Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου 2019

Πήγε ξανά στο Open! Θερμό εγκώμιο για τον Σωκράτη Κόκκαλη

Πηγαίνοντας ενάντια στον θόρυβο που προκλήθηκε από την προηγούμενη εμφάνισή του σε εκπομπή του Open (και τη συνακόλουθη διαγραφή του από τους παλαίμαχους του Ολυμπιακού), ο Τάσος Μητρόπουλος εμφανίστηκε πάλι στην
εκπομπή Total Football για να σχολιάσει, ως φιλοξενούμενος, την επικαιρότητα της χθεσινής Κυριακής. Και, αφορμής δοθείσης, δεν παρέλειψε να αναφερθεί σε όσα προηγήθηκαν σε βάρος του, υπογραμμίζοντας την αγάπη του για τον Ολυμπιακό. «Όταν πεθάνω, εγώ θα είμαι από πάνω να βλέπω τον Ολυμπιακό», είπε και συμπλήρωσε ότι έχει ζητήσει συγγνώμη για τα λάθη που έχει κάνει (προφανώς αναφερόταν στο γεγονός ότι φόρεσε τις φανέλες μεγάλων αντιπάλων του Ολυμπιακού), ενώ κατήγγειλε ότι καθυβρίζεται αυτός και η οικογένειά του και προχώρησε σε μηνύσεις.

Για Κόκκαλη

Αίσθηση προκαλεί, η πολύ θερμή αναφορά του στον προηγούμενο ιδιοκτήτη και πρόεδρο του Ολυμπιακού, χαρακτηρίζοντάς τον «μεγαλύτερο πρόεδρο»που πέρασε από την ομάδα». Είπε συγκεκριμένα: «Θέλω να παρακαλέσω τους παλαιμάχους για ένα θέμα που θα είναι μαύρη σελίδα στον Ολυμπιακό. Έχει να κάνει για τη μη μίσθωση της σουίτας της οικογένειας Κόκκαλη, τον άνθρωπο που πήρε έναν Ολυμπιακό διαλυμένο, χρεωμένο, ανυπόληπτο, έφτιαξε το όνειρο εκατομμυρίων Ολυμπιακών που λέγεται γήπεδο Καραϊσκάκη, έφτιαξε προπονητικό κέντρο ευρωπαϊκών προδιαγραφών, έβαλε τις βάσεις σε Ερασιτέχνη και μπάσκετ και αυτός ο άνθρωπος και η οικογένειά του δεν μπορούν να πάνε στο γήπεδο. Παρακαλώ τους παλαιμάχους να πάρουν θέση γιατί για εμένα ο Σωκράτης Κόκκαλης είναι και θα είναι ο μεγαλύτερος πρόεδρος που πέρασε από τον Ολυμπιακό»