Δευτέρα, 6 Ιουλίου 2020

«Εδώ σ' έχω Μαράκι!»

(...) Ακριβώς: η βλακεία είναι ανίκητη, κι αυτό τεκμαίρεται κάτι παραπάνω από επαρκώς από τα όσα ζούμε το τελευταίο τετράμηνο στην Ευρώπη με την πανδημία του κορωνοϊού.

Οι «αντιφρονούντες», όσοι δεν πιστεύουν δηλαδή πως υπάρχει Covid-19, σε μία έκρηξη εξυπνάδας που δεν άφησε ανεπηρέαστα τα περισσότερα εγκεφαλικά τους κύτταρα, βάφτισαν τον κορωνοϊό «κοροϊδοϊό», υπαινισσόμενοι πως τα πάντα αποτελούν ένα εύθρυπτο κατασκεύασμα «των κυβερνήσεων», που μας κοροϊδεύουν απροκάλυπτα μέσα στα μούτρα μας.

Μάλιστα, το Μαράκι από τον δύσοσμο Εύοσμο Θεσσαλονίκης το πήγε ένα βήμα παραπέρα, ξεσκεπάζοντας το υποχθόνιο σχέδιο του Μπιλ Γκέιτς. Ο Μπιλ ο Γκέιτς, λέει, μέσω των 5G που έρχονται οσονούπω και στη χώρα μας, έχει ως όνειρο ζωής να περάσει το τσιπάκι που θα βαφτιστεί «εμβόλιο» κατά του ιού και έτσι θα μπορεί να ελέγχει τους πάντες.

Γιατί, σκεφτείτε το: αν δε μοχθήσει ο τρισεκατομμυριούχος Μπιλ Γκέιτς για το πώς θα καταφέρει, επιτέλους, να ελέγξει το Μαράκι των 987 check ins ημερησίως στα social media, ποιος θα το κάνει; Παράλογο; Δεν απαντάει, άρα λογικό. Σωστά; (...)

(...) Το όλο πράγμα έχει φτάσει σε τέτοια παρανοϊκά επίπεδα που όσοι τηρούν τα μέτρα υγιεινής και φοράνε, φερ’ ειπείν, τη μάσκα τους αντιμετωπίζονται από την πλειονότητα σαν άφρονες λεπροί, που το ‘χουν χάσει οι δόλιοι και τρώνε αμάσητα τα ψέματα που τους πλασάρονται (...)

** Αποσπάσματα από το θέμα του Δημήτρη Πετρίδη στο menshouse.gr, με τίτλο Κορωνοϊός: «Η δικτατορία των ηλιθίων  συνεχίζεται». Ολόκληρο εδώ.