορούν προκλητικά ελεύθεροι και σα να μην φτάνει αυτό, ο ποδηλατο-κωπηλάτης θέλει και φράγκα για να μας μιλήσει… Κι όλα μέλι γάλα στο σύστημα… Κι από δεξιά κι απ΄ αριστερά… Κι η Μίζενς…; Όλα καλά… Γι αυτό πρέπει να αρχίσουν οι σφαλιάρες αλα Κανέλη μέσα στο κοινοβούλιο στα δεξιά κι αριστερά λαμόγια της πολιτικής ορθότητας. Όχι γιατί άυτό είναι το ορθό κι έτσι πρέπει να γίνεται πάντα, αλλά γιατί πρέπει με κάθε ορθό και μη τρόπο, να απαγκιστρωθούν οι πολιτικές συμμορίες από τον σβέρκο του Έλληνα. Δεν υπάρχει καμμία απολύτως ελπίδα από αυτό το φαύλο και διαπλεκόμενο πολιτικό σύστημα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. mpenoVgeno : Ο Τάκης Μιχαλόλιας -ο αδερφός του Νίκου Μιχαλολιάκου- έχει υπάρξει δικηγόρος του Σαλιαρέλη, του Μιχαλόπουλου (αυτός που εκβίαζε με διάφορες πληροφορίες...πού να τις έβρισκε άραγε ο μεγάλος ρεπόρτερ???στην ΕΥΠ λες???), του Εφραίμ, του του Κόκκαλη και του Τσοχατζόπουλου. ... και του Κοσκωτά αν θυμάμαι καλά.
  Όλα τα καλά παιδιά, όλη τη σάρα και τη μάρα, την έχει υπερασπιστεί. Λες να έχει κονέ με το κράτος;;; Τους δικαστές κλπ;;;;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Αν ο αδερφός σου ήταν αδερφή… εσύ τι θα ήσουν ; Αν ήσουν επαγγελματίας και σου ανέθετε νόμιμη δουλειά κάποιος, θα εξέταζες την πολιτκή ή ταξική θέση του πελάτη σου για να την αναλάβεις ; Ο Ν. Κωνσταντόπουλος, ο Κουβέλης κ. ά. ποίων τα συμφέροντα υπερασπίζονται στις δικαστικές αίθουσες ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 18. mpenoVgeno : Ο άλλος αδερφός του Μιχαλολιάκου,ο Ιωάννης, έχει διατελέσει, Αντιστράτηγος και Β' Υπαρχηγός ΓΕΣ. Λες ένας τόσο μεγάλος στρατιωτικός να βρέθηκε στη θέση επειδή το άξιζε; Κι η πιο μικρή τρύπα του ζουρνά για να ανέβει στο στρατό χρειάζεται ΜΕΣΟ και συνεργασίες με το κράτος.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : …..!!!!!!! Σήμερα μάθαμε λοιπόν πως όλοι όσοι έχουν συγγενή που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας είναι φασίστες κι εγκληματικά στοιχεία…

  mpenoVgeno : Ο Νικόλας ο Μιχαλολιάκος είναι ένας υπάλληλος της ΕΥΠ. Ποτέ δεν έκανε μήνυση στην Αυγή γι' αυτό που του κατελόγισε, για το ότι παίρνει μισθό. Ο κόσμος το 'χει βούκινο...

