Τετάρτη, 3 Ιουλίου 2019

Δημοσιογραφικός καυγάς στον Real

«ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ, ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΤΕ» - «ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ»

Με τις συχνές διακοπές των εκπομπών τους για να μιλήσουν με υποψήφιους –όπως υποχρεώνονται από τον νόμο–, τα γενικού περιεχομένου ραδιοφωνικά κανάλια χάνουν ακροατές. Πολύς κόσμος μόλις αναγγέλλεται προεκλογική συνέντευξη, το γυρίζουν σε μουσικούς σταθμούς. Μιλάμε για χοντρή διαρροή.
** Δεν ξέρω τι κάνουν οι ακροατές (αν μένουν ή φεύγουν) με τον Μπογδάνο
που έχει πολλή πλούσια παρουσίαση –ίσως από τις μεγαλύτερες μεταξύ όλων των υποψηφίων– γιατί, όπως και να το κάνουμε, ένας αναδυόμενος Άδωνις σου προκαλεί την περιέργεια να τον ακούσεις. Έχει κι εκείνη τη φοβερά απρόβλεπτη ατάκα (όπως το «Λευτεριά στην Α΄ Αθήνας!» που προκάλεσε την απορία του του Χατζηνικολάου) που σε κάνει να κρέμεσαι από το στόμα του να την ακούσεις.
** Πολύ συχνή είναι η παρουσία του Κωνσταντίνου Μπογδάνου σε εκπομπές του Χατζηνικολάου ή, γενικότερα, στον σταθμό του –κι ας του βγαίνει επιτιμητικά ο εκδότης, ίσως λόγω μιας παλιάς τους κόντρας που δεν είναι της παρούσης. Το πρωί της Τρίτης ο υποψήφιος ΞΑΝΑπαρουσιάστηκε από τον Real, αυτή τη φορά στην εκπομπή των Καμπουράκη-Κατσίμη.
** Ο Real  έχει ώρες ώρες μια (συντεχνιακή;) προτίμηση  σε δημοσιογράφους. Την Τρίτη από τις 9 περίπου έως τις 11 και κάτι παρουσίασε τέσσερις: Μπογδάνος, Βούλτεψη, Χριστοφορίδης, Γκιουλέκας
** Για λίγο άκουσα τον (δημοσιογραφικό!) καυγά Βούλτεψη-Χριστοφορίδη και δεν υποφερόταν: χαμηλά, πολύ χαμηλά το επίπεδο. Η μία μιλούσε πάνω στον άλλον και αντίστροφα. Ο Χατζηνικολάου απείλησε 3-4 φορές να διακόψει. Η Σοφία Βούλτεψη κατηγόρησε τον συνομιλητή της ότι δεν είναι δημοσιογράφος!  «Δεν θέλετε να μιλήσετε, θέλετε να ουρλιάζετε» της είπε εκείνος. Δεν καταλάβαινες τίποτα. Για συζήτηση-μπάχαλο έκανε λόγο ο παρουσιαστής. «Παλαιού τύπου αντιπαράθεση, θύμισε δεκαετία του ΄80», είπε.  Περιμένουν να κερδίσουν ψήφους μετά από τέτοιες συμπεριφορές στον δημόσιο λόγο;
** Η υπαναχώρηση του Τσίπρα με το εμπάργκο στον Σκάι είναι θρίαμβος του Φαλήρου. Να τα λέμε αυτά. Άσχετα με τις εντυπώσεις που δημιουργήθηκαν, θετικές ή αρνητικές.

ΔΗΛΩΣΤΕ ΕΔΩ «Μου αρέσει», αν πράγματι σας αρέσει το μπλογκ του Harddog και θέλετε να βλέπετε κάποιες από τις αναρτήσεις του στον λογαριασμό σας.