Πέμπτη, 14 Μαρτίου 2019

Ο Πέτρος Κωστόπουλος το ’χει!

Ο Πέτρος Κωστόπουλος επανέρχεται στην τηλεόραση, αυτή τη φορά όχι ως νυχτόβιος συνεντευξιαστής προσώπων της σόου μπιζ, αλλά –κυριολεκτικά– μέρα μεσημέρι: ώρα 2.30 κάθε Σάββατο και κάθε Κυριακή, όχι μόνος αλλά πλαισιωμένος με την
Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου. Ο χώρος όπου θα κινηθεί η εκπομπή, είναι γήπεδό του. Δηλαδή «άποψη και χιούμορ στον ‘‘μαγικό κόσμο’’ της σόου μπιζ, αλλά και της τηλεόρασης»: το ’χει! Οι τρεις τους τα Σαββατοκύριακα «μετρούν αντίστροφα τα τελευταία ‘‘καυτά’’ νέα, σατιρίζουν αλλά και κουβεντιάζουν με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους», οι οποίοι δεν θα είναι μόνο οι λαμπεροί αλλά και οι αθέατοι «που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα». Τίτλος της εκπομπής «Όλα λάθος»

Αυτά αναφέρει το ενημερωτικό δελτίο Τύπο του Open, το οποίο λάβαμε, και μένει να δούμε πόσους μη αθέατους και πόσους μη λαμπερούς θα παρουσιάζει στην εκπομπή του ο Κωστόπουλος, ένας άνθρωπος ο οποίος από όλους τους χώρους στους οποίους κινήθηκε –Τύπος, τηλεόραση, ραδιόφωνο και προσωπική ζωή– έριχνε και το δικό του φως στους λαμπερούς.

«Θα μπορούσε να ήταν… λόγου και τέχνης»

Όπως και να έχει, στο εγχείρημα υπάρχει ενδιαφέρον και περιμένουμε το αποτέλεσμα. Πιο κάτω ολόκληρο το δελτίο Τύπου του Open για το «Όλα λάθος», το οποίο δίνει μια γενική εικόνα για το σχήμα, το ύφος και το περιεχόμενό της:

Ο Πέτρος Κωστόπουλος έρχεται τα Σαββατοκύριακα με «Όλα λάθος» και κάνει πρεμιέρα το Σάββατο 16 Μαρτίου στις 14.30 στο OPEN- μαζί του η Άννα Μαρία Βέλλη και η Μαντώ Γαστεράτου.
Θα μπορούσε να ήταν talk show, βραδινή εκπομπή, μαγειρικό ριάλιτι, κοινωνικό …πείραμα αλλά και εκπομπή λόγου και τέχνης! Είναι όμως… όλα λάθος! Πρωτότυπη ζωντανή ψυχαγωγική εκπομπή με τον Πέτρο Κωστόπουλο και μαζί του την Άννα Μαρία Βέλλη και τη Μαντώ Γαστεράτου. Όταν η άποψη συναντά το χιούμορ στο «μαγικό κόσμο» της showbiz αλλά και της τηλεόρασης, εκεί που γίνονται… όλα λάθος! Ο Πέτρος, η Άννα Μαρία και η Μαντώ, κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 14:30, μετρούν αντίστροφα τα τελευταία «καυτά» νέα, ενώ σατιρίζουν αλλά και κουβεντιάζουν με τους ίδιους τους πρωταγωνιστές τους, για τα λάθη αλλά και τα σωστά της ζωής τους. Όχι μόνο τους «λαμπερούς» αλλά και τους άλλους, τους… «αθέατους», που απασχολούν κάθε εβδομάδα την επικαιρότητα.