Δευτέρα, 12 Αυγούστου 2019

Το κόκκινο σερί της Real News

Οι συνεντεύξεις με ποδοσφαιριστές μεγάλων ομάδων –και ιδιαίτερα πρώτων ονομάτων– δεν είναι ο ευκολότερος στόχος για ένα δημοσιογραφικό Μέσο, πολύ περισσότερο με ποδοσφαιριστές-αστέρια του Ολυμπιακού που μιλάνε
λίγο και σπάνια. Αλλά η Real News είχε μια εντυπωσιακή συνέχεια λίγο πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος και ενώ ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην ευρωπαϊκή του πορεία προς τον μεγάλο του στόχο: την πρόκρισή στους ομίλους του Τσάμπιονς Λιγκ. Σε διάστημα περίπου 20 ημερών και, ειδικότερα στις τρεις από τις τέσσερις τελευταίες Κυριακές, είχε συνεντεύξεις με ισάριθμα πρωτοκλασάτα ονόματα των ερυθρολεύκων: Σεμέδο στις 21 Ιουλίου, Ποντένσε στις 4 Αυγούστου και Γκερέρο την προηγούμενη Κυριακή, 11 Αυγούστου.

Το λες και σερί επιτυχιών, έστω κι αν υπάρχει μια «κενή» Κυριακή, η 28η Ιουλίου, χωρίς συνέντευξη ή αποκλειστικές δηλώσεις ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού που δείχνουν να προτιμούν τον δημοσιογραφικό Όμιλο που προτίμησε για να μιλήσει μετά από χρόνια ο ηγέτης τους. Θυμίζουμε ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης έδωσε συνέντευξη στον Νίκο Χατζηνικολάου για τον Real fm τον περασμένο Απρίλιο και μεταξύ πολλών άλλων δήλωσε ότι από τον Σύριζα του είχαν ζητήσει να δανείσει τον Καλογρίτσα προκειμένου να καλύψει την πρώτη δόση για τις τηλεοπτικές άδειες.