Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Τι γίνεται με τον Ενικό, τον Αντένα και τον Νίκο Χατζηνικολάου

Απάντηση του Αντένα για τον τηλεοπτικό Ενικό περιμένει, όπως φάνηκε από τα ίδια του τα λόγια, ο Νίκος Χατζηνικολάου. Αρχικά, όπως ανέφερε από το μικρόφωνο του Real fm, τον είχαν ενημερώσει ότι ο εκπομπή θα ενταχθεί στο νέο πρόγραμμα του σταθμού, και πρόσθεσε –μάλλον απορημένος– ότι ακόμα δεν του είπαν τίποτα. Η αναφορά έγινε ύστερα από ερώτημα ακροατή, σύμφωνα με τον
οποίο η «εκπομπή λείπει» και θα πρέπει να επανέλθει στην τηλεόραση. Ακολούθησε η απάντηση του δημοσιογράφου η οποία είχε και μια αποστροφή που μοιάζει με καμπανάκι: ότι αν δεν ενταχθεί ο Ενικός στο νέο πρόγραμμα του Αντένα, θα προσπαθήσει ο ίδιος να βρει τους πόρους ώστε να την κάνει στο Διαδίκτυο.

Η αναφορά-απάντηση στον ακροατή έχει ως εξής:
«Δε έχω πρόταση να την κάνω, παρά το γεγονός ότι αρχικά μου είχε λεχθεί από το κανάλι με το οποίο συνεργάζομαι ότι σκέπτονται πολύ σοβαρά να γίνει η εκπομπή αυτή τη σεζόν, δεν μου έχει πει κανένας τίποτα. Εάν αυτό μείνει έτσι, εάν δηλαδή ξεκινήσουν τα νέα προγράμματα και δεν έχω πρόταση, θα την κάνω στο Διαδίκτυο. Ελπίζω να βρω τους πόρους».

Έχει ειπωθεί ξανά 

Ανάλογη ήταν η αντίδραση του Νίκου Χατζηνικολάου τον περασμένο Μάιο όταν είχε ερωτηθεί πάλι από ακροατή για την τύχη του Ενικός. Τότε, όπως είχαμε διαβάσει στους Zoornalistas, είχε πει στη ραδιοφωνική εκπομπή του: «Ακροατής με ρωτά γιατί δεν κάνω την εκπομπή "Ενικός". Είναι απλό: δεν μου έχει προταθεί. Αν μου προταθεί και υπάρχουν οι όροι και οι προϋποθέσεις να κάνω ελεύθερα τη δουλειά μου μάλλον θα το αποδεχθώ».

Ο τηλεοπτικός Ενικός είχε καθιερωθεί από τον Star (φωτό), πριν από τη μετακίνηση του Χατζηνικολάου στον Αντένα, και παρουσίασε μεγάλη επιτυχία.

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει