Δευτέρα, 17 Σεπτεμβρίου 2018

Ο απολογισμός του Epsilon tv για το «Χαμόγελο» στο Κύμα Δροσιάς

Ο ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΩΝ ΚΛΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ SMS ΑΠΌ 9/7 ΕΩΣ 14/9

Σημαντική ήταν η ανταπόκριση του κόσμου στη δράση του Epsilon tv για «Το Χαμόγελο του Παιδιού» με τίτλο: «Αυτό το καλοκαίρι να γίνουμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού». Χιλιάδες άνθρωποι ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα του Epsilon tv και ο καθένας με το
δικό του τρόπο έδωσε το μήνυμα ότι ακόμα και μια μικρή προσφορά έχει τεράστια σημασία.
Τα έσοδα από τις κλήσεις και τα μηνύματα ανήλθαν στα 28.919€. Κατά τη διάρκεια της δράσης και της γενικότερης προβολής του 5ψήφιου αριθμού οικονομικής ενίσχυσης του Οργανισμού πραγματοποιήθηκαν: 6.976 κλήσεις και 4.685 SMS.

Η δράση «Αυτό το καλοκαίρι να γίνουμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού» ξεκίνησε από τις 9 Ιουλίου και διήρκεσε μέχρι τις 14 Σεπτεμβρίου, με στόχο να ενισχυθούν οι πανελλαδικές υπηρεσίες και δράσεις του Οργανισμού κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Όλα τα έσοδα διατίθενται για τις ανάγκες του οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», ο οποίος εδώ και 22 χρόνια βρίσκεται δίπλα στα παιδιά που έχουν ανάγκη. Το όνειρο του 10χρονου Ανδρέα έγινε πραγματικότητα και σήμερα ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού», έχοντας αναγνωριστεί διεθνώς, με όραμα: το Χαμόγελο κάθε παιδιού, υλοποιεί πανελλαδικά, 365 μέρες το χρόνο, 24 ώρες την ημέρα, ολοκληρωμένες, αποτελεσματικές και άμεσες δράσεις για την πρόληψη και την αντιμετώπιση συγκεκριμένων φαινομένων που απειλούν τα παιδιά. Όλες οι υπηρεσίες παρέχονται δωρεάν.

Το Epsilon tv θα συνεχίσει να στηρίζει «Το Χαμόγελο του Παιδιού» και να βρίσκεται δίπλα του και στις επόμενες δράσεις.

«Αυτό το καλοκαίρι γίναμε ένα κύμα δροσιάς για τα παιδιά του Χαμόγελου του Παιδιού»

** Το κείμενο είναι από δελτίο Τύπου που λάβαμε.