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Από πότε αποτελεί έγκλημα να υπηρετείς στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας σου ; Οποιοσδήποτε αγαπά την πατρίδα του κι εργάζεται συγκεντρώνοντας πληροφορίες για την ασφάλειά της είναι εγκληματίας ; Πρέπει κατά την γνώμη σου να καταργήσουμε την ΕΥΠ και να μην ξέρουμε τι σχεδιάζουν οι εχθροί της χώρας μας ; Έχεις σοβαρή άποψη επ΄ αυτού ή το πέταξες αντιδρώντας με το σύνδρομο του Παυλώφ, που χαρακτηρίζει την αριστερά γενικότερα και της έχει μείνει κουσούρι από άλλες εποχές… όταν ακούει τα αρχικά ΕΥΠ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 19. mpenoVgeno : Αυτή η οικογένεια λοιπόν, φαίνεται πως έχει πολύ στενούς δεσμούς με το κράτος ... και φαίνεται να παίζει και κάποιο ρόλο στο παρακράτος.
  Παλιότερα η ΧΑ ήτανε μια βαλβίδα εκτόνωσης για όσους προσπαθούσανε να οργανώσουν ένα κίνημα εθνικιστκό. Φακέλωνε κανονικότατα όλα τα μέλη της (το λένε οι παλιοί της ΧΑ). Τώρα, αν χρειαστεί, δε θα μείνει στο ρόλο της βαλβίδας, αλλά μπορεί να αναλάβει το ρόλο να πορώσει τον κόσμο ώστε η κατάσταση να μείνει όπως ακριβώς έχει. Η Ελλάδα στην Ε.Ε., οι τραπεζίτες στη θέση τους, ο Αναστασιάδης κι οι λοιποί ρουφιάνοι στη θέση τους κι όλο το πανηγύρι στη θέση του.... και με το λαό να παλεύει για σώβρακα και φανέλες.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Σου έτυχε ν΄ακούσεις ποτέ για τους στενούς δεσμούς των αριστερών κομμάτων με την ασφάλειες των χωρών του υπαρκτού σοασιαλφασισμού, για το πώς φακελώνονταν σύντροφοι μέλη του κόμματος και πως εξαφανίζονταν ή εξορίζονταν στην Σιβηρία ή άλλες περιοχές ; Γνωρίζεις ότι πάρα πολλοί αξιωματικοί του ΔΣΕ που κατέφυγαν στις κομμουνιστικές χώρες, έφτασαν να γίνουν και υψηλόβαθμοι αξιωματικοί στις ασφάλειες των χωρών αυτών, ρουφιανεύοντας κι εξουσιάζοντας τους απλούς πρώην στρατιώτες του ΔΣΕ και μέλη του ΚΚΕ ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 20. mpenoVgeno : Ακόμη, μπορεί να παίξει κι έναν άλλο ρόλο η ΧΑ, που συμφέρει πάαααρα πολύ τους επενδυτές-πλουτοκράτες-καπιταλιστές-λαμόγια πες τους όπως σκατά θέλεις.... Μπορεί να παίξει το ρόλο να ντοπάρει το λαό με πολεμοχαρή συνθήματα. Δήθεν για αγιές σοφιές, δήθεν για χαμένες πατρίδες κλπ. Ο κόσμος δήθεν θα παλεύει για ιδέες και στο πρώτο θερμό επεισόδιο, τα πετρέλαια θα μοιραστούν από εδώ κι από εκεί με κανένα κέρδος για το λαό..... όπως γίνεται και στην Αραβία και στο Κουρδιστάν και στον Καναδά και στη Νιγηρία .... κι οπουδήποτε τέλος πάντων έχουνε πετρέλαια.

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Το ΚΚΕ κι ολόκληρη η αριστερά τι ρόλο παίζουν ; Ποιους συμφέρει ο εθνομηδενισμός της αριστεράς ; Πως γίνεται να ταυτίζονται τα συμφέροντα της αριστεράς με τα συμφέροντα αυτών που προσπαθούν να επιφέρουν την εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού ; Συμφέρει τον έλληνα εργάτη η αθρόα εισαγωγή και νομιμοποίηση λαθρομεταναστών ή συμφέρει μόνον τις ηγετικές ομάδες, για να έχουν μία επί πλέον δεξαμενή ψηφοφόρων, που θα επιτρέπει στις κυρίαρχες εσωκομματικές συμμορίες (φράξιες) να διατηρούν κεκτημένα ;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 21. Μου φαίνεται ή κάνεις τον Κινέζο; Γιατί σαν να απάντησες εντελώς έξω από αυτά που λέω. Πάμε λοιπόν :

  ΚΑΡΝΙΚ : …..!!!!!!! Σήμερα μάθαμε λοιπόν πως όλοι όσοι έχουν συγγενή που υπηρετεί στις ένοπλες δυνάμεις της χώρας μας είναι φασίστες κι εγκληματικά στοιχεία…

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : ΞΑΝΑΔΙΒΑΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΑ και μη βάζεις λόγια που δεν είπα. Έγραψα λοιπόν, πως για να φτάσεις σε θέσεις μεγάλες πρέπει να έχεις γνωριμίες και φιλίες με πρόσωπα χωμένα μέσα στα κόλπα.

