Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012

«Συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους» (Επιλογές απ' το fb)


Mpeno Vgeno ** Σκυλοπαρέα (Ψυχιατρική πτέρυγα φίλων του παλιού Sportdog)

Επίθεση εναντίον του Αλέξη Τσίπρα αλλά και του Μανώλη Γλέζου, εξαπέλυσε μέσα από το σάιτ της η «Χρυσή Αυγή». Αφορμή στάθηκε η συνέντευξη του πρόεδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όταν ρωτήθηκε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αν θα συνομιλούσε με τη «Χρυσή Αυγή» είπε: +/- Δείτε περισσότερα

«Δεν συνηθίζω να ανταλλάσσω συνταγές μαγειρικής με ανθρωποφάγους». Αυτό στάθηκε αφορμή για να δεχτεί απάντηση-επίθεση μέσω της ηλεκτρονικής σελίδας των χρυσαυγιτών, όχι μόνο αυτός αλλά και ο Μανώλης Γλέζος. Μεταξύ άλλων αφού χαρακτηρίζουν τον Τσίπρα «νεοκομμουνιστή» και «νερόβραστο» οι ηγετικοί εγκέφαλοι της Χρυσής Αυγής γράφουν: «Του οφείλουμε συνεπώς την απάντηση, που η έλλειψη δημοσίου βήματος, μας στερεί τη δυνατότητα να του τη δώσουμε κατά πρόσωπο, όπως του αξίζει: Καίτοι μη βρώσιμος, ως νερόβραστος, ο νεοκομμουνιστής Τσίπρας έχει δίκιο να μας φοβάται. Διότι πολύ σύντομα, του υποσχόμαστε ότι εντός βουλής θα τον κάνουμε με τα κρεμμυδάκια». Η επίθεση τους αφορά και το πρόσωπο του Μανώλη Γλέζου, του ανθρώπου που κατέβασε τη ναζιστική σημαία από την Ακρόπολη: «Και αυτόν και τους ομοίους του και το ίνδαλμά του, τον κρονόληρο (σ.σ ξεκουτιάρης γέρος) Μανόλη Γλέζο, εμετικό υμνητή του τυράννου των Ελλήνων βορειοηπειρωτών Εμβέρ Χότζα, που εβδομήντα χρόνια τώρα εμπαίζει τον ελληνικό λαό με την δήθεν αντιστασιακή παραμύθα του».

2 σχόλια:

  1. Για να κατανοήσουμε το μέγεθος της πνευματικής μας αφασίας, δεν έχουμε παρά ν΄ ακούσουμε τον Δημήτρη Λιαντίνη, στην αναφορά του για την αναμνηστική πλακέτα της πράξης των Γλέζου και Σιάντου στην Ακρόπολη.

    Ακούστε τον προσεκτικά εδώ...

    http://www.youtube.com/watch?v=ESwyPoO6Ur4

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. σαν πολυ δεν ασχολειστε με την εν'λογο ''οργανωση''...λεω 'γω τωρα!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή