Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2018

Συνεχίζει δυνατά (τώρα με πολλή Εθνική) στα αθλητικά το Epsilon Tv

Επειδή στις υψηλές θεαματικότητες και ακροαματικότητες τα αθλητικά θέματα έχουν μεγάλο εκτόπισμα, το Epsilon tv έπιασε γρήγορα το νόημα και στο καλάθι των εκπομπών του έβαλε ήδη, πριν καν ολοκληρωθεί το επίσημο πρόγραμμά του,
πολλές απευθείας μεταδόσεις. Η αρχή έγινε με τα Ευρωπαϊκά Κύπελλα, τα οποία τίμησε με κάλυψη αρκετών αγώνων, και η συνέχεια έρχεται με Εθνική ομάδα.

Το Σάββατο το υπό δυναμική ανανέωση κανάλι θα μεταδώσει στις 21.45 τον εναρκτήριο παιχνίδι της Εθνικής ποδοσφαίρου, στο Ταλίν με την Εσθονία, για τη νεοσύστατη UEFA Nations League, σε περιγραφή του Αλέξη Σπυρόπουλου που αποτελεί μία από τις ισχυρές βάσεις του Epsilon για ποιοτικά αθλητικά προγράμματα. (Θυμίζουμε ότι επικεφαλής στον αθλητικό τομέα του Epsilon είναι ο Γιώργος Κοσμάς, που έχει επιτυχημένη πορεία ως διευθυντής στον Σπορ fm και στον τηλεοπτικό Σκάι). Στο Ταλίν υπάρχει και δεύτερο απεσταλμένος, ο Γρηγόρης Ατρείδης, για τα συνοδευτικά ρεπορτάζ από τον πάγκο της Εθνικής και για τα περαιτέρω πριν και μετά.

Πάνω σε 40 παιχνίδια 

Η σχέση Εθνικής ομάδας και Epsilon δεν περιορίζεται στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Για την επόμενη τετραετία το κανάλι θα μεταδώσει και θα περιγράψει το λιγότερο 40 αγώνες τής Εθνικής με απευθείας συνδέσεις.

Στο σαββατιάτικο παιχνίδι «ντύνεται» με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις, μέσα από πολύωρο πρόγραμμα πριν και μετά. Στις 21.00 η Χριστίνα Βραχάλη (και εκείνη προερχόμενο από τον Σκάι) θα έχει συνομιλία με τον Άγγελο Μπασινά, Πρωταθλητή Ευρώπης στο Euro 2004 ,και μαζί θα μας βάλουν στο κλίμα στο κλίμα της νεοσύστατης διοργάνωσης της UEFA. Ακόμα, πριν από τον αγώνα θα προβληθούν αποκλειστική συνέντευξη του Γιώργου Τζαβέλλα και δηλώσεις του Μίχαελ Σκίμπε.

Το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και μετά λήξη, με ρεπορτάζ και συνεντεύξεις των πρωταγωνιστών.