  Κι αν θέλεις στρατιωτικούς που ήτανε προδότες πάρε :
  Ιωαννίδης και τα άλλα παιδιά : Συνεργαστήκανε με τον Γκαστ Αβρακώτος και πέρνανε εντολές από τη ΣΙΑ. Εκτέλεσαν άψογα. Κάνανε την Κύπρο όπως είναι. Μπράβο στους στρατιωτικούς!
  Νίκος και Βαρδής Βαρδινογιάννης : Συνεργάστηκαν με τις ΗΠΑ. Ο Βαρδής είχε ήδη αποστρατευθεί από το 1967 ως αντιστασιακός. ... αλλά ο "αντιστασιακός" ταυτόχρονα με αντίσταση έκανε και τη MOTOR OIL.

  Έτσι λοιπόν, μπορείς να είσαι και στρατιωτικός και ταυτόχρονα προδότης. Ο κατάλογος μακρύς και δεν έχει νόημα. Όλες οι μίζες του Τσοχατζόπουλου -αν δεν κάνω λάθος- χρειάζονται και υπογραφές διαφόρων φίλων του από το στρατό.

  ΚΑΡΝΙΚ : Από πότε αποτελεί έγκλημα να υπηρετείς στην Εθνική Υπηρεσία Πληροφοριών της χώρας σου ; Οποιοσδήποτε αγαπά την πατρίδα του κι εργάζεται συγκεντρώνοντας πληροφορίες για την ασφάλειά της είναι εγκληματίας ; Πρέπει κατά την γνώμη σου να καταργήσουμε την ΕΥΠ και να μην ξέρουμε τι σχεδιάζουν οι εχθροί της χώρας μας ; Έχεις σοβαρή άποψη επ΄ αυτού ή το πέταξες αντιδρώντας με το σύνδρομο του Παυλώφ, που χαρακτηρίζει την αριστερά γενικότερα και της έχει μείνει κουσούρι από άλλες εποχές… όταν ακούει τα αρχικά ΕΥΠ ;

  ΑΠΑΝΤΗΣΗ : Όπως κι οι στρατιωτικοί ή τα ΜΑΤ μπορεί κι ένας να δουλεύει στην ΕΥΠ και να δουλεύει για τα λαμόγια. Δεν κατάλαβα, έχουνε το μονοπώλιο στην τιμιότητα; Κι ο συγκεκριμένος, ο Μιχαλολιάκος, έχει φακελώσει κι έχει στείλει πολλούς πατριώτες (στα δικά τους μυαλά πατριώτες) στις φυλακές. Ο ίδιος ο Μιχαλολιάκος έχει δικαστεί και παίρνει αστείες ποινές για ... βομβιστικές επιθέσεις ας πούμε.

  .
  .
  .

  ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ : Γιατί έκανες αβαβά το Μιχαλόλια; Το νομικό σύμβουλο της ΠΑΕ Ολυμπιακός, το δικηγόρο του Τσοχατζόπουλου, του Κοσκωτά κλπ.
  Φαίνεται τέρμα χωμένος. Γι' αυτό τον έκανες αβαβά. Τέρμα χωμένη είναι κι όλη η οικογένεια και δε θες απλά να το δεχτείς. Δεν πειράζει. Μπροστά στα μάτια σου είναι, αλλά σα σκύλος του Παυλόφ (δικά σου λόγια) μόλις ακούς πατρίδα, κι ας το λέει προδότης, περιμένεις μεζεδάκι.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 22. Η πλάκα είναι ότι κάνεις όλα αυτά τα οποία μου προσάπτεις και σα να μη φτάνει αυτό... με επιπλήττεις κι από πάνω...

  Ξανδιάβασε ψύχραιμα αυτά που έγραψα καθώς κι αυτά που έγραψες κι εσύ κι εδώ είμαι πάλι να τα ξαναπούμε.

