Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2019

Η νέα εποχή των τηλεοπτικών μεταδόσεων, ο ΠΑΟΚ, η Nova κι η ΕΡΤ

Με κίνηση-ματ ο ΠΑΟΚ μπαίνει σε νέα εποχή των τηλεοπτικών μεταδόσεων των αγώνων του, αφού ανακοίνωσε χθες επίσημα πως ο αγώνας με τον Παναιτωλικό (Κυριακή, 20.00) θα μεταδοθεί από το PAOK TV, ιντερνετικά σε όλο τον κόσμο και
μέσω Pay Per View!
Το κόστος για τους συνδρομητές που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν τον αγώνα είναι 4,99 ευρώ και είναι ανοιχτό το κανάλι για έναν υπολογιστή, όχι για παραπάνω!
Η κίνηση αυτή ήρθε ως φυσική συνέπεια της απαράδεκτης και «περίεργης» στάσης, όπως αναφέρεται από τους Ασπρόμαυρους, τόσο του συνδρομητικού καναλιού της Nova όσο και της ΕΡΤ, αφού το μεν πρώτο κανάλι έκανε προσφορά που δεν μπήκε καν να συζητήσει ο νταμπλούχος Ελλάδας (4 εκατ. ευρώ και ανάλογα με τις επιτυχίες να φτάνει τα 4,5 εκατ. ευρώ), τη στιγμή που άλλες ομάδες με μικρότερες επιτυχίες πέρσι παίρνουν 5,2 εκατ. ευρώ. Η δε ΕΡΤ ούτε καν κατέθεσε πρόταση!
Ύστερα από αυτά, ο ίδιος ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να μεταδοθεί ο αγώνας με τον Παναιτωλικό από το PAOK TV και ο γιος του Γιώργος έστειλε μήνυμα στα κανάλια: «Τα highlights των αγώνων πληρώνονται μετρητοίς», κάτι που σημαίνει ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα επιτρέψει να μπουν μέσα οι κάμερες Nova και ΕΡΤ αν δεν πληρώσουν για τα στιγμιότυπα του αγώνα.

** Από το ρεπορτάζ του Νίκου Πετρουλάκη στη Live Sport