Τρίτη, 11 Σεπτεμβρίου 2012

Το μπαλκόνι του παραδείσου

Λακωνικός κόλπος, μια αγαπημένη αγκαλιά που δρόσισε τα καλοκαίρια μου για δυο-τρεις δεκαετίες. Τον επισκέφθηκα ξανά, μετά από χρόνια, για τα «υπόλοιπα» της άδειας και ήταν μια επιστροφή στις Μικρές Ευτυχίες της ζωής που μας έχουν λείψει. Γύρισα με ένα κομμάτι ευφορίας, σαν καύσιμο για να βγάλω τον χειμώνα. Αλλά υποχώρησε όταν έπεσα στη δόση της εφορίας που με περίμενε σπίτι μαζί με τον ηλεκτροφόρο λογαριασμό της ΔΕΗ. Και χάθηκε όταν ξαναείδα στην τηλεόραση τους επιμελείς πιθήκους που μαϊμουδίζουν με την ίδια ευλάβεια μπροστά στα παραγγέλματα των κυρίαρχων ξένων. Τότε με έπιασε η μανία να ξαναγυρίσω στον Κόλπο, σε ένα μέρος που είναι το υπερώο του παραδείσου. Καλώς σας βρήκαμε. Και καλές αντοχές. Κρατήστε τις καλοκαιρινές εικόνες – όσοι τις είχατε. Θα τις χρειαστείτε. Είναι το λίπος της καμήλας για την μακρά πορεία στη μεγάλη περιπέτεια που μας έχουν οδηγήσει – φυσικά και με δική μας ουσιωδέστατη ευθύνη.

37 σχόλια:

 1. Καλά που ήρθετε γιατί γίνεται της που....ας από κάτω!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Καλωσήρθες πίσω σκληρόσκυλο.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λήσταρχος Νταβέλης11 Σεπτεμβρίου 2012 - 2:01 μ.μ.

   Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

   Διαγραφή
  2. Καλώς σας βρήκε, mpeno. Με μεγάλη μου χαρά.

   Διαγραφή
 3. Λακωνικός... ο προορισμός του harddog, αλλά διόλου λακωνικοί οι από κάτω...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 4. Με κάλυψε η τοποθέτηση του Λήσταρχου.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λήσταρχος Νταβέλης11 Σεπτεμβρίου 2012 - 3:49 μ.μ.

   Καποιος σφετερίζεται το όνομα "Λήσταρχος Νταβέλης". Δεν είναι δική μου η ανάρτηση περί σκληρών

   Διαγραφή
 5. ο ελληνας ειναι...το συνιθηζει...οταν στριμοχνεται

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λάμπρο κουραδόβλαχε άσε τα σάπια. Τα έχεις ξανακάνει αυτά. Και σταμάτα να παριστάνεις τον ανορθόγραφο παλιογαμιόλη.

   Διαγραφή
 6. μα σε παρακαλω τωρα...μην χεστουμε...ο ελλην ειναι ...πες +σει ρε ντογκι....βγαλε τα αη πι εμια στη φορα λαιμαιιιιιιι :Ρ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 7. Τον τελευταίο καιρό, οι ρατσιστικές επιθέσεις έχουν ενταθεί βάση σχεδίου της ναζιστικής συμμορίας-κόμματος, με στοχευμένες επιθέσεις ενάντια σε χώρους μουσουλμανικής λατρείας σε πολλές περιοχές της Αθήνας, ενόψει της γιορτής του ραμαζανιού. Σκοπεύοντας να κάνουν πιο ηχηρή έτσι την ρατσιστική τους καμπάνια, με απώτερο στόχο να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο από την οικονομική αφαίμαξη και το ξεπούλημα όλων των δημόσιων επικερδών επιχειρήσεων. Πάντοτε το παρακράτος "δούλευε" σε εντεταλμένη υπηρεσία του επίσημου κράτους, όπως και τώρα, για την καταδυνάστευση του λαού.

  Συνένοχοι στις δολοφονικές ρατσιστικές επιθέσεις και πογκρόμ, η "επίσημη πολιτεία", δήμοι, αστυνομία και ΜΜΕ τις οποίες και πριμοδοτούν.

  Η ασυλία αυτών που ψήφισαν και όσων πριμοδοτούν και στηρίζουν το παρακράτος των ναζί, κάπου εδώ τελειώνει. Η πηγάδα του Μελιγαλά δείχνει το δρόμο. Τα εγγόνια των γερμανοτσολιάδων, των συνεργατών των γερμανών ναζί, θα έχουν την ίδια ακριβώς κατάληξη με τους προγόνους τους.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 8. Οι εργάτες μετανάστες είναι τα αδέρφια μας. Μαζί θα εφορμήσουμε να παρουμε την εξουσία και τότε θα ανοίξει και πάλι η πηγάδα του Μελιγαλά να υποδεχθεί όλα τα φασισταριά.

  Ο σχηματισμός από τους εργάτες και τα αδέρφια μας τους μετανάστες των δικών τους οργάνων εξουσίας και δράσης, των σοβιέτ, συνεπάγεται την κατάλυση και διάλυση του κράτους. Το συνδικάτο ως μια πολύ νεότερη, σύγχρονη, αυτοδημιούργητη μορφή οργάνωσης θα διατηρηθεί πολύ περισσότερο [από το κράτος], καθώς ριζώνει στη ζωντανή παράδοση εμπειρικών σχέσεων, και κατά συνέπεια, όταν αποκαθαρθεί από τις κρατικο-δημοκρατικές αυταπάτες, θα έχει μια θέση στην κοσμοαντίληψη του προλεταριάτου. Όπως τα συνδικάτα, ως προϊόντα της δημιουργικής του δραστηριότητας, προέκυψαν από το ίδιο το προλεταριάτο, έτσι και τα νέα μορφώματα πρέπει να ιδωθούν ως απόπειρες προσαρμογής στις εκάστοτε νέες συνθήκες. Ακολουθώντας τη διαδικασία της επανάστασης, νέες μορφές αγώνα και οργάνωσης θαδημιουργούνται και θα μετασχηματίζονται αδιάκοπα κατά το πρότυπο των σοβιέτ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λήσταρχος Νταβέλης11 Σεπτεμβρίου 2012 - 6:05 μ.μ.

   Χωράνε όλοι στην πηγάδα;

   Διαγραφή
  2. +τωρα θα γελαμαι με το μπενω...+τις μλκιες του....... Χαχαχχαχαχαα...........ρε ντογκι....βγαλε τα αη πι εμια στη φορα λαιμαιιιιιιι :Ρ

   Διαγραφή
 9. @ Λήσταρχε σε πιστεύω ότι η ανάρτηση που κατάγγειλες ως σφετερισμό του nick σου δεν είναι δική σου. Υπάρχει διαφορά και στον γραφικό χαρακτήρα...

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Λήσταρχος Νταβέλης11 Σεπτεμβρίου 2012 - 6:33 μ.μ.

   Κι επειδή κάποιος εξακολουθεί να σφετερίζεται... ως ''Λήσταρχος Νταβέλης'' (''Χωράνε όλοι στην Πηγάδα'') θα τον παρακαλέσω να το σταματήσει. Μπορεί αυτά που θέλει να πει να τα εκφράσει με δικό του nickname. Κανείς δεν τον εμποδίζει.

   Διαγραφή
  2. Να κλέψω την εικόνα και το ψευδώνυμο του Κάρνικ για να ψαρώσω κόσμο ή βαριέμαι; Βαριέμαι...

   Αλλά τόσα σας λένε οι ινστρούχτορες να κάνετε και τόσα κάνετε. Σφετερίζεστε ονόματα και χτυπάτε το δημοκρατικό blog... που είχε μαζέψει φασίτες αλλά εξακολουθούσε να είναι δημοκρατικό.

   Συμβουλή : όταν γράφετε σαν κι εμένα προσπαθήστε να γράφετε με 3 τελείες και με άνω και κάτω τελείες, τα συνηθίζω. Όταν γράφετε σαν το Λήσταρχο Νταβέλη μην μπαίνετε στον κόπο να αναπτύξετε μεγάλες παραγράφους γιατί ο ίδιος, όπως απέδειξε κι ο μέντορας, δεν έχει τέτοιες ικανότητες.

   Διαγραφή
  3. Α, και κάτι ακόμα . Δεν υπάρχουνε σκληρά και μαλακά ναρκωτικά. Το λέει κι η Αλέκα...

   Διαγραφή
  4. εγω τη φτεω ....κλαψ
   δηλαδη ντογκι...ο τρολοπανε ολε..ειμαι'γω;; :(
   ......καλοσωρισες ντογκι. :)

   Διαγραφή
 10. Αυτή η ανοησία με τον "σφετερισμό" των ψευδώνυμων γινόταν και παλιά, στον sportdog. Και προκαλούσε μεγάλη σύγχυση. Υποθέτω ότι από εκείνη την παλιά παρέα προέρχεται κι αυτός που χρησιμοποιεί άλλων ψευδώνυμα. Τον παρακαλώ θερμά να το σταματήσει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 11. δλδης.....αν ειξεραι τη σημασια του **λαιμαι***....τσ τσ τσ...που σε μπλεξαμε ρε ντογκι χαχαχαχα
  δμσθ λαιμεεεεεεεεε χαχααχαχααχχχαχχαχα
  χωρις κεφαλαιο χι χαζουλι

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 12. λυπαμε πολη....ξενια καλογεροπουλου!!!+αφτο τρολ ειναι χχαχα :Ρ
  αφτο πρεπει να το δει ο μητς....μονο αυτος ξερει χαχαχαχα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Ο πριτς κι ο νιαου ξερουν καλυτερα. Xoxoxoxo!!!!!