  Εκείνο που προσπαθώ να σου πω είναι ότι όλοι ανεξαιρέτως οι πολιτικοί χώροι είναι βρώμικοι. Εξαιρετικά βρώμικοι. Βρωμούν και ζέχνουν... Είναι ανόητο να καταναλωνόμαστε σ΄ αυτού του είδους την πολεμική. Δεν βγαίνει άκρη. Θα λες εσύ... θα σου λέω εγώ... και στο τέλος θα έχουμε χάσει κι οι δυό την ουσία και θα κοιταζόμαστε απορημένοι, βουτηγμένοι στα σκατά, καθώς θα είμαστε...

  Ένα σημαντικό κομμάτι της ουσίας, το σημαντικότερο ίσως, είναι ότι δεν έχω καμμία εμπιστοσύνη σε κανένα κόμμα. Αποστρέφομαι την έννοια "κόμμα". Τα σιχαίνομαι όπως ο διάολος το λιβάνι, γιατί καταλήγουν πάντα στο... "ο σκοπός αγιάζει τα μέσα" βάζοντας τον άνθρωπο σε δεύτερη μοίρα σε σχέση με το κομματικό μόρφωμα και τις πολιτικές.

  Σε μιά γωνιά του μυαλού σου κράτησε τούτο : Δεν χτυπάω και δεν πολεμάω εσένα. Πολεμάω άρρωστες κατεστημένες νοοτροπίες και παθογένειες. Μην τα παίρνεις προσωπικά κι απέφευγε να δίνεις προσωπικό τόνο (κι εγώ το κάνω πολλές φορές και ισχύει και για μένα η επισήμανση) γιατί ελοχεύει πάντα ο κίνδυνος, οι ανόητοι διαξιφισμοί να καταλήξουν σε προσωπική σύγκρουση, χωρίς να είναι αυτός ο σκοπός μου. Χώρια που θεωρώ ότι αφήνει αδιάφορους τους αναγνώστες, εκτός κάποιοων τραλαλάδων - χαβαλέδων, που βρίσκουν αφορμή να χρησιμοποιούν την δυνατότητα σχολιασμού ως απόπατο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 23. Εγώ φίλε μου σε ρώτησα από πού να τα διαβάσω.
  Σε ρώτησα αν ξέρεις για τα λαμόγια του ΚΚΕ. Ποια είναι; Τους έχει φωτογραφήσει έστω κάποιος μέσα στη χλίδα; Τί περιουσίες έχουνε; Είναι σαν την οικογένεια Κεφαλογιάννη ας πούμε κάποια οικογένεια μέσα εκεί; Επειδή δεν ξέρω, ρωτάω εσένα, για να πάρω ένα ακόμη κατεβατό για πράγματα που άλλα είναι χιλιοειπωμένα και χωρίς αποδείξεις κι άλλα δεν καταλαβαίνω καν τί εννοείς. Π.χ. Τί είναι για σένα το έθνος; Τί είναι ο εθνομηδενισμός; Ποιος έθνος έχει μηδενιστεί στην ιστορία και με ποιον τρόπο σβήνεται ένα έθνος;

  Για όσα σου είπα, αν δεν τα ξέρεις, αν θέλεις να σου δώσω βιβλία και ρεπορτάζ για τον Γκαστ Αβρακώτος, ρεπορτάζ για τα αδέρφια του Μιχαλολιάκου, για το Βαρδινογιάννη κλπ.
  Γραμμένα από πρώτην τη CIA ή στο ίδιο το βιογραφικό του Βαρδινογιάννη. Με ένα γκουγκλάρισμα τα βρίσκεις αυτά που ανέφερα. Στα δικά σου περί ανθρώπων που φεύγανε ΕΣΣΔ για να σκοτώσουνε τους εδώ κομμουνιστές τί να πω;;;; Πού να το ψάξω;;;

  Εξάλλου σου είπα : κρατάω πάντα την πατινή, μάλλον το θεωρώ πολύ πιθανό, να είναι άτομα και στο ΚΚΕ χωμένα μέχρι τα σκατά. Εφόσον αυτούς είδα ως τους λιγότερο ψεύτες, αυτούς ψήφισα. Κι αν ξέρεις πράγματα πες τα μου, με αποδείξεις κλπ. για να ξέρω ποιον να εμπιστευτώ.
  Για τους φίλους του Τσοχατζόπουλου όμως τί να πω; Να πάω να ψηφίσω αυτούς που μπροστά στα μάτια μου πλασάρουνε πατρίδα και πουλάνε φασισμό; Αυτούς που από πάντα ήτανε με το σύστημα;


