Τετάρτη, 5 Σεπτεμβρίου 2018

Αποχωρώ, αλλά ήταν σπουδαίο αυτό που πετύχαμε στο πορτοκαλί σάιτ

Ο ΚΩΣΤΑΣ ΚΕΤΣΕΤΖΟΓΛΟΥ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΟ SDNA.GR - «ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΗΝΕΣ ΕΙΧΕ ΑΡΧΙΣΕΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ»

Απλά και αθόρυβα κλείνει σήμερα ο κύκλος μου στο sdna. Δεν υπάρχει τίποτα το ηρωικό σε αυτό, πάντα με εκνεύριζε που διάφοροι προσπαθούσαν να παρουσιάσουν κάτι αναπόφευκτο που τους έτυχε ως σπουδαίο. Για μένα σπουδαίο ήταν μόνο αυτό που πετύχαμε τόσο γρήγορα
και με τόση προσπάθεια με το πορτοκαλί σάιτ. Δυστυχώς εδώ και μήνες είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση. Δεν χρειάζεται να εξηγήσω πολλά. Τα ξέρετε. Όπου μπαίνει η ΑΕΚ και κάτι άλλο από 7 χρόνων είμαι με την ΑΕΚ. Και θα είμαι για πάντα. Όλα τα άλλα γίνονται.

Λυπάμαι για το τέλος που ήταν καθαρά προσωπική μου απόφαση που έγινε σεβαστή αφού ήταν αυτονόητη. Ευχαριστώ τον Βασίλη και τον Αντώνη για όλα. Η συνεργασία ήταν άψογη σε όλα. Δεν δέχτηκα καμία παρέμβαση και έγραψα πράγματα που δεν γράφονταν πουθενά και από ένα σημείο και μετά έμοιαζαν και τόσο παράταιρα στο πορτοκαλί πλαίσιο χωρίς κανείς να με εμποδίσει.

Φεύγω με ήσυχη συνείδηση. Από σήμερα και όσο αντέξουμε ΣΦΗΝΑΚΙΑ μόνο στο Aek365. Ευχαριστώ όσους με ακολούθησαν εκεί και με έκαναν και εκεί μάγκα. Μάνο εσείς είσαστε η περιουσία μου. Είσαστε αδέρφια μου και στα καλά και και στα άσχημα κι αν γράφω καμία φορά κάτι που σας εκνευρίζει να ξέρετε ότι πάντα είναι ORIGINAL.

Θα κλείσω με την ατάκα ενός ασήμαντου γερουσιαστή από το Τέξας που από συγκυρίες ουσιαστικά κέρδισε τον... ψυχρό πόλεμο. Ταιριάζει στη περίσταση.
These things happened.They were glorious and they changed the world... and then we fucked up the end game." - Charlie Wilson

Κώστας Κετσεντζόγλου 
(Από το fb)

Ακολουθήσετε το μπλογκ στη σελίδα του στο faceboook, δηλώστε το αν σας αρέσει