Τρίτη, 12 Απριλίου 2011

Να κάνει ο Πηλαδάκης την απόσταση

ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ vissini coursaros. Ζώντας μακριά από την Λάρισα δε γνωρίζετε πράγματα και καταστάσεις που συμβαίνουν εδώ. Δυστυχώς η ομάδα δεν διοικείται από την Αθήνα και στους οργανωμένους δεν λες «σας άφησα να κρεμάσετε τα πανιά». Όταν εκείνοι έκαναν συλλαλητήρια για το γήπεδο της ΑΕΛ ήταν καλά;
+/- Δείτε περισσότεραΤώρα που το γήπεδο τελικά είναι του Πηλαδάκη μας αφήνει να κρεμάσουμε πανιά; Πώς θα γεφυρωθεί αυτό; Όταν όλοι μας αγοράζαμε διαρκείας και μας την έλεγε και από πάνω είναι καλά; Τώρα έκανε κλειστεί συνέντευξη, με συνοδεία χειροκροτητές και θα περάσει έτσι;

Είναι πολλά αυτά που μας ενώνουν, αλλά έχουμε πράγματα που μας χωρίζουν. Και αυτή την απόσταση πρέπει να την κάνει ο Πηλαδάκης. Αρκετή ανοχή επιδείξαμε. Τέλος τα ψέματα.

vissini coursaros

2 σχόλια:

 1. Φίλε τί του καταλογίζεις του Πηλαδάκη; Ότι διοικούσε την ομάδα από απόσταση; Αυτό γινόταν και τα πρώτα χρόνια. Το μεγάλο του λάθος ήταν ότι τα τελευταία χρόνια δεν υπήρξε κάποιος γνώστης να κάνει επιλέξει παίκτες και όλα γινόταν στου κασίδη το κεφάλι, και κάνανε παιχνίδι οι μάνατζερ.
  Αλλά και πάλι όταν γίνονταν οι μεταγραφές βιτρίνας το καλοκαίρι, όλοι σε ένα βαθμό πανηγυρίζαμε.
  Και να πω και κάτι ακόμα. Καμιά φορά όταν είσαι σε απόσταση, βοηθάει να βλέπεις τα πράγματα με μεγαλύτερη διαυγεια. Μπορεί να χάνεις σε άμεση γνώση της επικαιρότητας και παραλειπόμενα, αλλά κερδίζεις στο ότι αποφεύγεις να αναλώνεσαι στις καθημερινές τριβές και γκρίνιες και εστιάζεις στα πιό ουσιαστικά.

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Δεν νομίζω ότι η εξ Αθηνών διοίκηση είναι αυτή που έφταιξε. Συμφωνώ απόλυτα με την τελευταία φράση του nictor-α.
  Σίγουρα έγιναν λάθη, τα οποία όμως θεωρώ αναπόφευκτα, αφού φαίνεται ότι πρωτεύων στόχος ήταν η κατασκευή του γηπέδου.
  Πίστεψέ με, η ενασχόληση με την κατασκευή γηπέδου δεν είναι καθόλου εύκολο πράγμα και στερεί πάρα πολλή ενέργεια από άλλες δραστηριότητες.
  Προσωπικά πιστεύω πως η Λάρισα θα κάνει έναν υγιεινό περίπατο στην Β΄ εθνική και του χρόνου θα είναι ανάμεσα στους μεγάλους, όπως πραγματικά της αξίζει.

  ΑπάντησηΔιαγραφή