  Πραγματικά περιμένω στοιχεία για άτομα του ΚΚΕ που να είναι χωμένα σε παρέες. ...πέρα από την κυρα-Κανέλλω.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Περίμενε λίγο να ενώσουν το παζλ... και το ξανασυζητάμε...

   http://www.tovima.gr/world/article/?aid=474908&wordsinarticle=%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B6%CE%B9

   Διαγραφή
 24. Κάρνικ, μέχρι να βγούνε τα αρχεία της Στάζι στη φόρα, που δύσκολα θα βγούνε στο σύνολό τους γιατί είναι μυστικά, έχεις μπροστά σου κάποια στοιχεία για τη δική μας χώρα.
  Έχεις μπροστά σου κάποιες οικογένειες να κυβερνάνε και να διαπλέκονται με κόμματα και επιχειρηματίες (λαμόγια, καπιταλιστές, λεφτάδες, βρωμιάρηδες κλπ. πάρε όποιο σου ταιριάζει).
  Με αυτά τα στοιχεία ελπίζω να έχεις καταλάβει σήμερα τί είναι ο Μιχαλολιάκος κι η Χ.Α. και για ποιους δουλεύουνε.
  Όπως το βλέπω, πιστεύω πως δε δουλεύουνε για την Ελλάδα και το λαό της. Ελπίζω να το έχεις καταλάβει κι εσύ.

  .
  .
  .

  Τελικά ακόμη τη στηρίζεις;
  (Η απάντηση : στηρίζω τις δράσεις των Ελλήνων πατριωτών κι όχι τους προδότες πολιτικούς δεν είναι δεκτή αν δεν περιγράψεις ποιες είναι αυτές οι δράσεις)

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 25. Ξεκόλα... και προσπάθησε να μπεις στην ουσία, βλέποντας πιο σφαιρικά κάποια βασικά, περί υπονόμευσης, εθνικής αποδόμησης κ.ά. για τα οποία μιλάω συχνά, αφήνοντας κατά μέρος τις μάχες με φασιστικούς ανεμόμυλους. Δες εδώ ...

  http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=98BlZ6v8Yso

  Θα σε βοηθήσει, όπως και πολλούς άλλους κι όπως βοηθά κι εμένα, παρέχοντάς μου πληρέστερη πληροφόρηση για το πως γίνονται διάφορα... και με οδηγούν να αναρωτιέμαι γιατί η αριστερά συντελεί σ΄ αυτά που μεθοδεύονται...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 26. Πάμε άλλη μία... Μετά από όλα αυτά που συζητήσαμε

  1. Θα ξαναψηφίσεις Χ.Α.;
  2. Στηρίζεις τις δράσεις των χρυσαυγιτών έξω από τη Βουλή;
  3. Πιστεύεις ότι είναι λαϊκιστές που χρησιμοποιούνε τη λέξη πατρίδα και άλλες υπερπατριωτικές ατάκες για να πορώσουνε κόσμο ή πιστεύεις πως είναι αγωνιστές και μάλιστα κατά του συστήματος.

  Σαφείς ερωτήσεις και περιμένω σαφείς απαντήσεις.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 27. Έξω από τη Βουλή εννοώ : αιμοδοσίες, τρόφιμα, πογκρόμ κλπ.
  Και φυσικά εννοώ πώς τις βλέπεις; Ως λαϊκισμούς ή ως πραγματικές λύσεις;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 28. Τα μοσχάρια για να κινηθούν τα τσιγκλάει ο βοσκός με την βουκέντρα στα καπούλια. Το ζώο αντιδρά ενώ δεν θέλι να κινηθεί, γιατί στο dna του είναι καταγεγραμμένο το κέντρισμα αυτό σαν νυχιά αγριμιού που του επιτίθεται. Το νευρικό σύστημα του ζώου παίρνει το μήνυμα κι αρχίζει να κινείται για εκεί που το κατευθύνει ο τσοπάνης…