   Διαγραφή
  2. ρε φουστη....τον εξερεις τον μητσ ρε + μυλας;;
   εχει χαρη που η παρεα σας ψυλοβαρεθηκε...αλιος θα ειμασταν βιετναμ εδω μεσα
   το χεις καταλαβει οτι το μπλοκ...δεν εχει μαυρη με χρυσα γραματα αποχρωση;;;

   Διαγραφή
 13. Να κλέψω την εικόνα και το ψευδώνυμο του Κάρνικ για να ψαρώσω κόσμο ή βαριέμαι; Βαριέμαι...!!!!-------->>>>> ρε τραχανοπλαγια εσυ εισαι πισο απο αφτα :Ρ Χοριο που φενετε κολαουζο δε θελη.............Χαχχαχαχαχχαα

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 14. Εντυπωσιακο!!!!! Ο μπενοβγενο ξερει ολα τα χαρακτηριστικα της γραφης του λησταρχου !!!! Αρα : εχουμε 2 μαλλον που παιζουν.
  μπενοβγενο=λησταρχος!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 15. "Στου κουφού την πόρτα... πάρτο αβγό και κούρευτο"!!!
  "Tα ίδια Παντελάκη μου.... τα ίδια Παντελή μου"!!!!!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 16. http://www.defencenet.gr/defence/index.php?option=com_content&task=view&id=53895&Itemid=85

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 17. ''Λαγκαδάς: Δολοφονία 17χρονου Πομάκου και 16χρονης Βορειοηπειρώτισσας από 5 αλλοδαπούς γύφτους μουσουλμάνους''. Είναι Ελληνες πολίτες ο Πομάκος και η Βορειοηπειρώτισσα, αλλά όχι οι μουσουλμάνοι τσιγγάνοι... Χαχαχα!

  ΑπάντησηΔιαγραφή
  Απαντήσεις
  1. Παρεξηγηθηκες που εισαι γυφτος και δεν σε υπολογισαν για ελληνα?

   Διαγραφή
  2. @antifa-φουτη αν θελεις να βριζεις και να αποκαλεις γυφτους τους αλλους υπαρχει και το τουιτα του Κασιδιαρη και δεν μας απαντησες πως εισαι τοσο σιγουρος για το αρχαιοελληνικο σου αιμα. Σε ξαναρωτησα πως ξερεις αν η γιαγια σου δεν εχει πηφηχτει με βουλγαρο, τουρκο ή Γερμανό

   Διαγραφή
  3. @antifa: Απο ποτε εγινε βρισια ο γυφτος? Προερχεται απο του αιγυπτιος. Ειναι οι απογονοι του στρατου του Ιμπραημ. Καμια σχεση με ρομα. Λεκτικα επικρατησε αιγυφτιος>γυφτιος>γυφτος. Οι βρισιες των αλλων που βλεπω εδω δεν σε ενοχλησαν?

   Διαγραφή
  4. Απαντω στις βρισιες που με αφορουν για τιςαλλες ας απανησουν οι θιγόμενοι. Ευχαριστω για τα μαθηματα ετυμολογιας, αν και λειψα. Καλη η προσπαθεια να με πεισεις οτι δεν ειναι βρισια αλλα για Κασιδιαρης εχεις δρομο ακομη. Για τον Ιμπραημ ας μη κουβεντιασουμε. Θα παει το θεμα πάλι στην επιμειξια και βλεπω ότι το αποφευγεις συστηματικα, χθες με αμοκ για σπερματα και ημερα με γυφτους

   Διαγραφή
  5. @ antifa: Εμπεδωσα καλα το πνευμα των σχολιων της καθε ημερας. Η 1η ηταν βρισιες & σπερματα κι η 2η με γυφτους. Κι αλλοι κανουν τα ιδια. Εμενα βρηκες? Πολυ προσωπικα το πηρες. Δεν πας καλυτερα σε καποιο ψυχιατρο να σε δει?

   Διαγραφή
 18. Η μαρτυρία μου Γεια σε όλους. Είμαι εδώ για να καταθέσω πώς πήρα το δάνειο μου από τον κ. Μπέντζαμιν αφού υπέβαλα αίτηση αρκετές φορές από διάφορους δανειστές δανείων που υποσχέθηκαν να βοηθήσουν, αλλά δεν μου έδωσαν ποτέ το δάνειο. Μέχρι που ένας φίλος μου με εισήγαγε στον κ. Benjamin Lee υποσχέθηκε να με βοηθήσει και πράγματι το έκανε όπως υποσχέθηκε χωρίς καμία καθυστέρηση. Ποτέ δεν πίστευα ότι υπάρχουν ακόμα αξιόπιστοι δανειστές δανείων μέχρι που συνάντησα τον κ. Benjamin Lee, ο οποίος πράγματι βοήθησε το δάνειο και άλλαξε την πεποίθησή μου. Δεν ξέρω αν χρειάζεστε με κανέναν τρόπο ένα γνήσιο και επείγον δάνειο, Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον κ. Benjamin μέσω του WhatsApp +1-989-394-3740 και το email του: 247officedept@gmail.com ευχαριστώ.

  ΑπάντησηΔιαγραφή