Παρασκευή, 30 Αυγούστου 2019

Νέα φραστική επίθεση του Λάκη Γαβαλά κατά δημοσιογράφου

Ο Λάκης Γαβαλάς στρέφεται κατά του δημοσιογράφου Φρίξου Δρακοντίδη, εναντίον του οποίου και παλαιότερα έχει επιτεθεί φραστικά, ενώ και ο Δρακοντίδης δεν αφήνει αναπάντητες τις επιθέσεις -συνήθως με νεότερα
συμπληρωματικά ρεπορτάζ. Αφορμή της νέας κόντρας υπήρξε το ρεπορτάζ του Φ.Δ. στο Πρώτο Θέμα σχετικά με την ενοικίαση της βίλας του Λ.Γ. στη Μύκονο, και την επιχείρηση «Χουανίτα Ντολόρες» κατά την οποία υπάλληλοι της Ανεξάρτητες Αρχής Δημοσίων Εσόδων, προσποιούμενοι τους Ισπανούς τουρίστες, ερεύνησαν αν, και πώς, η εμπορική αξιοποίηση της βίλας έχει δηλωθεί στην εφορία.

Ο Λάκης Γαβαλάς χρησιμοποίησε στην ανάρτησή του στο fb σκληρές εκφράσεις, όπως «υποκείμενο» και «γελοίος», ενώ έκανε λόγο για την προσφορά του στη χώρα, η οποία είναι τέτοια ώστε θα έπρεπε «να έχει μαρμαρώσει όπως οι Καρυάτιδες». Ακόμη, αναφέρει ότι είναι «ένα άτομο που ανήκει στο Σύμπαν και στο πεζοδρόμιο», αλλά πάνω απ' όλα, όπως λέει, υπηρετεί το γκλάμουρ που τόσο αγαπά. Το ρεπορτάζ-απάντηση του Φρίξου Δρακοντίδη στο σάιτ του Πρώτου Θέματος θα το βρείτε εδώ.