  Την Χρυσή Αυγή την αντιλαμβάνομαι ως βουκέντρα κι αποτελεί ένα θαυμάσιο πολιτικό εργαλείο πίεσης του συστήματος κομματικής διαπλοκής, ακριβώς επειδή στο dna αυτών που το γλεντούσαν τόσα χρόνια, εμπαίζοντας τον λαό με παπαριές και με συνθήματα που έμεναν γραμμένα μονάχα σε πανώ και λάβαρα, είναι καταγεγραμμένος ο φόβος μη βρεθούν κρεμασμένοι από τον αλαλάζοντα όχλο, κάποιας ελληνικής άνοιξης… στην πλατεία Συντάγματος… σε περίπτωση που έρθουν στην εξουσία οι χρυσαυγίτες. Ο εθνικιστικός της λόγος κι ο ακτιβισμός της εκθέτει κόμματα και πολιτικές και μοιραία το σύστημα θ΄αρχίσει να συμμαζεύεται, η λαθρομετανάστευση θα μειώνεται κι η εθνομηδενιστική ρητορεία και πρακτική θα περιοριστεί.. Με την «βουκέντρα» τρομοκρατώ αυτούς που με τρομοκρατούν κάθε μέρα… Τι άλλο να κάνω ; Να πάρω τα όπλα ;

  Για τους παραπάνω λόγους λοιπόν έχουμε και λέμε :
  1) ΝΑΙ. Αν χρειαστεί θα τους ξαναψηφίσω. Σε άλλες εκλογές μπορεί να ψηφίσω ΚΚΕ, αν το θεωρήσω σκόπιμο, για να στείλω ένα πολιτικό μήνυμα. Που είναι το κακό ;
  2) Στην συγκεκριμμένη χρονική και πολιτική συγκυρία, τις θεωρώ αναγκαίες.
  3) Άλλοι είναι λαϊκιστές που χρησιμοποιούν τη λέξη πατρίδα κι άλλες υπερπατριωτικές ατάκες, για να πορώσουνε τον κόσμο, όπως γίνεται και στην ευρεία αριστερή παράταξη σε άλλα θέματα με άλλες λέξεις, όπως μαρξισμός, δημοκρατία κλπ …. κι άλλοι (τα θύματα) είναι γνήσιοι αγωνιστές κατά του συστήματος, όπως ακριβώς και στην αριστερά. Κι άλλοι επίσης είναι προδότες –και στις δύο πλευρές- που παίζουν παιγνίδια τρίτων…

  Αυτό που υποκρύπτεται στον παρεξηγημένο μου λόγο είναι… ΕΛΛΗΝΕΣ, ΞΕΚΟΛΗΣΤΕ ΑΠΌ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΟΥ ΥΠΑΡΧΟΝΤΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ….

  Και για να τελειώνουμε με το ΚΚΕ… Να περάσει άμεσα εκτός Βουλής, της οποίας το 5% των εδράνων θα μείνει για πάντα κενό κι αδιάθετο τιμής ένεκεν… και να του παραχωρηθεί αιωνίως το μεσαίο πόδι (ίσως να είναι και το μακρύτερο) της Χαλκιδικής, να παίρνει και λίγο λάμψη, από τη μεριά που θ΄ ανατέλλει κάθε μέρα ο ήλιος της Ορθοδοξίας…

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 29. Κι όταν μιλάω για παραχώρηση... εννοώ με τους ίδιους όρους που υπάρχουν και στο Άγιο Όρος... Άβατο για τους αντικομμουνιστές, ρεβιζιονιστές και άλλα βρωμερά σκουλήκια που τρώνε το κορμί της εργατικής τάξης, αβατο για τις επιτροπές οικονομικού ελέγχου, αυτοδιοίκητο φυσικά και όλα τα συναφή... Μοναστήρια ΚΟΒες... Μοναστηριακά κολχόζ, Πρωτάτο, στο οποίο θα εδρεύει η Κεντρική Επιτροπή των ΚΟΒών, με τις ανάλογες της μονής Βατοπεδίου σουίτες, για τον ορθόδοξο ΓΓ της ορθόδοξης ΚΕ του ορθόδοξου ΚΚΕ.

