Δευτέρα, 23 Απριλίου 2012

Σίγησε ο Flash…

Ο Flash FM, ένας από τους παλαιότερους σταθμούς της ιδιωτικής ραδιοφωνίας, σήμερα σίγησε. Ο διευθυντής του σταθμού Ηλίας Παπανικολόπουλος συγκέντρωσε τους εργαζόμενους και τους μετέφερε την απόφαση του ιδιοκτήτη του Flash Πέτρου Κυριακίδη να αναστείλει τη λειτουργία του. +/- Δείτε περισσότερα
Είναι άγνωστο αν η απόφαση ελήφθη για λόγους τακτικής, ως αντιπερισπασμό στην απεργία των τεχνικών, ή εκφράζει την πρόθεση του Κυριακίδη να κλείσει τον σταθμό στον οποίο τον τελευταίο χρόνο έχουν γίνει αλλεπάλληλες απολύσεις.

Το πρωί σήμερα επιχειρήθηκε να αντικατασταθούν οι απεργοί τεχνικοί με άλλους (ο σταθμός μετέδιδε μόνο προγράμματα με μουσική λίστα), αλλά υπήρξαν άμεσες αντιδράσεις και το εγχείρημα απέτυχε. Η ΕΣΗΕΑ συνέστησε  στους δημοσιογράφους να μην εγκαταλείψουν τα γραφεία τους, όπως είχε ζητηθεί από τη διεύθυνση.

Σημειωτέον ότι το πρωί σε πόρταλ συμφερόντων Κυριακίδη είχε αναρτηθεί η ανακοίνωση που ακολουθεί:

 «Ο Flash 96 ενημερώνει τους ακροατές του ότι θα είναι στην πρώτη γραμμή της ενημέρωσης και σε αυτήν την κρίσιμη στιγμή στην οποία βρίσκεται η χώρα και ότι, παρά τις συντονισμένες μεθοδεύσεις που επιχειρούν την φίμωση του, θα συνεχίσει να αγωνίζεται χωρίς διακοπή για την πιο έγκυρη, άμεση, και αληθινή πληροφόρηση του κοινού».