Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012

«Όταν ανέβηκε ο Νίνο στη σκηνή, σηκώθηκε όλο το στάδιο στο πόδι»

Χθες βράδυ γιόρτασε ο Φοίβος. Με εισιτήριο έως και 60 ευρώ! Value for money που γράφει και ο... ελληνολόγος και ελεεινολόγος φίλος μου, ο ατακαδόρος Baddog. Ο Φοίβος μέσα στα 2-3 πρώτα χρόνια τής καριέρας του έγινε πιο γνωστός από τον Λευτέρη Παπαδόπουλο, τον Βίρβο, τον Τσιτσάνη, τον Πάνου και τον Πανούση που χρειάστηκαν μερικές δεκαετίες για να προκόψουν. Ο Φοίβος έχει πετύχει κάτι πολύ μεγάλο: ανέβασε τον Έλληνα (την Ελληνίδα για την ακρίβεια, με το πλαστικοποιημένο πόδι τού καλσόν) στο τραπέζι. Δεν είναι λίγο. Γιατί η κρίση δεν μπόρεσε να ανεβάσει τον ίδιο Έλληνα πιο πάνω από το ύψος του καναπέ του.

Υστερόγραφο: «Όταν ανέβηκε ο Νίνο στη σκηνή, σηκώθηκε όλο το στάδιο στο πόδι», έγραψε από το κινητό του, με μήνυμα που έστειλε θεατής κατά τη διάρκεια της συναυλίας, σε σάιτ. Ανατριχιάσατε;

5 σχόλια:

 1. Αμφισβητώ ζωηρά ότι στο SMS του ο θαυμαστής τού Νίνο έγραψε «Όταν ανέβηκε ο Νίνο στη σκηνή, σηκώθηκε όλο το στάδιο στο πόδι». Με αυτή τη σύνταξη, αυτή την ορθογραφία και αυτή τη στίξη. Τέτοια θαύματα ούτε ο... Γέροντας Παΐσιος!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. To iPhone είχε αυτόματο ορθογράφο και, υποθέτω, αυτόματο επιμελητή κειμένων. Ξέρεις τι διαβολομηχανήματα είναι αυτά;

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Πωπω! Με πιάνεις τελείως αδιάβαστο. Εγώ έχω μείνει στη δική μου την μπουρούχα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με την ευκαιρία, είναι γνωστός ο πόλεμος που έκανες από παλιά στον Νίνο...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 5. Δίκιο έχεις, αλλά με εξωθούσατε κι εσείς, οι ανταγωνιστές. (Μετά πάντως γίναμε φίλοι με τον "πράσινο Νίνο")

  ΑπάντησηΔιαγραφή