  Έτσι πλέον θα μιλάμε για ΔΥΟ φάρους της Ορθοδοξίας κι όχι για έναν, όπως μιλούσαμε μέχρι τώρα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 30. karnik όταν σε είπε ο Pane ole μικροαστό ήξερε τί έλεγε. Εννοούσε πολύ συγκεκριμένα πράγματα και ίσως κάποτε τα καταλάβεις.

  "Με την «βουκέντρα» τρομοκρατώ αυτούς που με τρομοκρατούν κάθε μέρα…"
  Καμιά βουκέντρα για το σύστημα δεν είναι αυτό το κόμμα. Ούτε οι πολιτικοί θα πληρώσουνε τίποτα από την τσέπη τους, ούτε θα φυλακιστούνε και πάνω από όλα, τα φιλαράκια τους, ο Κόκκαλης, ο Μπόμπολας και οι λοιποί θα μείνουνε εκεί που είναι. Δεν είναι βουκέντρα, ούτε καν εμπόδιο. Είναι φασίστες. Είναι το ίδιο σύστημα στην χειρότερή του μορφή.

  "Τι άλλο να κάνω ; Να πάρω τα όπλα ;"
  ΝΑΙ! Αυτό πρέπει να γίνει. Να πάρουμε τα όπλα και τους δρόμους. Οργανωμένα όμως γιατί διαφορετικά είσαι τρομοκράτης.
  Είμαι περήφανος για όσες φορές πήρα τους δρόμους κι αν χρειαστεί θα πάρω τα όπλα.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 31. Με είπε μικροαστό...; Ε και... Αυτός τι είναι ; Εσύ τι είσαι...; Κι από πότε το να είσαι μικροαστός αποτελεί έγκλημα ; Δεν αφήνεις κατά μέρος την ξύλινη γλώσσα και τους όρους που μήτε κι εσύ γνωρίζεις τι σημαίνουν...;

  Αν χρειαστεί να τα πάρεις τα όπλα, αλλά το ζητούμενο είναι κάτω από ποια σημαία θα πολεμήσεις...; Την σημαία του έθνους ή την σημαία του ΚΚΕ...;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. εγω θα ειμαι με το δυκεο στην μαχη

   Διαγραφή
  2. Το "δυκεο" = δίκαιο (φαντάζομαι) βρίσκεται στην πλευρά εκείνων που πολεμούν για την υπεράσπιση του εδάφους τους και των κοινών τους αξιών, όπως στον εμφύλιο πόλεμο, όπου το δίκαιο αυτό (μας αρέσει, δεν μας αρέσει) βρισκόταν στη μεριά των νικητών. Και δεν ήταν οι νικητές αυτοί, που άρχισαν μαζικές εκτελέσεις συμπατριωτών τους, πριν καλά καλά προλάβουν να φύγουν οι γερμανοί από την Ελλάδα το 1944... Ούτε ήταν αυτοί (οι νικητές) που αθέτησαν την συμφωνία της Βάρκιζας, παίρνοντας εκ νέου τα όπλα για να τα στρέψουν κατά ελλήνων αδερφών και πάλι... κι όλα αυτά για μια ιδεολογία κι ένα σύστημα εξουσίας, που μετά από λίγα χρόνια κατέρρευσε παταγωδώς ως αποτυχημένο...

   Διαγραφή
  3. Αυτοί που είχαν τοι δίκιο με το μέρος τους, ήταν αυτοί που πολεμούσαν κάτω από την ελληνική σημαία. Οι ηττημένοι που είχαν το άδικο, πολεμούσαν με σημαία ένα σύμβολο μιας ιδεολογίας που προσπαθούσε να επιβληθεί βίαια, εξοντώνοντας όσους δεν την ασπάζονταν. Ακριβώς όπως κάνουν σήμερα οι ισλαμοφασίστες σήμερα... Η πατρίδα μας, το έθνος μας είναι η προέκταση της οικογένειάς μας. Δεν μπορεί ν΄ αποτελεί αξία, η βίαιη επιβολή ενός συστήματος χειαραγώγησης της οικογένειας, με φυσική εξόντωση των μελών της που διαφωνούν. Δεν μπορεί η ιδεολογία να είναι πάνω από την ανθρώπινη ζωή.

