Δευτέρα, 3 Ιουνίου 2019

Βαρεμένος στον Χατζηνικολάου: Δίνουν… υπνοστεντόν στον Άδωνη

ΠΩΣ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕ Ο (ΗΠΙΟΣ!) ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ –ΤΟ ΜΕΙΔΙΑΜΑ ΤΟΥ ΒΟΡΙΔΗ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ... ΔΟΣΗ – ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΣΕ ΑΝΤΕΝΑ ΚΑΙ OPEN

Δίνουν βάλιουμ και υπνοστεντόν στον Άδωνη Γεωργιάδη για να κρατιέται ήρεμος, δεν ξέρω αν το κάνουν και με τον Βορίδη! Το ανέφερε ο Γιώργος Βαρεμένος στο πρώτο πάνελ του Αντένα αφότου έκλεισαν οι κάλπες. Το είπε αστεία ή
σοβαρά – προφανώς αστεία, αν κρίνουμε συνολικά τον τρόπο που μίλησε, αλλά δεν λέγονται αυτά δημοσίως, δεν είναι πλάκα δηλαδή, ιδιαίτερα αν θέλεις να ανατρέψεις τις εντυπώσεις από ένα συντριπτικό εκλογικό αποτέλεσμα και ένα μέρος της αποτυχίας οφείλεται στον ακραίο –τύπου Πολάκη– λόγο. Ο Μάκης Βορίδης, που ήταν παρών, παρέκαμψε το «αστείο» μειδιώντας και χωρίς να απαντήσει ουσιαστικά. Άλλωστε, όπως είπε ο Βαρεμένος, με τον Βορίδη η συζήτησή τους γίνεται βάσει επιχειρημάτων. Κι εκεί αντέδρασε (ελαφρώς καθυστερημένα) ο Χατζηνικολάου λέγοντας ότι τα περί φαρμάκων δεν είναι επιχείρημα.

Την ίδια ώρα –ή λίγο αργότερα– ο Γεωργιάδης επιβεβαίωνε τα περί ήρεμης συμπεριφοράς (προφανώς με «φάρμακο» την κομματική τακτική προς την κατεύθυνση των ήρεμων τόνων) εμφανιζόμενος στο πάνελ της ΕΡΤ.  Για τα δεδομένα του Άδωνη η εμφάνισή του ήταν ήρεμη και μόνο κατά διαστήματα ύψωνε τον τόνο –ήταν ψηλότερα από τους άλλους, αλλά πολύ χαμηλότερα από τα δικά του στάνταρτ.

Στον open ενώπιος ενωπίω 

Αργότερα Άδωνης και Βαρεμένος βρέθηκαν μαζί στο ίδιο πάνελ του Open, και ο πρώτος ζήτησε τον λόγο περί φαρμάκων. Ο Βαρεμένος αρνήθηκε ότι το είπε (τουλάχιστον με τον τρόπο που του αποδιδόταν) και για αυτό ο Γεωργιάδης ανέβασε στο Τουίτερ αποσπάσματα και της συνομιλίας στον Αντένα και εκείνης μεταξύ τους στον Open. Μαζί ανέβασε και το εξής κείμενο:

«Όσοι παρακολουθήσατε την παρουσία μου στο Open με τον κ.Βαρεμένο θα είδατε ότι υποσχέθηκα να ανεβάσω το βίντεο που έλεγε ότι παίρνω φάρμακα. Αυτός διέψευσε ότι το είπε. Δείτε το για να καταλάβετε ότι το ψέμα πλέον έχει γίνει δεύτερη φύση τους…»

Το ακριβώς ειπώθηκε

Για την ακρίβεια ο Βαρεμένος είχε πει τα παρακάτω στην εμφάνισή του στον Αντένα και ακολούθησε ο διάλογος:

ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Πληροφορούμε ότι η ΝΔ έχει δώσει βάλιουμ και υπνοστεντόν στον κύριο Γεωργιάδη, δεν ξέρω αν έχει πάρει και κάποια δόση ο κ. Βορίδης, δηλαδή γα να κρατήσουν χαμηλούς τόνους.
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Ο κ. Βορίδης πάντα είναι  ήρεμος
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Κάνουμε κουβέντα σε βάση επιχειρηματολογίας με τον κ. Βορίδη, αλλά ίσως χρειαστεί κι αυτός να πάρει…
ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ: Δεν είναι επιχειρηματολογία το υπνοστεντόν.
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Δεν με αφήσατε να σας πω…

Η συνομιλία στο Open

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Σε κανάλι που έλειπα μου λένε ότι είπατε ότι εγώ παίρνω φάρμακα και αναγκάστηκε ο Χατζηνικολάου να σε μαζέψει, λοιπόν σε παρακαλώ…
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ: Εγώ δεν είπα αυτό. Να επαναλάβω τι είπα;
ΣΤΑΗ (μειδιούσα και έκπληκτη): Λέγατε ότι παίρνει φάρμακα;
ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ (εξανίσταται): Αυτό είπα εγώ; Αυτό είπα εγώ;

** Αν βρίσκετε ενδιαφέρον το μπλογκ του Harddog και θέλετε να εμφανίζονται στον τοίχο σας τα θέματά του ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ και κάντε like (φυσικά μόνο αν σας αρέσει.)