Πέμπτη, 28 Μαρτίου 2019

Χατζηνικολάου: «Αφήστε τα σάπια»

ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΗΚΕ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ REAL NEWS ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΠΑΣΧΑ ΚΑΙ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟ: «ΣΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΝΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΑΥΤΟ, Η ΜΑΜΑ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΕ ΕΚΕΙΝΟ»

Μάλλον τσαντισμένος, και τουλάχιστον με ειρωνική διάθεση απέναντι στον υφυπουργό Εργασίας Τάσο Πετρόπουλο, εμφανίστηκε ο Νίκος Χατζηνικολάου, για τη διάψευση που έγινε από τον υπουργό Οικονομικών και το Μαξίμου σχετικά με το έκτακτο επίδομα
Πάσχα, που θα δινόταν στους συνταξιούχους σύμφωνα με δήλωση του πρώτου. Και αυτό, επειδή το θέμα είχε βγάλει στο οικονομικό της ένθετο η Real News στην έκδοση της περασμένης Κυριακής (που κυκλοφόρησε Σάββατο). «Ο κ. Πετρόπουλος  επιβεβαίωσε κατ’ ουσίαν το ρεπορτάζ της Real News την επόμενη μέρα μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό. Τι ήταν να το επιβεβαιώσει; Πετάγεται ο Τσαλακώτος, "δεν ξέρω τίποτα, να τον ρωτήσετε", λέει. Πετάγεται το Μέγαρο Μαξίμου, λέει "δεν έχουμε ακούσει τίποτα, τι είναι αυτό που μας λέτε;"» ανέφερε το αφεντικό του Real Group Real Group στη ραδιοφωνική του εκπομπή.

«Λοιπόν, αφήστε τα σάπια, έτσι; Αφήστε τα σάπια!» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όχι απλώς το ξέρετε και το έχετε συζητήσει, αφήσατε και τον κωδικό εκεί να περιμένει, με τα 650 τόσα εκατομμύρια ευρώ. Απλώς, δεν γίνεται την ώρα που έχεις την κόντρα με την πρώτη κατοικία και ενόψει Γιούρογκρουπ, που θα είναι ζόρικο για την κυβέρνηση γιατί προχώρησε μονομερώς στην κατάθεση του σχετικού νόμου, να ανοίξεις νέο μέτωπο, ότι δίνεις και δώρο Πάσχα».

Ο Χατζηνικολάου μίλησε για γκάφα Πετρόπουλου και τον ειρωνεύτηκε λέγοντας: «Έχετε δει κάτι παιδάκια, μικρά σε ηλικία, του Δημοτικού, που βγαίνουν στη γειτονιά πάνε στον φούρνο, στο μανάβικο, και λένε ο μπαμπάς μου είπε αυτό με τη μαμά μου, η μαμά μου του απάντησε εκείνο κ.λπ., ο Πετρόπουλος (δηλ. είναι), η περίπτωσή του. Βγήκε και τα είπε όλα σε λάθος τάιμινγκ».
Στο τέλος της αναφοράς του έριξε και το μήνυμα προς το δημοσιογραφικό σινάφι: «Επαναλαμβάνω γιατί όλοι το ξεχνούν στα ρεπορτάζ που κάνουν, ότι το θέμα το έβγαλε και αυτή την εβδομάδα η Real News». 

@ Η σελίδα του Harddog στο facebook, για όσους αρέσει το μπλογκ, ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