   Διαγραφή
  4. Δυστυχώς, τα τελευταία χρόνια της μεταπολίτευσης, έχουμε δει πολλούς νεκρούς να πέφτουν χτυπημένοι από "ιδεολόγους" της ευρύτερης αριστεράς. Από τους "ιδεολόγους" της ευρύτερης δεξιάς πλευράς, πόσους νεκρούς έχουμε θρηνήσει, εκτός του Τεμπονέρα που έπεσε νεκρός όχι από όπλο όμως, αλλά σε συμπλοκές...;

   Διαγραφή
  5. Που είναι το δίκαιο λοιπόν. Σ΄ εκείνον που καταφεύεγι στα όπλα για να επιβάλει βίαια = φασιστικά ή σ΄ αυτόν που πολεμά αμυνόμενος στο παράλογο του πρώτου...;

   Να είσαι σίγουρος pane ole, ότι αν τον εθνομηδενισμό τον καλλιεργούσε η Χρυσή Αυγή, με παράλληλες ακτιβιστικές δράσεις υπέρ των λαθρομεταναστών, με την αριστερά να υπερασπίζεται το έθνος, καταγγέλοντας την μεθόδευση για εθνολογική αλλοίωση του πληθυσμού, μέσω της λαθρομετανάστευσης, τότε θα τασσόμουν αυτόματα στην πλευρά της αριστεράς, που θα πολεμούσε για αρχές που συμβαδίζουν με τις δικές μου και τις αρχές της πλειοψηφίας του ελληνικού λαού.

   Αν ήμουν αυτή την στιγμή οργανωμένος σε κάποια από τα κόμματα της αριστεράς, θα έθετα στην ηγεσία θέμα, να πάρει πρωτοβουλίες για την διεξαγωγή δημοψηφίσματος στον ελληνικό λαό για το θέμα της λαθρομετανάστευσης. Φαντάζομαι όμως πως οι ιδεολογικά αγκυλωμένες και σε άλλα κέντρα προσηλωμένες ηγεσίες της αριστεράς, θα με διέγραφαν αυτόματα... Κι όμως το αίτημα για δημοψήφισμα, με τον συνεπακόλουθο σεβασμό και συμμόρφωση του κόμματος στην δημοκρατική πλειοψηφία, είναι μιά βασική αρχή της αληθινής δημοκρατίας...

   Γιατί δεν θέλει τέτοια δημοκρατία η αριστερά...;

   Διαγραφή
  6. το κακο με το δυαδικτιο(σωστος::Το "δυκεο" = δίκαιο (φαντάζομαι))......ειναι οτι δεν υπαρχει τροπος να σου εκφρασω την λυπη που νιοθω ...οταν διαβαζω αυτα που γραφεις...λυπη οχι οργη...ποτε!...αλοι μπορει να χωρατευουν...εγω λυπουμε.........
   κρατα την μελαγχολιασου...για του χρηστου,,,,την κορη...:(

   Διαγραφή
  7. Κι εγώ την ίδια λύπη αισθάνομαι, όταν βλέπω να ξετυλίγεις τ΄ ατελείωτα κι ακαταμάχητα επιχειρήματά σου... Δεν είναι λίγες οι φορές που νοιώθω σαν ιεραπόστολος που ήρθε σε ανθρωποφάγους να διδάξει διάλογο...

   ΥΓ) Ποιός είναι ο Χρήστος και ποιά η κόρη του ;

   Διαγραφή
 32. γ@μημενο **επαγκελματικο**κουκουε...μας εχεις στερησει τους ποιο λαμπρους συντροφους
  αποψη
  θελει @ρχιδι@ να παραμηνεις στο πλευρο του ανθρωπου,,σαν υπαρξη υλικη...+οχι σαν υποσταση....απο την στιγμη που ολα ειναι χωμα!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Και που να δεις πόσα... θέλεις, να παραμείνεις στο πλευρό του έλληνα, αυτές τις δύσκολες ώρες...

   Και λίγες οι κουβέντες για το ΚΚΕ, γιατί θα σε αναλάβει ο mpenoVgeno...

   Διαγραφή